Ще кажете: нима това е възможно? Да, възможно е, просто трябва да знаете как се прави. И аз се надявам, че като се запознаете с дадената тук техника, ще съумеете значително да напреднете в това направление.

Тази практика позволява:

1. Да излекувате всеки орган и всяка част на тялото си, дори ако тя е започнала да се разрушава под действието на рака или на други подобни болести.

2. Да възстановите липсващата част на всеки орган, която например сте изгубили при злополука или под хирургическия нож.

3. Да направите всеки орган, всяка част и всяка функция на тялото еволюционно по-съвършени.

4. Да промените строежа, формата и цвета на всяка част на тялото така, както смятате, че ви подхожда повече.

5. Да подмладите напълно своето тяло и всички негови функции.
Преди да пристъпим към практиката, трябва да направя едно уточнение: нашето тяло се състои от вода и газове и малко количество микроелементи.

Водата също се състои от два вида газове – водород и кислород, което определя нейната способност да има три състояние/течно, твърдо и газообразно/.

Излиза, че нашето тяло всъщност се състои от няколко вида газове, които са свързани по определени химически и физически закони. Едва след това идват белтъци, клетки, органи.

Трябва да се разбере, че човешкото тяло е газ и с него може да правим каквото пожелаем, ако се научим да използваме силата на съзнанието си.

Ще ви дам един прост пример – ако сложите железен прът в огъня, то след известно време желязото ще приеме всички свойства на огъня. Това е много прост пример, но той нагледно показва принципа за предаване на информация.

А ето и един по-сложен пример: когато човек започне да ходи в различни болници, след известно време той става техен „жител“/всичко зависи от продължителността на първия му престой в болница/.

Може да отиде там заради някоя „дреболия“, но,докато лежи в болницата, той ще бъде „обработен“ от невидимите лъчи на болестите на другите пациенти.

Какво се случва? Случва се предаване на информация, която решава какъв да бъде човек. Тъй като при обикновените хора всичко работи на принципа „някак си“, когато съзнанието е изключено от процеса на контрол над истинската информационна матрица на своето тяло, в сила влизат законите „да отведе някъде си“.

Разумният човек – това е човекът, който сам строи своето тяло. Той е негов притежател и само той решава какво да става и какво да не става в него. Болестта – това е крайната степен на човешкото невежество.

Светлинната, или астралната генетика представлява висше разбиране на причините, в съответствие с които се изгражда и работи всичко в тялото.

Навярно сте чували как някои светци буквално за съвсем кратко време са изцелявали напълно болни хора. Както се казва – вършели са чудеса. Това, обаче, не са чудеса. Това е знание. И най-вече – умението то да се използва. И това знание е изменението в информацията на болното място.

Практика „Астрална генетика”

1. Представете си, че се намирате в пространство от синя или виолетова светлина. В далечината сияе източник на бяла или прозрачна светлина /по-долу ще го наричаме просто „Източника“/. Представете си го толкова ярък, колкото ви е възможно.

Мислете за него като за нещо, което може всичко, като за всемогъща светлина, като за нещо, което изпълнява всички желания, дава им сила и т.н.

От него излизат лъчи във всички посоки, но най-вече усетете добре снопа лъчи, които идват във вашата посока. Мислете за тази ослепителна точка в пространството в продължение на минута или повече /по желание/.

2. Ако визуализацията не ви се отдава много добре, е желателно да се поупражнявате няколко дни върху точка 1, преди да пристъпите към следващите точки.

3. След това си представете пред себе си, на разстояние около 3 метра, прозрачна фигура в син цвят. Тази фигура сте самите вие, но не просто вие, а вие в своя идеал /съвършени/. Т.е. тази фигура притежава всичко на предела на съвършенството.

Тази фигура има прекрасно здраве, всички нейни органи и системи са напълно здрави и функционират идеално, мозъкът работи на пълни 100%, ДНК е активирана на 100% и т.н. Това е безупречният идеал на съвършенството във всичко – в духовното и в енергийното развитие.

4. Представете си как ярката светлина преминава през тази прозрачна синя фигура /която сте вие в своето съвършенство/ и идва към вас, наситена с информация. Тази ярка светлина, преминавайки през вашия съвършен образ, става носител на информация.

И тя също така преминава през вас /през вашето физическо тяло и през всичките ви енергийни тела/, внасяйки във физическото ви тяло и в енергийните ви тела информацията от вашия идеал.

5. Трябва винаги да си представяте фигурата пред вас като намираща се с гръб към вас, т.е. лявата й ръка трябва да е срещу вашата лява ръка, десният й крак – срещу вашия десен крак. Т.е. това не е огледален образ.

6. По време на практиката може да се появят различни образи на пренасянето на информацията от прозрачния син образ към вас. Това може да е някаква лека мъгла, носеща се от фигурата към вас и преминаваща след това през вас, или някаква по-наситена, гъста светлина, която идва като конус от фигурата към вас и т.н.

Това е индивидуално и всичко това може просто да ви помага да почувствате насищането ви с информация от светлината на Източника.

7. С други думи, протича предаване на информация. Носителят на информацията е светлината на Източника.

8. Това е общата работа с дадената техника. Но може да се работи и локално. Имате, например, случай на болен черен дроб. По същия начин си представяте пред себе си фигура в син цвят, но в нея се концентрирате върху образа на черния дроб.

Това донякъде прилича на холограма – вътрешните органи са прозрачни и вие виждате през тях /като при рентгена/. Концентрирате се върху черния дроб, правите го по-ярко наситен, разграничавате го.

След което следва съвсем същото – ярката светлина на Източника преминава през съвършения и напълно здрав черен дроб на вашия идеален образ и, насищайки се с информация, идва към вас. Всички клетки на черния ви дроб се активират и препрограмират за ново развитие.

Те започват да се делят не по програмата на болестта, а по програмата на вашия идеален черен дроб, т.е. програмата за развитие бива напълно заменена. Сякаш в главата ви е имало две копчета – „болен черен дроб“ и „идеален черен дроб“, и вие просто включвате копчето „идеален черен дроб“.

9. Примерът с черния дроб се отнася до всичко. Ако искате да излекувате зрението си, препрограмирайте клетките на очите си на програмата на вашето съвършено „Аз“.

10. Постъпете по същия начин и ако на някой от органите ви му липсва някоя част. Например, претърпели сте операция на черния дроб и ви е била отрязана част от него. Правите всичко, както е описано в точка 7.

Получавате светлина с информация от Източника, поемате я в своя непълноценен орган и включвате програмата за биологическото му възстановяване. Не е нужно да правите нищо повече от описаното в точка 7 – информацията ще направи всичко сама – ще премине от цялостния орган на вашия двойник във вашия орган на физическия план и ще включи режима на възстановяване на формата му.

11. Органите може да се възстановят напълно или частично, в зависимост от качеството на вашата практика. Може също така да се работи локално с по-фините структури, като например ДНК и нервната система, както и с чакрите и духовно-енергийния мозък.

Тук всичко е съвсем същото като в точка 7, само че сега трябва да си представите в своя първообраз чакри /ако работите с една конкретна чакра, можете например да си я представите като кълбо в съответния цвят, намиращо се на съответното място/, мозък, ДНК под формата на огромен брой ярки точки във всички клетки на тялото и т.н.

Можете да работите с всичко, с което си пожелаете. Няма никакви ограничения!

Самото представяне не е толкова важно. Всеки може да си представя нещата по свой си начин. Главното е вашата концентрация върху необходимото място във вашия двойник. С други думи, не е задължително сега да тръгнете да изучавате как изглеждат черните дробове, бъбреците, белите дробове.

Достатъчно е да си ги представите така, както знаете. Изграждането ще се проведе не така, както вие си го представяте, а в съответствие с информацията от вашия първоизточник. Така че не се тревожете за това.

12. Времето за работа е индивидуално, но е желателно да е всеки ден по 5 минути.

Можете да практикувате в каквато искате поза, в каквото и да е положение. Можете да лежите по гръб в постелята си и да изпълнявате тази практика преди заспиване.

С тази практика можете да работите за пълното си подмладяване, за развиването на ясновидски способности, за четенето на мисли.

Всичко това се намира във вашия първообраз, в съвършената матрица, която съдържа в себе си всички ваши съвършенства и в която всичко се намира в идеалното състояние на информационното ниво, което управлява всичко.

Забележки:

1. Важно е да помните, че съвършеният образ пред вас не възпрепятства светлината на Източника, а е просто като стъкло на пътя му. Можем да дадем и такъв пример: пред вас има марля, наситена с някакъв аромат /пропита с етерично масло/.

Вятърът духа в посока към вас, преминава през марлята и донася до вас аромата й. Ароматът представлява информация.

2. Ако не знаете къде е проблемът, работете с проблемната област. Това се отнася до такива проблеми като остри респираторни заболявания, безсъние, хронична умора – при тях няма конкретно място, така че трябва да работите с целия образ, като държите в съзнанието си същността на проблема.

3. Пиша, че по време на практиката „светлината преминава през вас“ или „светлината преминава през болния орган“, но можете да си представяте, че светлината, наситена с информацията например на здравия черен дроб, навлиза във вашия черен дроб. Това също ще бъде правилно.

Автор: Сергей Веретенников/ youryoga.org
Превод: Анна Димитрова

 

* Статиите в този сайт са само за информационни и образователни цели и не заместват професионални медицински съвети, диагностика или лечение. Винаги се консултирайте с вашия лекар за всякакви въпроси, които може да имате относно медицинското ви състояние.

Don`t copy text!