Отговорът, всъщност, е много прост:

Защото вашето ранено аз ги търси. Вероятно терминът „ранено аз“ ви звучи малко прекалено, затова нека обясня. Егото се активизира особено много, когато става дума за романтична връзка защото обикновено именно любовта е „зоната“, където имаме най-много рани. Всички сме били разочаровани или наранени от връзка в миналото и носим със себе си тази рани през годините (съзнателно или несъзнателно). Ако раната е все още отворена, вие без да си давате сметка ще търсите хора, които да предизвикват у вас същите усещания.

Вашето подсъзнание е програмирано така, че да привлича хора, които да активират вашите рани. Причината за това е, че така израствате.Това е болезнената част от процеса на израстването. Но помислете за него и по този начин: вие активирате отново и отново тези рани, за да може най-накрая да ги излекувате. Не можем да излекуваме нещо, което не виждаме или не чувстваме. Болката трябва да излезе на повърхността, за да може вие да израснете под нея.

А как израствате под нея? – Като се идентифицирате с вашия по-висш аз.

Вие сте важни.

Вие сте специални.

Вие сте любов.

Ето това знае за вас вашето духовно аз. Това иска и вие да знаете за себе си. Когато се индентифицирате с вашето по-зряло аз (това е любовта във вас), подсъзнателният стремеж да се свързвате с хора, които ви нараняват, избледнява и след време изчезва. Щом се събудите за тази нова истина, за истината на по-висшия аз, внезапно осъзнавате, че „грешните“ хора са били просто учители, които са ви побутвали към правилното състояние на ума и душата, състояние, което не поставя под въпрос вашата стойност.

За съжаление нищо не ни вдъхновява да израстваме така, както разбитото сърце.Вашият висш аз иска да се свържете с него, иска да разберете кои сте всъщност. Затова, върнете се към любовта в себе си и ще видите, че любовният ви живот ще бъде излекуван, отвътре навън.

Източник: highviewart.com

Може да ви е интересно и „Нумерология на любовно партньорство спрямо личната вибрация“: ТУК

Нумерологията може да ви насочи и чрез  Съпоставка за съвместимост с любовен партньор: ТУК

Don`t copy text!