Смиляна Захариева е даровит артист, изключителна певица, призната от книгата на Гинес за най-силния глас на планетата.

Тя е автор на креативна трилогия,  с която материализира музиката и създава колекция докосваща душата като използва алгоритъм, който превръща името и датата на раждане в мелодия, а музикалните тонове – в цветове. Един от големи бонуси на това да познаваш готини дейни хора е, че можеш да ги подкрепяш в проектите им.

Всяка част от колекцията  „Бижута от музиката“ има своя задача – да активира различните ни сетива –  зрение, докосване, слух и аромат.

Личният Троен код  – „компресирана информация” от датата на раждане

 

Първа част от музикална трилогия е за сетивото слух с  Личната терапевтична песен

Чрез тази песен достигаме нежно до душата за приятните и мили спомени от миналото. Продукта е специално за бебета и деца за нежния шлейф от спомена за Мама.

Към тази специална тема се подхожда със специален инструмент Терапевтична арфа с 432 hz честота и алфа вибрация, точно за времето на сутрешното пробуждане, когато мозъка е готов да бъде погален.

При възрастни се препоръчва в продължение на 16 дни при събуждане. Файла с музиката  може да се настрои като тон за аларма.  Сутрин при излизане от сън мозъка ни е в алфа вибрация , готов е да е нежно докоснат от нещо в същата вибрация.

Човешкият глас и как пеенето ни влияе

 

 

Втора част от холистичната музикална трилогия за сетивото допир и зрение е Наниз/Гривна

Всека буква от името и цифра от датата на раждане има цвят (отговарящ на тон), който тя старателно нанизва с камъчета „Сваровски“ на лична гривна. Накитът е енергиен амулет, който ни държи в неразривна връзка с нашата най-дълбока същност. Към цветовете в името се допълва липсващия цвят, оформя с него определен музикален ред. Вплитат се в наниза древни знания като се поставя необходимия ключ за да изпълнява целите на личен амулет.

Какъв цвят е твоето лично име и какво разкрива за характера ти?

 

 

Трета част от холистичната музикална трилогия за сетивото обоняние  или Личен аромат от музиката

Обонянието е силно човешко сетиво, то никога не заспива. Има елегантното зорко “око” да напомня срещи, периоди, ситуации. Аромата се подготвя в колие-парфюм за да е в близък контакт. Създаден е  съвместно с екип холестични лекари и аромотерапевти.  Има игра с аромата. Това са съставки от името. Аромата пази спомени, запазва състояние дори и да сме в сънно състояние. Рецептата е също 16 дни, но вечер.

Какво значат числата в имената на някои парфюми?

 

 

За запознатите с Числовите поредици на Григорий Грабовой може да бъде създаден наниз/гривна(бижу) спрямо числата, които го интересуват или за подкрепа и лечение.

 

Ако сме ви заинтересували или ви трябва подарък за личен повод на близък  може лесно да поръчате ТУК  или на “Бижута от музика“ от Смиляна Захариева

 

Може да ви е интересно също  ЧИСЛА, ЦВЕТОВЕ И МУЗИКАЛНИ ТОНОВЕ –  ВЗАИМОВРЪЗКАТА ИМ

* Статиите в този сайт са само за информационни и образователни цели и не заместват професионални медицински съвети, диагностика или лечение. Винаги се консултирайте с вашия лекар за всякакви въпроси, които може да имате относно медицинското ви състояние.

 

Don`t copy text!