ОВЕН, ЛЪВ, СТРЕЛЕЦ, както и хора с лични планети в тези знаци и асцендент
Огънят може да обича силно само един човек. Ако разлюби това е веднага и рязко, но ако прощава също е бързо. Ако го изоставят го преживява тежко, изпада в депресия, изгаря и за определен период изпада в душевна пустота, изгубва интерес към живота. Обикновено обича драматични и изпепеляващи любови. За огъня отношенията са театър и той обича да ги разиграва пред себе си и другите. Докато партньорът му върви по гайдата, не изяснява отношения, не се занимава, но ако партньорът прояви самостоятелност се започва драма. За огънят изясняването на отношенията е начин да подчини другия.

ВОДОЛЕЙ, БЛИЗНАЦИ, ВЕЗНИ, както и хора с лични планети в тези знаци и асцендент
Въздухът се влюбва лесно, свободно и се разделя без особени преживявания, способен е едновременно да има няколко любовни връзки и не изпитва никакви угризения на съвестта. Понася по-леко раздялата. В близките отношения не са му достатъчни само емоции, а е необходим душевен контакт и общуване – ако това му липсва той загубва интерес. Въздухът е най-хуманен от стихиите – той признава свободата за себе си и за другите.

РИБИ, РАК, СКОРПИОН, както и хора с лични планети в тези знаци и асцендент
Водата се влюбва изцяло, хлътва, трябва й емоционално наситена атмосфера, защото обича да драматизира, както огъня. Водата е много чувствителна – реагира на всякаква промяна в емоциите на партньора, на водата много й се иска партньорът да й принадлежи изцяло. Тя е много ревнива и не прощава. Водата признава свободата за себе си, но много трудно тази на своя партньора, тя дълго се измъчва и тежко преживява раздялата, спретва скандали и изяснява отношения. Водата обожава да изяснява отношения, това е любимият начин на съществуване. Водата се разделя трудно, със сълзи, не може да си тръгне, много се привързва и дълго преживява, много е влюбчива и винаги иска да е в състояние на влюбеност. За нея света не е интересен без любов, ако няма емоции – няма живот.

КОЗИРОГ, ТЕЛЕЦ, ДЕВА, както и хора с лични планети в тези знаци и асцендент
Земята иска да усеща в партньора си опора и надеждност иначе се чувства неуверена, нещастна. Най-тежко понася изневярата и раздялата, най-силно запазва в паметта си отпечатъците от миналите събития, има най-дълга и устойчива памет. Земята запаметява самия факт на преживяването и го припомня след много години, не в момента. Ако земята е преживяла нещо негативно, то във всяка ситуация тя ще влиза с очакване да се повтори същото. Хората от тази стихия, трудно скъсва отношения и не обича да променя начина на съществуване – ако са я излъгали тя като че ли прощава, но помни и затова лъжата и изневярата могат да станат причина за разрив чак след 10г.

Източник: Body and Soul

Нумерологията може да ви насочи чрез Съпоставка за съвместимост с любовен партньор: ТУК

Don`t copy text!