Представете си чисто синьо небе без нито едно облаче. Само мисълта за това би трябвало малко да поправи настроението ви. Синият цвят притежава способността да успокоява душата. Дори ако просто си представите някаква картина в светлосиньо, вие ще почувствате, че пулсът ви се забавя, а дишането ви става по-дълбоко. Другите цветове също си имат определено значение.. Картината, която сте нарисували в съзнанието си, разкрива вашия скрит талант, скътан в дълбините на вашето спокойно съзнание. Сега огледайте с очите на съзнанието околния пейзаж.
Коя от изброените по-долу картини ви изглежда най-успокояваща и отпускаща?

Изберете един от четирите отговора:
• бяла снежна равнина
• син морски простор
• планини, покрити със зеленина
• поле, обсипано с жълти цветя.

Отговорите:

  1. Бяло снежно поле.
    Вие сте надарени с особена възприемчивост, която ви позволява от един поглед да разбирате ситуациите и да разплитате сложните проблеми без каквито и да са доказателства или обяснения. Вие притежавате всичко необходимо за един проницателен и решителен човек, и дори в известна степен пророк. Доверявайте се на интуицията си, тя винаги ще ви води в правилната посока.

    2. Син морски простор.
    Вие имате по природа талант за междуличностни отношения. Хората уважават вашата способност да общувате с другите и това как помагате на различни групи да се обединяват заедно. Със самото си присъствие вие помагате на другите да работят по-спокойно ефективно, което ви прави неоценим член на всеки екип или проект. Когато вие казвате: „Прекрасна работа. Продължавайте в същия дух“, хората знаят, че вие наистина смятате така. И за тях това придобива още по-голямо значение.

3. Планини, покрити със зеленина.
Вие притежавате дарба за експресивно общуване. Като че ли винаги можете да подберете нужните думи, за да изразите онова, което чувствате, и хората много скоро започват да осъзнават, че те са чувствали точно същото. Казват, че споделената радост се умножава, разделената скръб се намалява. Като че ли вие винаги сте в състояние да помогнете на другите да намерят правилната страна на това уравнение.

4. Поле, обсипано с жълти цветя.
Вие сте като кладенец, пълен със знания и творчество, препълнен с идеи и притежаващ практически безкраен потенциал. Останете в хармония с другите хора и никога не спирайте да работите върху реализацията на своята мечта, и тогава няма да има нищо, което вие да не можете да постигнете.

по материали от интернет

 

Don`t copy text!