Всяка буква в името на човека е значима при задълбочен анализ на характера. Имената по документи нямат решаваща роля, но внасят корекция в цялостната нумерологична картина и тя може да бъде позитивна или негативна.
Степента на присъствие на определена способност, черта на характера може да се определи по броя на буквите, с определена числова стойност в името ви. Всяка буква от пълното ви име съответства на конкретна цифра. Запишете вашето име като поредица от цифри и ще видите, че има повече от някои цифри, а от други по-малко, а една или две цифри може да са напълно отсъстващи. Качествата на присъстващите с най-голям брой цифри са по-изразени, докато малкото количество показва, че това качество е в начален стадий и най-вероятно няма да бъде развито. Числовата стойност на всяка буква от българската азбука може да видите в снимката към публикацията и сами да направите изчислението. На латиница стойностите са различни.

Значение:
1. Лидерство, индивидуализъм, инициативност
2. Дипломация, комуникация, двойственост
3. Лекота, хармония, истината, късмета
4. Съпричастност, емпатия, критичност, черногледство
5. Общителност, баланс, свобода, правила
6. Творчество, артистичност, интуитивност, любовта
7.  Идеализъм, прозрение, мистика, перфекционизъм
8. Стабилност, власт, материалност, корена
9. Интелигентност, сила на духа, издръжливост

Пример: Лиляна Иванова Петрова  – 393351 9315631 7618631,

в пълното име преобладава числото 3 – то има 6 натрупвания, число 1 има 5 натрупвания, число 6 има 3 и т.н. .

Ето и как изглеждат тези три имена като нумерологична карта, която се съотнася спрямо рождената и носи определена информация чрез Анализа на име – доколко благоприятно влияние имат трите имена:

По материали от интернет

Още за Имената на българите ТУК

Don`t copy text!