Всичко е енергия около нас и благодарение на нумерологията, имаме чудесна възможност да разберем съдбата дори на автомобила си. Числата от номера на колата също носят своята специфична вибрация.

Ако предстои да избираме номер за новия си автомобил, съвсем спокойно можем да си направим една проста сметка и да се предпазим от нежелани случки. Ако пък вече номерата на колата ви са факт, то тогава с проверката на числото, което властва над автомобила ще ви подскаже от какво да се пазите или пък да предприемете неговата смяна. При всички положения ви съветваме – КАРАЙТЕ ВИНАГИ СЪС СЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ в изправни автомобили! Никога не употребявайте алкохол, наркотици или други вещества, които могат да влошат концентрацията ви и да се случи най-лошото! Спазвайте правилата за движение и се отнасяйте с уважение към всички участници в движението по пътя!

Цялата регистрационна табела на колата съдържа и букви, които имат своето цифрово съответствие и ще трябва да добавите и тях за да е пълна информацията. Ето и таблица на числовите съответствия на буквите в кирилицата:

КИРИЛИЦА Българскa

1 2 3 4 5 6 7 8 9
А Б В Г Д Е Ж З И
Й К Л М Н О П Р С
Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ
Ь Ю Я            

 

 

Съберете числата и буквите от регистрационния номер на автомобила и ги редуцирайте до просто единично число.                                                                                                                  Например – СА14 23МА = 9+1+1+4+2+3+4+1=25=7

Ето и значенията:
1 – „Добра вибрация” за пътуване по всякакви поводи, дълъг живот.

2 – Опасност от повреди или леки злополуки.

3 – „Добра вибрация” за пътувания на далечни разстояния и предимно за развлечения.

4 – Капризен двигател на колата. Чести ремонти. Кражби.

5 – „Добра вибрация” за пътуване в града и на кратки разстояния и повече по работа. Опасност от леки удари и външни охлузвания.

6 – Опасност от злополуки. Този номер „привлича” бавни реакции на пътя.

7 – „Добра вибрация” за чести пътувания. Малки и необясними повреди.

8 – Внимание! Опасност от кражби на колата или нещо от нея.

9 – „Добра вибрация” за дълги пътувания и  в чужбина. Катастрофи, но и дълъг живот на колата.

Автор Милена Данкова/КРЕЯ/milenadankovakreya.com

Don`t copy text!