Индексът на съвместимост е много интересен метод в нумерологията, чрез който двама души могат да разберат доколко силата и енергията на числата ще им помогне в любовта. И доколко, за съжаление ще им попречи.

За да разберете вашия индекс на съвместимост, трябва да видите къде в таблицата се пресичат рождените ви дни. Цифрата в квадратчето на пресичане е вашият индекс на съвместимост.

Отношения под влияние на число 1 не са от най-леките защото всеки ще се бори за лидерство. Не винаги ще се полагат усилия за отстъпки и компромиси. Всеки ще е абсолютно убеден в правотата си. Реално, вибрацията не е лоша за една връзка, стига да има енергийно допълване, гледайки останалите данни на партньорите. Двамата могат да се допълват. Единият води, другият ще го следва. Ще трябва да се избягват конфликтите – иначе ще има здраво удряне по масата.

 

Много благоприятни са отношения под влияние на число 2 . Има емоции, но и разбиране. И двамата партньори ще търсят хармония и изглаждане на конфликтите. Ще се грижат един за друг и ще се подкрепят. Благодарение на голямото им въображение връзката ще е интересна и плавна. Е, може би, понякога ще е скучна, но пък винаги ще намират начин да я разнообразяват. Тъй като интуицията и на двамата ще е силна, то те ще се разбират само с поглед и ще си довършват изреченията.

 

Отношенията с вибрация на число 3 са добри и бързо се стига до трайна връзка, до общо съжителство или брак. Около тях ще има големи промени, а и самите партньори ще ги търсят. Ще има стабилност и добра материална основа. Временно ще има намеса на някой от родителите в тази връзка, което няма да се отрази благоприятно. Взаимна подкрепа в личен и професионален план. Партньорите ще са склонни да си дават нужната свобода един на друг. Идеите им ще доведат до общ бизнес или такъв на един от тях. Раждането на дете ще е от ключово значение за тази връзка.

 

Ако отношенията са под вибрацията на число 4, то няма да са много хармонични. Причината е, че някой от партньорите ще полага по-големи грижи и ще поема по-големи отговорности в тази връзка. Това ще доведе до известно напрежение във връзката и ще важи особено, ако бракът или съжителството са станали в по-млада възраст. С течение на годините може да се стигне до стабилност. Ще има сплетни и хора, които ще се опитват да разрушат тези отношения.

 

Вибрацията на число 5 говори за изключително важна връзка, тъй като някой от партньорите ще окаже голямо влияние и ще промени живота на другия. Възможни са различия във възгледите за живота, но пък противоположностите се привличат. Отношенията ще бъдат подложени на изпитания и промени, за да станат с по-добра основа. Подобно на вибрацията 3, за петицата също ще е важно раждането на дете. Това може да е съюз, основан и на социални различия.

 

Отношения, които се намират под влияние на число 6 са може би най-хармоничните, но често и най-обсебващите. В тях ще има хармония и страст, но и ревност. Единият от двамата ще има огромна нужда да бъде обичан и да му бъде доказвано това или другият вариант е да се полагат толкова грижи за другия, че да се превърне в ограничение и обсебване. Така или иначе, в отношенията рано или късно ще настъпи спокойствие и равновесие.

 

Вибрацията под влияние на число 7 не е добра за стабилна връзка. Тя ще е непостоянна. Не са изключени и изневери. Прекалено много ще се идеализира самата връзка и вероятно ще последва разочарование. Не е изключено някой от партньорите да има някакви психологически проблеми или друг порок. Не трябва да се вземат прибързани решения за брак или съжителство. Тази връзка е възможно бързо да приключи.

 

Отношенията под влияние на число 8 носят своята кармичност от доста прераждания. Те могат да са по сметка или поради друга причина, но ще имат по-скоро делови характер, отколкото голяма и изпепеляваща любов. Големите промени могат да разклатят връзката, но то е временно. Някой от партньорите е наранявал другия в минала инкарнация и сега, той ще трябва да изтърпи последствията от тези отношения. Трудно ще се разделят партньорите, да не кажем… никак.

 

Вибрацията под влияние на число 9 е доста сложна за една връзка. Всеки ще живее сам за себе си и ще изпитва вътрешна самота. Няма да се усеща топлотата и любовта и някой от партньорите ще се чувства ощетен. Трудно ще устои такава връзка на промените и най-често ще води до разпад, но така или иначе, някак липсва истинско щастие в подобни отношения.

~По материали от интернет

„Любовна съвместимост спрямо ИМЕНАТА на партньорите: ТУК

Don`t copy text!