Мъжът е същество, което за разлика от жената не е способно да черпи енергия от космоса (етера). Започвайки още от 14-годишна възраст той плавно преминава към търсене на тази енергия. Всъщност, може да я получи само чрез жена.

А при жената всичко е подредено точно наобратно: тя има тази енергия, която черпи от космоса. Енергията може да започне да прелива и трябва да бъде изпратена някъде. Нормалното изтичане на тази енергия се случва само чрез връщането й към мъжа. Сигурно сте забелязали, че когато една жена няма на кого да даде енергията си, тя става нервна, раздразнителна… просто защото енергията й прелива.

Не е нормално когато същата тази жена, преливаща от енергия внезапно стане шеф на фирма или отвори собствен бизнес. Нейната енергия започва да тече там, в тази компания. Мъжът, ако има такъв, попадайки в такава ситуация започва да търси енергия настрани  – защото тази жена, за която говорим не му дава основната част от енергията си.

 

Мъжът е ресурс, а жената е енергията, която черпим от този ресурс – като двигател на кола (мъж) и бензин (жена). Нищо друго не е необходимо – просто да излеете тази енергия в него, да стартирате „двигателя“ и той дори ще ви донесе луната от небето.

 

Жена, която се оплаква на съпруга си от липса на пари трябва да разбере, че проблема не е в него, а в нея. Това е „камък в нейната градина”. При наличието на енергия от нея, чрез мъжа тя може не само да си купи ново кожено палто, но и да изгради цял свят!

 

За да направите това ви трябва само нещо, от което да го изградите – енергия! Невъзможно е да се построи къща без строителни материали. Кръговратът е очевиден: жената захранва мъжа с енергията си, а той я връща в материален еквивалент: под формата на подаръци, пари, недвижими имоти, блага. Забележете, без да му „пилите” мозъка, че имате нужда от това и това, просто му дайте излишъка си, който стига за нова кола и апартамент или пътуване или други неща, които искате.

Кръговратът на парите работи само по този начин и по никакъв друг! Един мъж може да работи на три места, да търси „по-добре платено място“, но там да бавят заплатите и пак да не доведе до очаквания финал – по-голяма сума пари. И то само защото наблизо няма жена, която да го захранва с енергията си.

 

Не си мислете, че като се ожените за богаташ веднага и вие ще станете богати. Без енергията, от която се нуждае той може да фалира във всеки един момент или като разбере, че не сте му от полза ще си намери друг енергиен „източник“.

 

Финансовата сигурност в семейството Е заслуга на жената. Принципът на действие е следният: колкото по-удовлетворена е една жена, толкова повече енергия дава на своя мъж. След това той ги превръща в пари и ги носи на тази, която го е захранила енергийно.

 

Има и обратна страна на всичко това: ако мъжът се е свързал с погрешната жена. Има жени, които отнемат енергия от мъжа и той става все по-малко успешен. Това сработва когато една жена не уважава мъжа си. Когато тя мислено го смята за посредствен, за глупак и т.н. Тя като, че ли изписва тези думи на челото му с невидимо мастило и всички наоколо несъзнателно ги „прочитат“ и започват да се отнасят с него по същия начин. Ако една жена смята мъжа си за най-добрия, за късметлия, добър, успял – така ще го виждат и хората около него в обществото.

 

Втори вариант е жената, която поглъща енергия – вече тя самата е консуматор, т.е. когато една жена има нужда само от парите на мъжа и нищо друго. Още от първите минути тя е настроена, че той ще я засипва с подаръци и на свой ред не е готова да му даде нищо. За разлика от съпругите, тези дами не полагат така наречената основа на благосъстоянието, а само обират „каймака“. Мъжът им е необходим само когато има пари в джоба си. Подобно поведение изцежда всички сокове от този мъж, да не говорим за захранването му с енергия.

Третият вариант е „жена – вампир“ – тя е жена с енергийни същности в аурата. Цялата женска енергия(това е един от най-мощните видове енергиен трансфер) предадена през „леглото” към даден мъж с когото е тя, напуска тази жена. Но не КЪМ него, а към същите тези същности в нея, буквално като през тръба. И след това от същностите към този, който й е доставил специалната „програма”.

 

Същото се отнася и за „кръшкащи” жени(с безраборни връзки) или проститутки. Те пропускат през себе си много и различна енергия. Сексът с такива жени е равносилен на плуване в канализацията. След този секс мъжът ще трябва да се отмива от невидимите връзки с всички онези мъже, които са минали през нея преди това. След това неприятно ще се изненадва защо животът му започва бързо да се срива. Същата схема разбира се, работи не само за жени, но и за „кръшкъщи” мъже, които не могат да пропуснат нито една „бройка”. Жената, която влезе в леглото му след това, също ще се изненадва защо животът й бързо се срива.

Основните начини за прехвърляне на енергия от жена към мъж:

= Съзерцавайте жената. Чрез благоговейно съзерцание на голо женско тяло и разпусната коса мъжът започва енергийно да поема в себе си жената и енергията й когато са заедно. Но! Жена силно разголена на улицата е магнит за обгръщащите погледи на мъжете, ала се прибира в такова състояние сякаш току-що е преспала с някого. Това е сурогатна форма на пренос на енергия. Една жена няма да получи нищо от такъв прилив и почти няма останала енергия, която да прехвърли на своя мъж. Забелязали ли сте, че жените облечени в ярки и дълги рокли привличат погледи, но не не на похот, а на възхищение? Защото полуголите момичета вече са някак познати, предсказуеми, а момичето в дълга пола е натрупало много енергия в себе си и всеки мъж иска да вземе това колосално количество енергия за себе си. Тук всяка жена решава за себе си: или да разпръсва енергията си обилно и върху всички или да затвори тялото си, да натрупа енергия и да я даде на любимия си, който с максимална ефективност ще я върне обратно към нея във формата на материални блага.

 

= Разговаряйте с жената като я изслушвате. Ако има симпатия от страна на жената към даден мъж, тогава в определен момент енергията започва да тече от жената към този мъж.

 

= Близост – ако не искате да споделяте енергията си, плавно се отдръпнете физически за да не допуснете непознат в личното си пространство.

 

= Докосване. Мнозина не оценяват силата на докосването. Затова много жени често страдат, че мъжете им са станали някак груби, не им обръщат нужното внимание, не ги прегръщат. Мъжът трябва да разбере, че за жената това не е просто докосване или ласка, а обмен на енергия, която тя трябва да разпръсне заради собственото си здраве и успеха на същия този мъж.

 

= Грижа. Например – Готвене за мъжа. Вероятно сте забелязали, че от едни и същи продукти различните жени могат да получат различни ястия на вкус – т.е. по време на готвене човек влага душата си в него. Готвейки в лошо настроение – готвите отрова! Друг пример – гладене на ризи или друг вид грижа за съпруг/любим. Не забравяйте, че в древни времена само неговата жена е можела да докосне бронята на мъж-войн и само тя е можела да я почисти. Просто защото работи като защита. Аналогията е ясна, мисля.

 

= Сексуални отношения. Ако сте прочели дотук, би трябвало да е ясно, че всички предишни методи просто бледнеят пред метода за сексуално предаване на енергия. Всичко останало, разбира се е добро, но без сексуални отношения човек просто не може да получи достатъчно. Ако мъжът „изсъхва” без енергия, тогава жената трябва да я излее в него, тя е като океан преливащ от тази енергия. По време на секс има обмен между енергийните полета на хората. След него, ако мъжът се отдаде на своите лични задачи или работа, то енергията на жената продължава да го храни. Образно казано, създава се специфичен код, който важи само за тази енергия с този човек и който код се променя когато мъжът/жената сменят партньора си – т.е.кодът става недостъпен за някого от тях. Оттук идва истинското определение на думата „предателство“.

Познавайки тази информация можете хармонично да изградите живота си и отношенията си. Този, който притежава информацията, притежава света.

~ Мадам Купидонова

Превод: М.С.(Guru Sakhi)

Нумерологията може да ви насочи чрез  Съпоставка за съвместимост с любовен партньор: ТУК

Don`t copy text!