Тестът е вълнуващ. Съдържа само четири въпроса, но ще останете изненадани от резултата! Човешкия мозък е като чадър: работи най-добре, когато се отваря. Забавно е да се отговаря на въпросите, затова моля да спазвате инструкциите.

ВАЖНО! ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ТЕСТА.

Внимание ! Отговаряйте на въпросите последователно. Тестът съдържа само 4 въпроса, но ако погледнете отговорите преди да сте приключили, резултатът няма да е верен, нито честен. Бавно превъртайте екрана и си записвайте отговорите на лист. Това е сериозен въпросник и ще ви даде представа до голяма степен за вашата същност.

Ето и самия Тест:

Първо – подредете долните животни съгласно собственото си разбиране:

а) Крава б) Тигър в) Овца г) Кон д) Свиня

Второ – напишете по една дума, която характеризира всяко едно от долните понятия:

a) Куче б) Котка в) Плъх г) Кафе д) Океан

Трето – посочете по една личност, с която се познавате и която е важна за вас, и която можете да свържете с един от избраните цветове (не правете повторения.) Посочете само по една личност за всеки цвят:

a) Жълт б) Оранжев в) Червен г) Бял д) Зелен

 

И накрая, запишете любимото си число, както и любимия си ден от седмицата.

Свършихте ли? Проверете отговорите си. Последна проверка…

ОТГОВОРИ:

Отговорите на 1-вия въпрос са вашите приоритети в живота:

Крава : означава кариера. Тигър : означава гордост. Овца : означава любов. Кон : означава семейство. Свиня : означава пари.

Отговорите на 2-рия въпрос: Вашето описание за кучето характеризира вашата личност. Описанието, което сте дали за котката, характеризира вашия съпруг/съпруга или вашия спътник в живота. Описанието за плъха характеризира личността на вашите неприятели. Описанието, което сте направили за кафето, показва вашето отношение към секса. Описанието за океана характеризира собствения ви живот.

Отговорите на 3-рия въпрос: Жълт : Това е някой, когото никога няма да забравите. Оранжев :Този човек можете да смятате за най-добрия си приятел. Червен : Някой, когото наистина обичате. Бял : Вашата душа близнак. Зелен : Някой, когото ще запомните за цял живот.

 

Изпратете този тест на толкова човека, колкото е вашето любимо число и вашето желание ще се изпълни на любимия ви ден от седмицата. Това е казал Далай Лама по случай настъпващото 2-ро хилядолетие, а на вас ще ви отнеме само няколко минути.

Надяваме се, че ви беше интересно и забавно!

Don`t copy text!