Според Питагор „Всички неща могат да бъдат представени във вид на числа“. Има пряка връзка между съдбата на човек, неговият характер и име и числата, както и че съществува зависимост между цифра и буква.

Любовната съвместимост между двама души зависи от редица фактори, а един от тях са именно имената на партньорите или още по-точно – сборът на числата, съответстващи на буквите в личното име. За да разберете доколко си пасвате с вашата половинка и дали сте открили истинската си сродна душа е нужно само да направите едно просто изчисление.

За ваше улеснение може да проверите от таблицата на кои числа отговарят буквите в малкото ви име, както и в това на вашия партньор и да ги съберете. Редуцирате сбора, докато стане едноцифрено число и сверявате.

Пример: Петя + Иван = (7+6+1+3= 17=8) + (9+3+1+5=18=9) = 8+9 = 17 = 1+7 = 8

КИРИЛИЦА Българскa азбука

1 2 3 4 5 6 7 8 9
А Б В Г Д Е Ж З И
Й К Л М Н О П Р С
Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ
Ь Ю Я

Сбор 1

Ако сборът е 1 то това означава, че вие си подхождате в много отношения, имате еднакви интереси и дори понякога ви се струва, че между вас съществува странна телепатия, чувстваш другия като „единствения”, лесно и приятно започвате нови неща заедно,  отличавате се в обществото като двойка. Но! Твърде вероятно е тази връзка да остане в застой. Може да живеете години заедно, или дори да създадете семейство, но в един момент да усетите, че нещата са твърде инертни. Най-голямата опасност за връзката ви са липсата на разговори и нежеланието да се чуете един друг. Ако вярвате, че това е вашият човек, се замислете какво толкова би станало, ако поне веднъж склоните глава и отстъпите.

Сбор 2

Не е от най-хармоничните варианти защото силно акцентира върху другия, непрекъснато търсиш, а понякога и изискваш компанията, присъствието му. Същевременно по-често оставяш именно другия да задава типа взаимоотношения, от което следва премълчаване, а всичко това често натоварва една връзка. На пръв поглед имате стряскащо спокойни взаимоотношения, лишени от плам. Но това в никакъв случай не трябва да ви плаши. Ако между вас отсъстват всякакви битови скандали и не се лутате между полюсите на силната любов и омразата, то това далеч не значи, че няма и силни чувства.

Сбор 3

Вашата връзка е изключително особена. Тя се крепи най-вече на силните емоции и изпепеляващата страст. И когато пеперудите изчезнат след време, това може да се окаже пагубно за взаимоотношенията ви. И двамата имате силна нужда от това разтърсващо усещане, което изпитвате, когато сте заедно и каквото и да стане след време, никога няма да съжалявате, че ви се е случило. Число 3 е символ на постоянни макар и по-дребни успехи, но и на истината – важно е помежду ви да има истинско доверие. Третото мнение отнасящо се до двамата, определено е излишно. Не на последно място то(3) е късмета, подкрепата от ”небесата”, а това не е за пренебрегване.

Сбор 4

4-ката е  символ на разплащане чрез трудности. Изисква осъзнаване и мъдрост И от двамата по темата за партньорството и семейството(връзката), както и спрямо всички права и задължения произтичащи от съществуването им. За жалост на моменти ще се чувствате като „разпънати на кръст”. Имате твърде различни характери и ако чувствата не са достатъчно силни, тази връзка може би да е обречена. Тази любов определено ще ви отвори очите за доста истини и ще ви направи по-мъдри и умерени.

Сбор 5

Вие се радвате на хармония и равновесие в отношенията си. Разбира се, битовизмите ви създават проблеми понякога, но това по-скоро е урок по напасване. Числото 5 заема централно място в Квадрата на Питагор и е свързващо звено за всички околни числа, преведено на символния език на числата, двамата заедно ще сте привлекателен център на внимание, също така като двойка взаимно ще се балансирате. Давайки си и взаимна свобода без определяне или дори наблягане на правила, ще повлияете позитивно взаимоотношенията. Ако чувствата са силни, съвсем скоро и без големи усилия ще имате една много, много здрава връзка.

Сбор 6

Това число е от възможно най-хармоничните варианти защото е еквивалент на любовта, а какво по-добро от това?! То усилва сексуалността и радостта от живота, особено ако партньорите успяват да показват чувствата си един на друг. Физическата близост често, но и лесно ще разрешава конфликтните ситуации между вас. Възможно е тази връзка да ви се струва и твърде скучна понякога. И дори да се замисляте дали любовта е истинска. Но всъщност с партньора си притежавате много силна хармония и с много малко хора бихте могли да имате такива дълбоки отношения.

Сбор 7

Двамата заедно ще успявате да постигате най-доброто възможно. Ще имате усет към фините нива у партньора, което е позитив и е по-скоро за постигане на нематериални успехи заедно. Числото 7 е еквивалент на духовни стремежи и идеализъм, философски възгледи – заедно ще се стимулирате взаимно именно в такава посока. Също така всеки от вас ще вижда стойностен човек в лицето на другия. Тази връзка нерядко ще виси на косъм. Тя е вечна борба на характери и его. Като че ли два остри камъка се опитват да се сработят и все нещо не им достига. За да оцелее след като силните страсти поутихнат, ще са ви нужни много, много компромиси.

Сбор 8

Това не е от най-хармоничните варианти за партньорство защото съществува вероятност да се движите като в различни орбити. Всеки ще има свои правила и ценности в живота. Би било по-хармонично да се намери нещо общо, което да ви обединява. От друга страна, това число(8) показва трайност, стабилност и ангажираност в отношенията. Носи и мотивираност спрямо поемане на семейна (или към връзката) отговорност. Също така е предпоставка за по-материален характер на любовта между тези двама души – всеки ще се интересува другия какво е направил за него. Възможни проблеми биха били свързани и с ревност.

Сбор 9

Изпепеляваща, чак обсебваща страст, секс в неограничени количества и силен плам! Сигурно много пъти ви се е струвало, че не можете да дишате, ако този човек не е до вас. 9-ката създава усещане за пълнота, искаш цялата любов на партньора и нищо по-малко от това! Също интелектуалното ниво на любимия/та е от значение, важно ти е. Бихте били добър тим в състезания от всякакъв характер защото ще имате и обща воля за победа.

Може да ви е интересно и „Нумерология на любовното партньорство чрез личната вибрация“: ТУК

Нумерологията може да ви насочи чрез  Съпоставка за съвместимост с любовен партньор: ТУК

Източник::beu.bg 

Don`t copy text!