При трансформацията от въглеродна към силициева основа, преобладаващите симптоми са на извънредна умора и желание за сън. Съществуват три различни процеса, които са причината за тази умора:

– Изчистване на емоционалното тяло
– Детоксикация на физическото и фините тела
– Пълно многоизмерно съзнание

Всеки процес изисква различен начин на справяне с него. Един оттях е приемане на отвара от полски хвощ, който е растението съдържащо най-много силиции и магнезии.

В началото на процеса, вие преминавате през интензивно емоционално изчистване. Това включва изчистване на психиката и подсъзнанието от всички стари шаблони на травма и самосъботиране. Такъв тип изчистване може да се свързано със странни сънища или паник атаки, след които да се чувствате извънредно изтощени. Можете да имате нужда от терапевт, или семинар, дори хубава книга, които да ви помогнат да се справите с болката на вътрешното дете. Когато тази потисната енергия се освободи, ще достигнете до изключителна яснота и чистота на намерението.

При освобождаване на старите шаблони, тези енергии се освобождават през фините тела и накрая през физическото тяло, при което симптомите могат да бъдат на свързани с освобождаване на токсини от бъбреците и черния дроб, проявяващи се на физически ниво като торбички под очите, храносмилателни проблеми като киселини и газове, болка в ставите и главоболие. Начинът за справяне е чрез пиене на много и чиста вода, както и здравословна диета на хранене.

И накрая, преминаваме към последния етап – Многоизмерно съзнание. Тази част е най-вълнуващата и основно е свързана с чувството на пространственост, което се контролира от мозъка, който преминава към различно функциониране.

Мозъчните вълни се характеризират както следва:
Бета – нормално будно съзнание
Алфа – лека медитация
Тета – дълбока медитация
Делта – дълбок сън или дълбока хипноза
Гама – бързи очни движения при дълбок сън/хипноза, при който операциите се извършват без болка

Триизмерните същества функционират в Бета ниво и преминават в Алфа при творчество или молитва.

Петоизмерните същества функционират бежду Бета/Алфа/Тета в будно състояние.

Вашето многоизмерно осъзнаване, позволява на съзнанието ви да се променя в този диапазон, докато сте будни!! Това причинява умора. Това е така, защото вашето тяло разпознава Тета вълните като състояние на дълбока релаксация и прелюдия към сън, затова, когато мозъкът премине в това състояние, той изпраща сигнали към тялото, че е време за сън.

Шестоизмерните същества, в своето обучение към преминаване към пълно 9-измерно Христово съзнание, ще се научат да преминават от Делта към Гама ниво в нормално, будно състояние!! Сега, вашето тяло наистина си мисли, че спи. Трикът тук е да се научите да преминавате през тези състояния без паника и без да се чувствате изгубени в сънно състояние. Това е сякаш в будно състояние пребивавате в сън със забавено движение. Това изсиква време да бъде овладяно, но веднъж направено е ключ към изключителна креативност и манифестиране на „чудеса“. В това дълбоко състояние на съзнанието, можете буквално да огънете и придадете форма на времето и материята с чисто намерение. Така, че разберете, че вашето тяло се учи да се адаптира към различни нива на мозъчни честоти.

Забележки:

– Бъдете заземени. Работете върху това, да присъствате в тялото си. Не взимайте ободряващи наркотици или пушене на трева, защото това взаимодейства с естественото разширяване на съзнанието.

– Правете разлика между истинска умора и разширено съзнание. Бъдете внимателни към себе си. Ако се чувствате уморени – почивайте. Всъщност, вие се нуждаете от значително количество почивка, докато преминавате през този процес. Ако се опитвате да прекалявате с правене на неща, можете да стигнете до крайно изтощение.

– Бъдете внимателни, ако карате кола, се концентрирайте и фокусирайте. Пътните инциденти при такива случаи са заради неосъзнаването на това, което се случва, когато мозъкът превключва през различните честоти. Това е въпрос на заземяване и концентрация.

– Отпуснете се – това ще премине. Скоро ще можете да работите с тези различни честоти. Ще се научите как да ги променяте по желание. Да, вие наистина ставате Кристални или Христови.

~Силия Фен    Превод, със съкръщения: Д.Павлова

Една от възможностите за подкрепа може да е Лечение с числови поредици по Гр.Грабовой

* Статиите в този сайт са само за информационни и образователни цели и не заместват професионални медицински съвети, диагностика или лечение. Винаги се консултирайте с вашия лекар за всякакви въпроси, които може да имате относно медицинското ви състояние.

Don`t copy text!