Яйцето има огромна енергийна сила като основата на живота – буквално и преносно. То има свойството да издърпва “негативната енергия” от тялото ни. Тази мощна практика с яйце може да ни помогне за защита и почистване.

 

 

Практиката може да се прави по време на всяка фаза на луната, но добрия вариант е при намаляваща фаза след Пълнолуние защото така се подкрепя освобождаването. Прави се преди лягане – ще ви трябват 9 сурови яйца. Купете ги специално за тази практика. Защо 9? Защото чрез 9-ката по още една линия подкрепяте освобождаване от нещо, което ви пречи, финализиране, приключване.

 

 

Вечер преди лягане налейте в стъклен съд, който след това можете да изхвърлите, студена вода и чукнете в нея едно сурово яйце. Разгледайте го внимателно(можете да го снимате).След това поставете съда под леглото си на нивото на гърдите ви, когато сте в легнало положение. Мислено се помолете на Бог, или на онова разумно и творческо начало, в което вярвате, ако нещо е направено да ви вреди, волно или неволно, да изтече от вас и да се концентрира в яйцето.

 

 

На сутринта извадете внимателно съдинката и я разгледайте отново. (снимайте пак и сравнете снимките). Жълтъкът е животът на човека, а белтъкът е средата, която го заобикаля. Чашата ви може да съдържа мехурчета, нишки, които се простират нагоре. Ако по яйцето има петна, ако е забулено или белтъкът се е пресякъл – това е сигурен сигнал, че във вас има натрупана вредна вълна в резултат на някакъв вид сугестивно въздействие. Ще разберете, че нещо се случва с вас. След това изсипете съдържанието на чашата или на улицата, или в мивката, и в същото време кажете следните думи:

„Нека всичко лошо отиде в земята заедно с водата, Майката Земя ще преработи всичко.”

 

 

Така насоченото срещу вас волно или неволно действие/емоция ще се разгради и няма да постигне своите цели. С повтарянето на процедурата няколко вечери поред, яйцето би трябвало да стане такова, каквото е било, когато сте го сложили 1-вата вечер преди лягане – това е идеята да правите снимки всеки ден. Това ще бъде признак, че вредните вибрации са изчистени от вас.

 

Какво да правим, ако още първият ден яйцето си остане чисто, ще попитат някои? Отговорът е, че вероятно енергиите около вас са спокойни към този момент. Невероятните магически свойства на яйцето ще подобрят живота ви.

~подборка и редакция М.С.(Guru Sakhi)

Още пречистващи практики и ритуали: ТУК 

Don`t copy text!