Обикновено човек разполага с малък процент „свободна воля”(около 25%) и рядко осъзнава в какво се състои тя. Истината е, че е закодирано КАКВО ще ни се случи, а свободната воля е ограничена до това КАК ще реагираме на случващото се. Ако не разбираме правилата на употребата й, може да пропуснем добрия шанс или да не го дочакаме. Съдбата ни подкрепя избора ни разчитайки го като свободна воля.

 

Числата и нумерологията ни подкрепят в посока на това, че имаме още едно „асо в ръкава” просто защото разполагаме с допълнителна информация. Постъпи ли спрямо „кармичния план” – т.е. закодираното в рождената карта, съдбата отчита, че този човек има сериозна степен на житейска интелигентност. А той лично печели от това, че не му липсва енергия, в потока на случващото се е, успехите го следват. Щом е в потока на случващото се той е влязъл в позитивна кармична инерция. Но ако не е така?

 

Именно тук любяща подкрепа носи Нумерологичната мандала. Тя ни подпомага да имаме мобилизирана свободна воля, да се движим „в потока“, не срещу него и не нарушава законите на предопределеното. Чрез нея вие създавате намерение за благоприятност към Вселената, в рамките на конкретната календарна година.

 

Това са 4 нумерологични карти, които са лично ваши и са рождената, годишната, месечната и дневната за конкретен ден. Всеки ден всъщност е нумерологична карта, годишните са 365 на брой. Когато са поне 2 или 3 еднакви е доста силна комбинация в дадена посока. Като идеята е това да ви подкрепи, затова е от значение дали формата на тези карти е благоприятна, защото има и не особено благоприятни форми, дори и да са рождени. Но това е нашия собствен избор и…няма много „мърдане“.

 

Ако са неблагоприятни, търся вариант в който да се появи именно благоприятна карта(дневна), така че когато се наложат една върху друга рождената и дневната или всичките 4 карти, да се получат всички числа – т.е. всички възможности! А какво по-добро от това?!  От значение е и Общия път на живота на тези 4 карти и още някои подробности, които съобразявам. Идеята е да подкрепите енергийно житейската си пътека с тази благоприятна възможност, която се отнася лично до вас.

 

Санскритският термин „мандала“ грубо се превежда като „магически кръг“ или „свещен кръг“. Мандалите, нумерологични, древни или модерни често предлагат красиви примери за свещена геометрия и са склонни да действат като шаблони за активиране на съзнанието. Най-същественото условие да пожелаете нумерологична мандала е да имате ВЯРА – иначе няма особен смисъл. 🙂 Тази мандала НЕ Е амулет за защита, а Молитва за благоприятност! Това  НЕ Е класическа, рисувана, кръгла мандала от цветове, а мандала от нумерологични карти, които се отнасят лично до вас.  Чрез нея създавате намерение към Вселената за благоприятност, т.е. позитивна корекция в рамките на 365 дни от конкретна календарна година. В нея влагате и личната си енергия като лично вие изработвате финалния елемент рисувайки кръг около 4-те карти.

 

Мандалата е краткотрайна и има срок на годност –  до една година защото е пряко свързана с Годишната ви карта, след което се сменя – просто защото се променят и числата всяка година на 1 януари.

На снимката е моята лична мандала за текущата година. Наложени една върху друга, четирите карти създават „розетка“ с всички числа от 1 до 9 – т.е. всички, много възможности с акцент върху креативност(6).

Сигурни сме, че ви е заинтригувала информацията за Нумерологична мандала  – можете да я поръчате през сайта ТУК или ни пишете в страницата във Фейсбук ТУК.

Възможно е да ви заинтересува и Лична числова мандала(рождена карта+име) – информация за нея ТУК

 

Don`t copy text!