Понякога нашето подсъзнание ни подсказва неща, които сами не можем да разчетем, тъй като самонаблюдението е едно от най-трудните неща. Човешката психика е като айсберг, на който най-голямата част е скрита под водата. Това е подсъзнанието.

 

В какво се състои задачата:
Отпуснете се, релаксирайте напълно и след това погледнете снимките. Вижте коя най-много ви привлича. Не мислете, а просто направете своя избор, след което погледнете по-надолу в текста, за да научите какво издава избраната от вас картинка относно вашия характер.

 

Резултати от теста:

1. Обичащи свободата
Свободата е важна за вас – нищо не е по-лошо, от това да се чувствате обвързани. Може да откриете, че се местите на друга работа или друг адрес доста често, тъй като идеята за прекалено дълго оставане на едно място ви изнервя. Същото може да важи и за вашите взаимоотношения! Хората, които намирате за забавни ви допадат. Опитвате се да се радвате на живота с пълна сила, в съответствие с мотото: „Живее се само веднъж!“ Склонни сте да привличате по-малко енергични хора като приятели или партньори. Както пеперудата към пламъка, те гледат към вас като към светлината. Вие сте много любопитни и отворени за всичко ново и сте склонни към промени. Накратко, вие сте като глътка свеж въздух за останалите.

 

2. Независими и необикновени
Вашият начин на живот е силно индивидуалистичен. Вие не следвате тълпата, напротив, стремите се да живее според собствените си идеи и убеждения, дори ако това означава, плуване срещу течението. Имате нужда от свободен и необвързан живот, който ви позволява да определите свой собствен курс. Имате артистичен и гъвкав модел на мислене във вашата работа или развлекателните си дейности. Желанието ви за свобода понякога ви кара да правите точно обратното на това, което се очаква от вас. Живеете живота си по уникален начин и никога не се сравнявате с другите.

 

3. Чувствителни и отразяващи
Вие обичате да оставате насаме с мислите си и рядко се отегчавате. Не харесвате повърхностните хора и понякога заради това предпочитате да сте сами, от колкото да полагате усилия да водите някакъв разговор. Вашите отношения с приятелите ви са стабилни, което ви дава вътрешно спокойствие и хармонията, която ви е необходима. Умеете да обичате силно, но почти е невъзможно да простите предателство. Вие сте една стара душа, някой, който е живял много пъти и е видял всичко. Всичко, което желае сега е простотата и възможността да съсредоточи вниманието си върху по-смислен живот.

 

4. Земни и очарователни
Имате естествен и автентичен чар. Харесате ли нещо, взимате си го. Хората ви уважават, защото имате умението да се сближавате. Здраво стъпили сте на земята и разчитате на собствения си ум. Приятелите ви могат да разчитат на вас, когато имат някакви усложнения в живота. Вие осигурявате сигурност и пространство на хората около вас. За другите, вие сте слънцето около което се въртят. Вие не харесвате повърхностното и сте склонни да бъдете скептични към капризите на лекомислието. Там, където другите катастрофират или се отказват, вие натискате педала на газта, достигайки с лекота всичко, което ви е нужно. Вие сте човек на стабилността.

 

5. Професионалисти и самоуверени
Вие можете да поемете отговорността за живота си. По-малко вярвате в късмета си и повече в собствените си действия. Можете да решавате проблемите по практичен и прост начин. Имате реалистичен поглед върху нещата от ежедневието и се справяте с проблемите, без да вдигате много шум. По време на работа поемате много отговорности, защото хората знаят, че може да се разчита на вас. Можете да вдъхвате увереност на другите. Вие сте роден лидер и организатор. Въпреки, че работите добре в екип сте избиран да водите и организирате. В спорове вие обикновено сте прав. Действате винаги самоуверено.

 

6. Спокойни и неподвластни на времето
Вие сте безгрижна и дискретна личност. Вие сте като безкраен океан и с елегантен стил, подобно на Одри Хепбърн. Умеете да се сприятелявате с лекота. Наслаждавате се на неприкосновеност на личния живот и независимост. Обичате да се измъквате от време на време от всичко, да оставате сами и да размишлявате върху смисъла на живота. Имате нужда от пространство, но не сте самотник. Вие сте в мир със себе си и със света. Ценни сте на себе си, на хората около вас и се радвате на света и на това, което той може да предложи. Имате силен стимул да откривате целите в живота си и когато ги откриете слагате собствен отпечатък в магията на света.

 

7. Любители на културата и класиката
Като любител на културата и изтънчен човек, вие цените нещата, които не могат да се купят с пари – приятния разговор, оригиналните идеи, музиката и изкуството. Притежавате безпристрастно мислене и винаги виждате и двете страни в спора. Рядко позволявате на емоциите да ви надвият, предпочитайки да гледате на ситуациите от рационална гледна точка. Спокоен, логичен и все пак състрадателен и мил. Вие имате „старовремски“ принципи, които ви правят истинска лейди или джентълмен дълбоко в душата ви. Както е с непреходните неща и класиката – вие сте човек, на който всеки тайно се възхищава и би искал да прилича.

 

8. Чувствителен и духовен
Вие сте много чувствителен и духовен човек. Понякога отказвате да видите живота от рационална гледна точка. Имате силна интуиция и се доверявате на чувствата си. Вашата цел да имате мечти и да се стремите към тях, за да се чувствате щастливи. Обичате да работите върху себе си и да се самоусъвършенствате, по този начин променяте света – дори и само по отношение на малките неща. По някога трудно разбирате хората, които се ръководят само от рационалното. Имате истински взаимоотношения с отворени души, хора, които знаят, че животът е много повече, отколкото може да се види, чуе или докосне. Психичните ви сили са високо еволюирали. Вярвайте в себе си и работете с тях.

 

9. Динамични и блестящи
Вие сте инициатор и мотиватор. Готови сте да поемате рискове в замяна на интересна и разнообразна работа. Рутината има парализиращ ефект върху вас. Тези, които работят зад бюро унищожават душата си и ентусиазма за живот. Трябва да ви бъде дадена възможност да изразите своите идеи и да ги пуснете в действие. Вие сте многостранно развита личност . Можете да развеселите другите, дори и в мрачните ви дни. Ако някога се чувствате загубили блясъка си, това е защото ситуацията в която сте попаднали не е за вас. Следвайте вашия ентусиазъм, дори ако това означава да променяте посоката си през годините. Пътуването е толкова важно, колкото и дестинацията.
Превод: Виктория Богданова

Don`t copy text!