Когато духът стане зрял, Той/тя (като оживяващо удължение на Висшия Аз) той получава бавно нарастваща енергия и сътрудничество от Висшия Аз. Един от интересите на духа са духовните интереси. Те не бива да се бъркат с религиозните търсения, които са методи за контрол на тялото оркестрирани от извънземни групи. Колкото по-духовен ставаш, толкова по-слабо ориентиран физически си и толкова по-малко религиозен.

Период на изпитания настъпва, когато контролът е 50% на тялото и 50% на духа. Тогава има постоянни сблъсъци на волята на двете. При повечето инкарнация побеждава духът. Духът напредва, докато тялото остава горе долу същото. И отново – ВСИЧКИ ние трябва да преминем от първата инкарнация и управление от тялото до Финалната инкарнация и да установим 95% контрол от страна на духа. 5% е луфтът, който се дава на тялото така, че то да бъде минимално удовлетворено.

Щом духът започне да упражнява контрол над тялото, Той/тя започва да се интересува от психични теми, което евентуално ще го доведе до неговия Висш Аз и Финалната инкарнация. При Много напредналите инкарнации духът знае много повече за себе си и все повече и повече ще отхвърля желанието на тялото да се подчинява. Това никога не се приема добре от масите и те ще се опитват да ви вкарат в пътя по различни начини. Евентуално вие ще успеете и ще отблъснете онези, които се опитват да ви завлекат обратно към по-ниските състояния. С израстването на вашия дух, контролът на тялото пропорционално ще избледнява. Вие все още ще награждавате тялото с шоколади или сладолед, или каквото то иска, за да сътрудничи с истинския господар на тялото – духът, който го оживява … ИСТИНСКИЯТ вие!

Матрицата V

Don`t copy text!