Всяка буква в името на човека е значима при задълбочен анализ на характера. Имената по документи нямат решаваща роля, но внасят корекция в цялостната нумерологична картина и тя може да бъде позитивна или негативна.
Степента на присъствие на определена способност, черта на характера може да се определи по броя на буквите, с определена числова стойност в името ви. Всяка буква от пълното ви име съответства на конкретна цифра.

 

 

Запишете вашето име като поредица от цифри и ще видите, че има повече от някои цифри, а от други по-малко, а една или две цифри може да са напълно отсъстващи. Качествата на присъстващите с най-голям брой цифри са по-изразени, докато малкото количество показва, че това качество е в начален стадий и най-вероятно няма да бъде развито. Числовата стойност на всяка буква от българската азбука може да видите в снимката към публикацията и сами да направите изчислението. На латиница стойностите са различни.

Значение:
1. Лидерство, индивидуализъм, инициативност
2. Дипломация, комуникация, двойственост
3. Лекота, хармония, истината, късмета
4. Съпричастност, емпатия, критичност, черногледство
5. Общителност, баланс, свобода, правила
6. Творчество, артистичност, интуитивност, любовта
7.  Идеализъм, прозрение, мистика, перфекционизъм
8. Стабилност, власт, материалност, корена
9. Интелигентност, сила на духа, издръжливост

Пример: Лиляна Иванова Петрова  – 393351 9315631 7618631,

В пълното име по документи преобладава числото 3 – то има 6 натрупвания, число 1 има 5 натрупвания, число 6 има 3 и т.н. .

Ето и как изглеждат тези три имена като нумерологична карта, която се съотнася спрямо рождената и носи определена информация чрез Анализа на име – доколко благоприятно влияние имат трите имена:

Ако вие сами решите да смените името си, това няма задължително да ви срещне с успеха. Измисленото име, псевдонимът се разглежда като фасада в нумерологията и въпреки, че може да се изчислява и тълкува, той не е толкова значим като истинските имена. Той се тълкува като нещо допълнително, привнесено.
Промяната на името променя и нумерологичната вибрация, което може да помогне обществото да ви възприема като друга личност, но това няма да промени живота ви наистина. Стабилността и мъдростта заедно със свободната ви воля създават условия да вземате решения, които могат да доведат до положителни промени в живота ви.
Псевдонимите и прозвищата са повече фасада когато са умишлено привнесени. Чрез тях можете да получите тълкуване за имиджа си, но той се приема като допълнение към информацията, която се извлича от пълното ви рождено име(трите имена).
От значение е, че трите имена в ежедневието рядко се ползват, но те са като печат и носят своята вибрация. По-съществен е краткия вариант(прякор, галено име, което използват вашите близки и приятели) защото неговата енергия е много повече част от ежедневието на човека(особено в млада възраст), отколкото официалното или личното име. Този кратък вариант е нещо много различно от измисленото от вас име, с което да се представяте с цел промяна.

~М.С.(Guru Sakhi)

 

Нумерологията може да ви предложи Анализ на име и Лична числова мандала – рождената карта+името: ТУК

Още за Имената на българите ТУК

Don`t copy text!