Ти си наясно, че това ще изисква от теб да си съзнателна жена, нали? Знаеш ли какво означава това? Разбираш ли изискванията, които неизбежно идват с тази територия?

Това ще изисква твоето ВСИЧКО. Ще изисква да признаеш, че притежаваш „лайната“ си, всичко от тях, дори и дълбоките, тъмни, скрити, гадни мънички парченца.

Ще бъдеш принудена да се изправиш пред:

„Нечестивата вещица вътре в теб“;

„Манипулативната кучка, която просто трябва да си пробие пътя въпреки цената“;

„Проститутката, която се продава“;

„Нелепото, нуждаещо се момиченце, което търси непрекъснато одобрение отвън“;

„Деструктивната дива жена, която ще събори цял град просто, защото го чувства така“;

„Нездравословната майка, която третира мъжа си като малко момче, а не като свой любовник“.

Годините, през които си крила части от себе си, които не са приети в нашето общество, ще трябва да бъдат отворени. Ще трябва да погледнеш в очите недоверието си към мъжете и да му кажеш да се разкара. Ще трябва да се улавяш всеки път, когато почувстваш, че тялото или сърцето ти се затваря. И тогава ще трябва да работиш, за да ги отвориш. Ще трябва да освободиш яростта, скръбта и болката, която държиш към него. Ще трябва да се смекчиш в едно отворено сърце, напълно доверчиво пространство, за да може този съзнателен мъж да те отведе до места, на които никога не би искала и не би могла да отидеш сама.

Има причина да желаеш съзнателен мъж. Сърцето и душата ти знаят какво е възможно. Но трябва да си готова да си свършиш работата, за да стигнеш до там. Това не е въздушно приказно приключение, на което можеш да налетиш по пътя си и не е за слаби сърца. Говорейки с ангелите, няма да стигнеш там. Отварянето на третото ти око няма да те отведе там. Плъзгането по повърхността и танцуването около истината за това коя си, няма да те закарат там.

Познаването на себе си ще те заведе там! Знаейки, виждайки, отваряйки и приемайки всеки аспект от себе си, ще стигнеш там. Пускането от стените около сърцето ти, утробата, твоята йони и всяка друга част от тялото ти ще те отведе там. Прошката към всеки мъж, който някога е постъпвал зле с теб в този живот и във всеки друг живот, който си живяла, ще те отведе до там.

Прощавайки на себе си, ще стигнеш там. Има два начина да направиш това:

= Вършиш работата си сама. Отваряш, освобождаваш, изцеляваш, стигаш до пълна самота и след това срещаш съзнателен мъж, който е на същото ниво, на което си и ти.

= Вие го правите заедно, с мъжа, който те среща там, където си в момента. Развивате се заедно. Той става съзнателен, ти ставаш любов.

Ето какво е вярно: винаги привличаш и вдъхновяваш човек, който е толкова дълбоко ангажиран с отварянето за любовта, колкото си и ти, точно сега, което означава, че мъжът ще бъде осъзнат и присъстващ в същата степен, в която ти активно излъчваш любовта си и позволяваш на силата на самия Живот да се върти през съществото ти.

Ако копнееш за осъзнат мъж, иди при него ти! Но не очаквай той да попадне в скута ти. Няма да го направи. Това е против всеки естествен закон, който съществува.

Свърши си работата с човек, който те среща там където си сега

или работи сама докато човекът, който ще те срещне, се появи.

Всичко останало е просто приятно пожелателно мислене и приказки.

~Sabrina Lynn/rewildingforwomen.com/conscious-man/

Нумерологията може да ви подкрепи чрез Съпоставка за съвместимост между любовни партньори: ТУК

Don`t copy text!