Всяка буква в името на човека е значима при задълбочен анализ на характера. Имената по документи нямат решаваща роля, но внасят корекция в цялостната нумерологична картина и тя може да бъде позитивна или негативна.
Степента на присъствие на определена способност, черта на характера може да се определи по броя на буквите, с определена числова стойност в името ви. Всяка буква от пълното ви име съответства на конкретна цифра. Запишете вашето име като поредица от цифри и ще видите, че има повече от някои цифри, а от други по-малко, а една или две цифри може да са напълно отсъстващи. Качествата на присъстващите с най-голям брой цифри са по-изразени, докато малкото количество показва, че това качество е в начален стадий и най-вероятно няма да бъде развито. Числовата стойност на всяка буква от българската азбука може да видите в снимката към публикацията и сами да направите изчислението. На латиница стойностите са различни.

Значение:
1. Лидерство, индивидуализъм, инициативност
2. Дипломация, комуникация, двойственост
3. Лекота, хармония, истината
4. Съпричастност, състрадание, критичност
5. Общителност, баланс, свобода
6. Творчество, артистичност, интуитивност
7.  Идеализъм, прозрение, мистика
8. Стабилност, власт, материалност
9. Интелигентност, сила на духа, издръжливост

Пример: Лиляна Иванова Петрова( Лили Иванова)  – 393351 9315631 7618631, в пълното име преобладава цифрата 3, има 6 натрупвания със стойност 3.

По материали от интернет

Don`t copy text!