Когато двама души са заедно нумерологията може да покаже от какъв е характерът на връзката им. В рождените карти може да се види потенциалът на една връзка, но никога крайният резултат. Защото може една перфектна Обща карта или перфектно изглеждащи признаци за съвместимост да се осъществи като „кошмарна връзка”, както и …точно обратното. Не зависи само от числата и комбинациите в картите, те само залагат възможен потенциал. Изпълнението зависи И от нас, лично.

За да изчислите Числото на вашата връзка, т.е. Общата вибрация, съберете числата на рождените дати – вашата и на партньора ви и ги редуцирайте до единично число.

Как става?

Например: ТЯ е родена на 5 юни 1976 г. 5+6+1+9+7+6=34=3+4=7 т.е. нейната Лична вибрация е 7

ТОЙ е роден на 9 януари 1975 г. 9+1+1+9+7+5 =32=3+2=5 т.е.                     неговата Лична вибрация е 5

Сумираме двете числа 7+5=12=1+2=3 и разбираме, че 3 е числото на тяхната връзка  – т.е. Общата им вибрация.

Ето какво казва нумерологията за Общата вибрация:

Число 1 : Подсилвате взаимно своята индивидуалност, чувствате другия като „единствения”, да започват нови неща заедно, да се отличават в обществото като двойка. Но! Всеки има своите приоритети и често  не е склонен да прави жертви заради партньора. Давайте си повече свобода, имайте си повече доверие.

Число 2 : Правете нещата заедно. Ако имате проблем – обсъдете го и решете заедно. Третото мнение е излишно, не се предоверявайте на близки, роднини и приятели. Силно се акцентира върху другия, непрекъснато търсиш, а понякога и изискваш компанията, присъствието му.

Число 3 : Нерядко ви е трудно да се разберете. Постарайте се ясно и точно да си кажете какво ви притеснява. Не скривайте желанията си, нито проблемите. Число 3 е и символ на ефирност, лекота, постоянни макар и дребни успехи, но и на истината – важно е помежду ви да има истинско доверие.

Число 4 : Не е от най-хармоничните варианти за партньорство, но пък носи умението да „четеш” партньора. 4-ката е символ на разплащане чрез преминаване през някои колизии и трудности. Изисква осъзнаване и мъдрост И от двамата по темата за партньорството и семейството(връзката). За жалост на моменти ще се чувствате като „разпънати на кръст”. Динамиката, постоянното движение ще ви зарежда и ще ви дава сили. Застоят и скуката предизвикват криза в отношенията.

Число 5 : Това число заема централно място в Квадрата на Питагор и е свързващо звено за всички околни числа, преведено на символния език на числата, двамата заедно ще са привлекателен център на внимание, също така като двойка взаимно ще се балансират. Бъдете разумни и не се поддавайте на моментни капризи. Взаимната ви подкрепа ще ви даде сили и вяра в себе си.

Число 6 : Научете се да показвате чувствата си. Казвайте по-често “Обичам те!“ на партньора си. Така ще избягате от рутината на ежедневието и чувствата по-трудно ще се изхабят. Ако победите мързела и се постараете да откриете взаимни интереси, връзката ви ще стане много интересна.

Число 7 : Заедно сте, защото някаква висша сила е решила да е така. Имате мисия на този свят и трябва да я изпълните заедно. Нищо в живота ви не е случайно. Ще имат усет към фините нива у партньора. Също така всеки от двойката ще вижда стойностен човек в лицето на партньора.

Число 8 : Движите се в различни орбити. Всеки има свои правила и ценности в живота. Намерете нещо общо, което да ви обедини, иначе връзката ви е обречена. Показва и трайност, стабилност и ангажираност в отношенията. Също така е предпоставка за по-материален характер на любовта между тези двама души – всеки ще се интересува другия какво е направил за него.

Число 9 : Вие сте двойка индивидуалисти, които има какво да научат един от друг. Връзката ви би могла да ви обогати взаимно, ако отделите повече време и само за себе си. Създава се усещане за пълнота, искаш цялата любов на партньора. Девет години са определен кармичен цикъл, в който могат да се изразходват отношенията и те на всеки девет години се повтарят и обновяват.

По материали от интернет

Още за Съвместимост спрямо имената на партньорите ТУК 

Нумерологията може да ви насочи чрез  Съпоставка за съвместимост с любовен партньор: ТУК

Don`t copy text!