Палят се последователно 3 клечки кибрит и се хвърлят във водата, още щом фосфорът припламне. Аналогията е с гасене на въглени…. Леко се разклаща водата. На дъното падат сажди. Следва отпиване по 1 малка глътка от три места на чашата и после – намокряне на очите и лицето и корените на косата по целия периметър на главата. Водата се изхвърля извън дома (Няма опасност някой друг да приеме негатива при случаен контакт с нея.).
Реакцията – в повечето случаи почти веднага следва втрисане. По интензивността му се съди за степента на външното въздействие.
Няма нужда да се говори каквото и да е, но концентрацията върху процедурата е важна. Реакцията обикновено бързо отминава. и състоянието се подобрява.
Нямам забрана от жената да не споделям процедурата. Затова съм я казала на много хора. При всички тях ефектът на изчистване е налице.
Най-изумителното беше, че процедурата е ефективна и при неспокойствие на животно. Имах куче, което получаваше точно същите признаци. Пробвах при него – ефектът беше поразителен. По-късно разбрах, че и животните приемат негативни енергии (урочасват)
Ако бъда полезна с тази информация на някого, ще се радвам.

По рецепта на Дора Кънева

Don`t copy text!