Името на човек е тайна, в която има много нюанси. Отдавна е известно, че всяко име има не само определена вибрация, но и свой цвят, своя енергия. Всеки цвят в слънчевия спектър има определена дължина на вълната: от най-късата виолетова до най-дългата червена. Именно тези вълни пораждат вибрации, които ние възприемаме като звук.

Има вече достатъчно информация за това как определен цвят влияе върху физическото и емоционалното състояние на човек. И любимата ми нумерология помага да се разбере това. С помощта на прости изчисления можете да разберете цвета на името си.

От значение е и цвета на всяка буква поотделно. Колкото по-далеч е буквата от началото на името, толкова по-малко е влиянието на цвета му. Повтарящите се, напротив, се подсилват, независимо дали са в началото, средата или края на името.

 

Съберете числата на отделните букви от първото си име, като следвате таблицата. Ако се получи двуцифрено число, съберете двете цифри и после редуцирайте резултата до едноцифрено число. Така можете да пресметнете какво е числото на името ви, а оттам и какъв е неговият цвят.

Например: Виолета: 3 + 9+ 6 + 3+ 6+ 1+1 = 29; 2 + 9 = 11=2 – т.е. оранжев.

След това прочетете какъв е характерът ви според цвета на името.

 

Червен= 1.  Вие сте силна личност, обичате да доминирате, да ръководите. Имате силно изразено присъствие, често побеждавате в спорове. Умеете и обичате да поемате рискове. Чарът ви също е непобедим.

Оранжев= 2. Като цяло сте уравновесени, балансирани. Не слушате само ума, но не се доверявате и само на сърцето си. Усмихнати, позитивни, доволни от живота, умеещи да приемате предизвикателствата и да живеете на момента.

Жълт= 3. Вие сте чаровни, весели, общителни, уверени в себе си личности. Винаги имате някоя нова идея в главата си. Интуицията ви е силна и вие често й се доверявате. От вас ще излезе добър водач – справедлив и деен.

Зелен= 4. Не се носите в облаците. Вие сте практични, умеете да преценявате ситуацията от всички страни, както и хората. В живота сте последователни. Когато започнете нещо, винаги го довършвате. Вие сте верен приятел и добър колега.

Син= 5. Оптимисти сте. Умеете да изслушвате, да дадете съвет, да бъдете верни приятели. Понякога сте идеалисти, но това не ви пречи да успявате в живота. Търпеливи сте, отдадени. Поемате отговорност и винаги свършвате това, което са ви възложили.

Индиго= 6. Вие сте невероятна личност. От една страна – традиционалисти, от друга – амбициозни и любопитни, с невероятното желание за успех. Понякога правите нещата прибързано, но приятелите ви намират това за чаровно.

Лилав= 7. Обичате да четете, да се консултирате, преди да вземете решение. Упорити сте, мъдри, но и щедри, и сантиментални. Родени сте да се занимавате с изкуство. Носите го в сърцето и душата си.

Розов= 8. Вие сте родени лидери, готови да преминат през девет планини, за да стигнете в десета и да изпълните плановете си. Винаги намирате начин да реализирате идеите, които се раждат в умната ви глава. Но често забравяте да си почивате.

Златист= 9. Това е цветът на любовта, на радостта от живота. Винаги сте готови да помогнете, да поемете чужд товар, да решите нечий проблем.  Създавате настроение и повдигате самочувствието на приятелите си. Добри сте. Не оставяйте другите да злоупотребяват с това.

по материали от интернет

Нумерологията може да ви предложи Анализ на името, както и Лична числова мандала – името+рождената карта:  ТУК

Don`t copy text!