Изберете си едно човече от посочените 21 на Дървото на живота.  Числото 21 = 2+1=3   В зависимост от позицията на човечето там ще разберете повече за себе си. А може и да се изненадате!
Внимание: първо избирате, а после четете!

Светлината при 1 се е появила.

При 2 светлината се е разделила на своите тонове и полутонове.

При 3 свeтлината е кристализирала, като 3 е и числото на Вселената – така, както го е определил Питагор.

 

Ето и поясненията за числата и човечетата:

Ако сте избрали човек номер 2 или 3, значи сте амбициозен, уверен и носите в себе си радостта от живота(3). Знаете, че ще успеете и че винаги ще се появят удобни ситуации, които други хора(2) да ви помогнат в напредъка.

 

 

Номер 1 е самоуверен човек, доволен от живота си и също така оптимист и не се страхува да рискува. Той е интелигентен, активен човек, умее да вижда в перспектива и да взема решения.

 

 

Човекът с номер 21 е този, който се опитва, но не знае как да намери най-добрите решения за живота си. Той е човек, който трябва да се научи да иска помощ от околните и да се откаже от подозрителния си характер.

 

 

Ако сте избрали човек 9, 19 или 4, това ви определя като несоциален, подозрителен и понякога инатлив човек. Човекът с номер 19 може да има доста нарцистични наклонности и да завижда на успеха на другите.

 

 

Човекът с номер 4 се отказва твърде бързо, трудно се доверява на изключителния си потенциал, съмняващ се черногледец. А всъщност притежава усет за хора и ситуации.

 

 

Човекът с номер 9 ще направи всичко за да докаже, че и той е прекрасен, но му е по-лесно да си е сам, защото по този начин оправдава недоверието си към другите. Има високи очаквания и иска по много от всичко.

 

 

Човечетата с номер 7, 11, 12 са комуникативни хора, които знаят как да предложат подкрепа на своите приятели. Тези хора се характеризират с висока емоционална интелигентност, която им помага успешно да се справят с житейските ситуации. Имат отборен дух, виждат светлата страна и намират решения през цялото време.

 

 

Човекът с номер 5 е креативен, обича живота, радва се на всеки миг, обича и знае как да бъде благодарен на всички хубави неща около себе си. Това му помага да поддържа позитивна перспектива и така той винаги има отворени врати за всичко най-добро!

 

 

Човекът с номер 6 трябва да се чувства обичан. Той е човекът, който винаги се влюбва в грешния човек, поради неговата неотложна нужда от обич и любов. Този човек трябва да се научи да търси по-внимателно онези, които могат да му помогнат в израстването, а не тези, които не разбират неговата уязвимост.

 

 

Човекът с номер 8 обича да има някои моменти само за себе си. Така възвръща енергията си и настроението за живот и социализация. Добре е близките му да разберат нуждата му от изолация, а не да я тълкуват погрешно. Важно е да му оставят необходимото пространство.

 

 

Човекът с номер 13 е изпълнен с отчаяние и загуба на надежда. Той трябва да направи всичко възможно, за да се рекалибрира отново на Дървото на живота и може да възвърне отново доверието в себе си, търсейки подкрепата на близките хора!

 

 

Човечетата на позиция 16, 17 са оптимисти, пълни с живот, с екипен дух, реализират се във всяка област и приемат предизвикателствата с отворено сърце. Чувстват се защитени и в безопасност, защото имат вяра в най-доброто възможно.

 

 

Човекът с номер 18 обича да се чувства обичан и ценен и когато го почувства, става вашият най-добър приятел, но ще подложи на тест тези отсреща.

 

 

Човекът с номер 14 е душа-филантроп, той би направил всичко, за да помогне на другите. Характеризира се с много съпричастност и състрадателна душа. Трябва да се научи да се грижи за себе си, а не само за другите!

 

10, 15 и 20 са победители! Обичат вкуса на успеха, дори ако всеки има различни начини да го постигне.

 

 

Човекът с номер 20 е амбициозен, уверен и изпълнен с живот, но и много предпазлив. Откъснатостта и страстта му му носят много постижения и удовлетворение.

 

 

Човекът с номер 10 е амбициозен, новатор е. Той е трудолюбив и решителен, затова е успешен, постига почти всичко, което иска. Неговите идеи винаги се открояват и той е ценен във всяка среда.

 

 

Човекът с номер 15 е мотивиран от красотата по пътя към успеха, а не от самия успех. Той е любопитен да знае нови неща, да има нови преживявания, да се среща с нови хора и да научи по нещо от всеки един.

~по материали от мрежата

 

Може да ви е интересно да прочетете и Предизвикателството 3-7-21 – за повече щастие

 

 

Don`t copy text!