Цял живот търсим любовта и когато я намерим, толкова лесно я пускаме да си иде или търсим нова, уж по-добра от предишната. Бог ни е създал да обичаме, да получаваме и даваме, да раждаме и да живеем в хармония с този прекрасен свят. Нумерологията може да ви насочи къде да търсите своя партньор, какво можете да очаквате от него и дали бихте могли да направите компромиси със себе си, за да получи той това, от което се нуждае. Истинската любов няма нужда от аплодисменти и признание. Тя е вечна, силна, бурна и всепоглъщаща. Всяко число има определени характеристики, които могат да ви насочат в избора ви на партньор, който да ви подкрепя и разбира. Това е музиката, която излъчва името, датата на раждане, музиката, която ви привлича или отблъсква. Настроите струните на числата и се научете да чувате небесните звуци…

Личната вибрация или числото Път на живота се изчислява като съберете деня, месеца и годината и полученото число редуцирате докато не получите единично число от 1 до 9. Например 14 8 1987=1+4+8+1+9+8+7=20=2 Личната вибрация на този човек е 2. Вие преценете запознавайки се с възможностите на числата както за себе си, така и за партньора ви в любовта.

Любовта и числото 1

Единицата обича силно и дълбоко. Тя по-скоро изисква и очаква да бъде призната и поставена на пиедестал, отколкото да разреши да е притежавана. За нея е важно да бъде обичана и да срещне човек, който да я приеме такава, каквато е. Партньорът и трябва да е интелигентен, със силен ум и авторитет, тъй като единицата изисква равноправие. Понякога нейната сдържаност и чувство за достойнство не и позволяват да покаже истинските си чувства. Това я прави хладна в очите на партньора и са редки моментите, когато тя показва своя романтизъм. Единицата не се задоволява с малко и тя трябва да бъде водеща в семейството. Няма да приеме да играе втора цигулка. Дори и в любовта ще трябва да се признае нейния авторитет и сила.

Любовта и числото 2

Нежна и мека, Двойката винаги е готова да отстъпи крачка назад и да е в сянка на партньора си.Живее вечно в страх да не нарани човека,когото обича и е зависима от него. Чувствителна и самата тя лесно ранима, Двойката се нуждае от много любов и търси одобрението на човека до себе си. За нея е важно неговото настроение. Лесно се обижда, особено ако е критикувана от любовта на своя живот. Понякога е раздразнителна и може да стане много рязка,когато е обидена и нещастна. Често се чувства самотна и неразбрана. Човекът,който е до нея трябва много да внимава какво казва и как се държи с нея. Двойката е много крехка натура. Склонна е да се жертва в името на любовта си, дори да загуби своята индивидуалност, но в един момент, когато се обърне назад, тя ще изпадне в самосъжаление,че е давала повече, отколкото е получавала.

Любовта и числото 3

Тройката е вечното влюбено дете и е много романтична. Тя винаги търси одобрението и възхищението на партньора си. Зарежда го с оптимизъм и любов. Човек може да си помисли,че никога не е имала нещастни връзки. Дори и да страда, Тройката няма да го покаже.Тя знае, че рано или късно ще намери истинския си партньор. Когато обаянието и възхищението изчезнат, бързо се уморява и прекъсва връзката си. Обичайте Тройката и тя ще ви отвърне с невероятна нежност и въодушевление. С нея животът е прекрасен и щастлив. Разбитото и сърце дълго страда и тя дълго помни нещастната си любов.

Любовта и числото 4

Четворката е сериозна и искрена в своите чувства. Тя не е романтична и не е способна да показва, още по-малко да афишира любовта си. Излишната нежност по-скоро я плаши и стряска, отколкото я отпуска. Здравата връзка, семейството и дома, дават голяма увереност на Четворката. Не е склонна на гръмки фрази и любовни ласки, но умее да се грижи за човека, когото обича. Само по този начин  тя показва любовта си. Винаги е готова да сподели грижите на партньора си и държи той да я приема като равностоен човек. Стабилните взаимоотношения дават на Четворката стабилност и възможност тя да реализира предначертаните си планове.

Любовта и числото 5

Това е едно от най-свободолюбивите числа в нумерологията. Петицата силно се привлича от срещуположния пол и буди възхищение със своята сексапил и размах на фантазията. Това и помага и в интимните отношения, където търси разнообразие. Дайте на Петицата романтика,свещи и тя ще ви достави пълна наслада. Обича страстно и силно, но може и бързо да и омръзне, ако партньорът до нея се опита да ограничи свободата и. Тя обича промените и  в брака, може да е искрен приятел. Петицата не е домошар, освен ако не и намерите разнообразни занимания в къщи. В противен случай, тя ще скъса „оковите” на брака си. Често пъти наранява партньорите си, без да го осъзнава. Дайте свобода на Петицата да общува и тя винаги ще е до вас.

Любовта и числото 6

Това е едно романтично и идеалистично число в любовта. Шестицата обича да бъде обичана и приласкавана. Обсипва партньора си с нежност, подаръци и изненади. Шестицата се стреми да даде всичко от себе си, за да осигури комфорт и щастие на човека, когото обича. Създава уют в семейния дом. В същото време,тя много държи да получи признателност за това, което ви е дала. Търси възхищение и очаква благодарност за своята нежност и обич. Понякога любовта и е задушаваща и обсебваща, и това може да отблъсне партньора и. Колкото и да е странно, Шестицата, много често създава семейство късно в своя живот, защото търси идеалната половинка. Във фантазията си създава образ, който вечно сравнява с действителността и за това се разочарова. Тя винаги се наслаждава на всяка следваща любов и я изживява като първа и последна.

Любовта и числото 7

Седмицата е доста затворена. Подобно на Шестицата, тя търси идеалния партньор в живота. Може да се задоволи с много малко в живота и дори да живее без любов. Много внимателно избира приятелите си и партньорите. Като че ли живее във вечен страх да не бъде излъгана или наранена. Това плаши хората около нея и не всеки е в състояние да поддържа нейната „крехкост” и „чупливост” в чувствата. Когато се влюби, Седмицата обича страстно, дълбоко и силно. Може да направи компромиси в името на хармонията, но изисква и собствено пространство за усамотение. Трудно дарява любовта си, но когато го направи, то е за цял живот. Това дори изненадва  околните, които считат Седмицата за доста хладна и отдалечена от страстните човешки взаимоотношения. Колкото и да е странно, тя е много сексуална и романтична, стига да намери човека, в когото да се влюби.

Любовта и числото 8

Осмицата е число на размаха, големите идеи и бизнеса, за това няма много време за из лишен романтизъм. Отделя повече внимание на делата и сделките си и не рядко приема партньора си за даденост. Това не значи,че не умее да обича. Тя търси силен и равностоен човек, такъв, който дори би могъл да съперничи на нейния интелект. Осмицата не може да се влюби в слабоволеви и хленчещ индивид. Физиономията на ревльото и  вечното оплакване направо я побърква. Няма време да го влачи по пътя, който е избрала. Трудно показва любовта си, но е готова да даде всичко от себе си, за да се почувства партньора и добре. От него изисква само интелект и бързи реакции. Осмицата търси по-скоро съдружник, отколкото нежна душа, която само да се оплаква и да я натоварва допълнително.

Любовта и числото 9

Деветката е състрадателна и любвеобилна. Романтична, тя може да ви обгърне като в приказка. Обръща по-голямо внимание на другите, отколкото на личния си живот. Символ на хуманизма, понякога бърка състраданието с любовта. Подобно на Шестицата, тя също търси признание за обичта, която дава. Деветката може да си партнира с всяко едно от числата, но бързо може да се умори от себераздаването си. Обича разнообразието в интимните отношения и винаги е готова да достави удоволствие на човека, в който е влюбена. Семейството и дома са много важни и й дават сигурност. Тя може да ви обсипе с нежност и вълшебни думи и вие да се чувствате като най-желания човек на земята. Надежден партньор, винаги дава подкрепа на човека до нея и няма да го изостави в трудна минута.

Източник: Даниела Тодорова Кабала

Може да ви е интересно и: Съвместимост спрямо имената на партньорите

 

Don`t copy text!