Някои от вас вероятно вече го практикуват, а други си нямат ни най-малка представа за тази своя способност. Живеете в общество включващо проблеми, които наричате „преработване“ или „свръхпреработване“ на храната предназначена за консумация.

 

Мнозина от вас нямат особено голям избор в това отношение, освен ако не отглеждат сами всичко, което консумират. Някои се плашат от химическите съставки, които се добавят към храната и водата. Не сте само вие. И други култури имат своите проблеми, макар и не същите. Проблемите им са точно обратните на вашите – храна, която изобщо не се преработва и се потребява от множеството хора със замърсяванията и болестите, съдържащи се в нея.

 

Искаме да ви кажем, че всяко нещо, което слагате в уста за да се поддържате може да бъде очистено с помощта на вашето намерение. Повярвайте! Следващия път, когато се храните обърнете се към чинията и кажете по някакъв (свой) начин на храната, безмълвно или с помощта на ръката: „Издигам те до моето ниво на вибрации!“ Ангелът във вас, който е носител на чудотворния контрол върху физиката, очиства молекулите, така че в тялото ви ще попаднат единствено хранителните вещества и нищо друго.

 

Можете да поемате храна, която е с ниска хранителна стойност и да я накарате да работи за вас по направо чудотворен начин! Пак ще ви кажем, че ще има хора, които ще ядат това, което и вие, но вие ще поддържате добра форма, а на тях ще им стане зле. Причината е във вашето съзнание и властта, която притежавате върху физическата материя.

 

Знаете ли какво ще стане в крайна сметка, когато една група хора може да яде това, което друга група не може? Или може би да взема лекарства, които ще ги излекуват, докато хората от другата група ще си останат болни? Много скоро между вас и тях вероятно ще възникне пропаст.

 

Мислите ли, че ще дойдат при вас и ще ви питат в какво се състои вашата тайна? Не. Мнозинството ще се изплаши и ще реши, че вие сте различни. Колкото и странно да ви се струва и колкото и нелогично да е от духовна гледна точка, те ще кажат, че сте творение на „мрака“, защото можете да правите нещо, което те не могат. И когато изгубите тези приятели, не спирайте да ги обичате! Защото семето на светлината е във вас и те винаги имат избор да останат в нея!

Източник: Крион » Книга 7: Писма от дома от Лий Каръл

 

Може да ви е интересно и полезно Как е препоръчително да се храним спрямо личната вибрация в рождената карта?

Don`t copy text!