Смахнато е да изберете един човек и да искате от него да съответства на вашите предпочитания, вместо да изложите предпочитанията си във Вибрационната си реалност и да позволите на Закона за привличането да ви донесе всичко заедно, и тогава да оберете плодовете от онова, което сте посели. Доста различно е.
С други думи, вие трябва да се променяте селективно. Трябва да изберете ясно детайлите, които ви задоволяват. И всяка частица е прекрасна. Само не очаквайте този човек да бъде всичките тези неща. Смахнато е.

 

 

Нека твоят Вибрационен депозит да се разшири, дай най-доброто от себе си, за да насочиш нераздвоеното си внимание така, че да станеш вибрационното му съответствие. И тогава, когато Законът за привличането събере всичко заедно и ти го донесе, защото си в съответствие с него, няма да имаш никакви проблеми за отработване. Ти определяш какво искаш, но не работиш, за да станеш съответстващ на каквото искаш. Затова насочваш Вниманието си към онова, което имаш. И когато насочваш вниманието си към онова, което имаш, ти не си във вибрационно съответствие с каквото искаш. И сякаш казваш: „Не съм достатъчно дисциплиниран, за да погледна към това, което искам. Аз гледам каквото имам. Затова, предполагам, че ти трябва да се промениш, за да посрещнеш моите очаквания. Ако направиш това, аз бих бил цялостен.“ Това е смахнатото.

 

Не искай човекът или хората, които ти помагат да определиш какво искаш, да станат каквото искаш, за да имаш каквото искаш. Наистина често се среща следното: някой, който не ви е давал нещо, сега ви го дава, защото сте очертали Вибрацията си.

Ако се фокусирате над това, което другият иска, а вие НЕ искате, несъзнателно излъчвате Вибрацията на това, което НЕ искате и значи не можете да получите каквото искате. Продължавате да си мислите, че другият е виновен, докато единственото, което изобщо идва при вас, е това, което Е активно във вашата Вибрация.

Спри да искаш други хора да ти дават каквото искаш и бъди единственият, който ще стане отговорен за получаването на каквото искаш.

Из Вихърът, Абрахам – Хикс

Нумерологията може да ви подкрепи чрез Съпоставка за съвместимост на любовни партньори ТУК

Don`t copy text!