Ангелите-хранители съществуват, те имат различна вибрационна честота от хората, затова ние не ги виждаме, но можем да усетим присъствието им. Тези невидими за нас същества имат специфичен начин да ни информират, че са наблизо и не е необходимо някой да е религиозен или да вярва в тях, за да усети присъствието им. Така че който иска да узнае дали има до него ангел-хранител, нека се вгледа дали може да открие някой от седемте белега за присъствието му.

1. Промяна на температурата в помещението. Ако внезапно изпитате полъх на горещ въздух да ви заобикаля, то това е сигурен белег за присъствието на ангел-хранител. Това може да доведе и до настръхване на врата без видима причина.

2. Поява на мистериозна миризма. Става дума за необичайна миризма, която никога преди не сте подушвали и не можете да идентифицирате.

3.Поява на светлина или сенки. Ако видите лъчи светлина, които да са насочени към вас или забележите сенки около тялото си, не се страхувайте, ангелите никога няма да ви навредят.

4.Гласове, които чувате и които искат да се свържат с вас. Ако гласът е във вид на шепот и е неясен, изпратете мислено съобщение на ангела да говори по-силно. Не се заблуждавайте, че чувания глас е само плод на вашето въображение, а се опитайте да влезете в контакт с него.

5. Появата на бяла пара на място, където не сте очаквали. Това е сигурен знак, че вашият ангел-хранител е наблизо и е готов да отговаря на въпросите ви.

6.Поява на ангел в съня ви с решение на ваш проблем. Ако сънувате такова нещо, ще се събудите с много добро настроение и положителни усещания и ще се уверите колко правилен е бил съветът.

7.Чувство, че не сте сами в стаята. Става дума за усещане, сякаш някой е до вас в стаята или пък стои наблизо, макар че в стаята сте сами.

В невидимия свят, който е на милиметър разстояние от нас, разбира се има и недобронамерени същности. За жалост, те се хранят с нашия страх и най-важното е преди всичко да опитаме да не се страхуваме, доколкото ни е възможно. Признаците за тях са най-общо почти на обратно на описаните за Ангелите-пазители. Усещаме студ, скованост на тялото, както и осезателно плашещо присъствие около нас или дори вътре в нас. Има техники, които работят за справяне в такъв момент, стига да не се „гипсираме“ твърде много. Едното е да започнем да щракаме с пръсти, а другото е да повтаряме със спокоен и ясен глас“Смалявай се!“. Определено скоро ще „ви оставят на мира“ особено ако наистина не се изплашите и останете спокойни. Напомняме ви, че те се хранят с вашия страх и ако такъв липсва – те нямат работа около вас. След като се справите, можете да станете от леглото(най-честото място на поява), идете до банята, намокрете ръце,лице, усетете, че сте „тук и сега“ и всичко е отминало. Следващия път(ако има такъв) ще видите, че ще е много по-лесно.

Източник: kafepauza.mk.

Още по темата за Прикачените същности – мит или реалност: ТУК
.

Don`t copy text!