Поклонът има изключително освобождаващо въздействие, когато е извършен с искреност и готовност да пуснем всички обвинения. Той е начин да заемем нашето място спрямо останалите във фамилната йерархия. А тя е много проста – предимство имат тези, които са дошли първи. Често ние се преживяваме като по-големи, по-можещи и знаещи от нашите родители и това отнема от силата ни да живеем живота си.

Поклонът може да е отправен и към по-висши сили като Живота, Съдбата, Любовта, Бог, Болестта*, Смъртта, Родната Земя, Предците или случка от миналото с тежки последствия. Когато извършваме поклон ние буквално се поставяме в по-ниска позиция от тези пред нас и така позволяваме на силата им да ни захрани, като река, която се стича от върховете към низините.

Неслучайно поклонът се използва от почти всички народи по света. Още преди хиляди години хората установяват, че така изчезват агресията, обидата, отрицателните емоции към тези, на който се покланят (дори и мислено).

Съществува мощна практика, която ще ви помогне да се избавите от обидата и  и отрицателните емоции. Техниката работи на подсъзнателно ниво. Поставете снимка на бивш приятел/ка и се поклонете 50 пъти.

“Защо? “, ще попитате.  Когато навеждаме главата си под нивото на сърцето, поставяме сърцето и любовта над своето съзнание. Затова дори мисленото покланяне  дава много добри резултати.

Когато приключите с поклоните, вземете химикалка в лявата си ръка и напишете върху лист хартия:

“Скъпи приятелю (приятелко), моля те да ми простиш за всичко и аз ти прощавам за всичко!“.

Когато пишем с лявата ръка, информацията пропуска съзнанието и попада направо в подсъзнанието.

Накрая отидете в някой храм/църква и специално се помолете за човека, който ви е наранил. Раздайте и нещо материално(пари) на някой, който вероятно се нуждае или на храма. Така ще се избавите от обидата напълно.

Хората, които са ригидни, закостенели в мисленето си им е трудно да се поклонят и затова имат проблеми с костите и колената. Ако успеем да извършим този поклон поне вътре в нас, ще се оправят костите, ставите и коленете ни и структурата ще ни подкрепя, вместо да ни ограничава.

~ използвана е част от статия в deviflow.com(с лични допълнения)

Още по темата за Връзката с предците ТУК 

Нумерологията може да ви насочи чрез Анализ на връзката с предците или Съпоставка за съвместимост родител/дете: ТУК

Don`t copy text!