Активация на енергията през август. Всяка година на 8 август има космическо подравняване, наречено „Лъвската врата“. Тогава Земята метафизично, а може би физически, се подравнява с Центъра на Галактиката, откривайки космически портал между физическия и духовен план.

Нарича се „Лъвска врата“ или „Лъвски портал“, защото се случва в астрологическия знак на „Лъва“. Лъвът представлява индивидуалното изражение на Божествеността, а енергията на Лъвския портал цели по-пълно пробуждане на всяка наша уникална Божествена Светлина в нашата физическа форма. Лъвският Портал спомага отварянето на сърдечната чакра, и е добре да приемем тази енергия и да я ползваме именно по тази линия – любов и нежност към себе си, и ценните за нас хора.

За какво става дума?
Усилени светлинни вълни и кодове на пробудено съзнание се насочват към планетата сега, чрез Слънцето и директно от Духа. Тази увеличена светлина и ускорената възходяща енергия причинява огромни промени в живота, разгръщащи се по един или друг начин за почти всеки сега.

Големи неща, като взаимоотношения, промени в кариерата, житейска мисия, здраве, дом, пътуване, душевна работа, освобождаване от материални неща (и още някои теми) се открояват сега … Всичко е извадено за преглед сега, като големия въпрос е дали служи на Автентичната ви ви истина? В съответствие ли е с любовта и с растежа и възнесението на душата ви? … Не се изненадвайте, ако нещо или всичко в живота ви сега е в постоянна промяна. В крайна сметка тези промени, през които всеки един от нас преминава по собствен уникален начин, ни помагат да се свържем в по-голяма степен към автентичната ни истина и към следващото ниво на любов и светлина, което можем да преживеем в живота си.

Сигурна съм, че вече знаете, че промяната не винаги е лесна. Тя може да е плашеща без да знаете какво ще се случи и какво следва, особено когато нещата изглежда да се рушат и разпадат в индивидуален и колективен мащаб. Продължавайте да се връщате към вибрациите на любовта, да се освобождавате от страха и несигурността и да оставате фокусирани върху това, което в крайна сметка желаете. Припомнете си, че сте духовно същество във физическа форма и каквито и смени и промени да се случват сега, те служат да се свържете по-добре с вашата душевна сила, духовна истина и с това, което ще ви донесе повече радост, любов и възможности. Сега е моментът да стъпим на по-високо вибрационно изживяване на Любовта … както лично, така и колективно. Енергията предизвиква ново хармонично привеждане в съответствие и дълбоко равновесие между мъдростта на сърцето, ума и духа. В крайна сметка, когато сърцето и умът се обединят като един, съсредоточени в Божествената Любов и в хармония с автентичната ви истина, вие сте в състояние да стъпите в живота в новата парадигма.

888 !!!  Не забравяйте да отделите време за медитация НА и около 8-ми … Тогава енергията е най-силна и вратата е напълно отворена за всеки от нас.

by Melanie Beckler/mysticalraven.com

Don`t copy text!