Когато двама души са заедно нумерологията може да покаже от какъв е характерът на връзката им. За да изчислите Числото на вашата връзка, т.е. Общата вибрация, съберете числата на рождените дати – вашата и на партньора ви и ги редуцирайте до единично число.

Как става?

Например: ТЯ е родена на 5 юни 1976 г. 5+6+1+9+7+6=34=3+4=7 т.е. нейната Лична вибрация е 7

ТОЙ е роден на 9 януари 1975 г. 9+1+1+9+7+5 =32=3+2=5 т.е. неговата Лична вибрация е 5

Сумираме двете числа 7+5=12=1+2=3 и разбираме, че 3 е числото на тяхната връзка  – т.е. Общата им вибрация.

Ето какво казва нумерологията за Общата вибрация:

Число 1 : Подсилвате взаимно своята индивидуалност, чувствате другия като „единствения”, да започват нови неща заедно, да се отличават в обществото като двойка. Но! Всеки има своите приоритети и често  не е склонен да прави жертви заради партньора. Давайте си повече свобода, имайте си повече доверие.

Число 2 : Правете нещата заедно. Ако имате проблем – обсъдете го и решете заедно. Третото мнение е излишно, не се предоверявайте на близки, роднини и приятели. Силно се акцентира върху другия, непрекъснато търсиш, а понякога и изискваш компанията, присъствието му.

Число 3 : Нерядко ви е трудно да се разберете. Постарайте се ясно и точно да си кажете какво ви притеснява. Не скривайте желанията си, нито проблемите. Число 3 е и символ на ефирност, лекота, постоянни макар и дребни успехи, но и на истината – важно е помежду ви да има истинско доверие.

Число 4 : Не е от най-хармоничните варианти за партньорство, но пък носи умението да „четеш” партньора. 4-ката е символ на разплащане чрез преминаване през някои колизии и трудности. Изисква осъзнаване и мъдрост И от двамата по темата за партньорството и семейството(връзката). За жалост на моменти ще се чувствате като „разпънати на кръст”. Динамиката, постоянното движение ще ви зарежда и ще ви дава сили. Застоят и скуката предизвикват криза в отношенията.

Число 5 : Това число заема централно място в Квадрата на Питагор и е свързващо звено за всички околни числа, преведено на символния език на числата, двамата заедно ще са привлекателен център на внимание, също така като двойка взаимно ще се балансират. Бъдете разумни и не се поддавайте на моментни капризи. Взаимната ви подкрепа ще ви даде сили и вяра в себе си.

Число 6 : Научете се да показвате чувствата си. Казвайте по-често “Обичам те!“ на партньора си. Така ще избягате от рутината на ежедневието и чувствата по-трудно ще се изхабят. Ако победите мързела и се постараете да откриете взаимни интереси, връзката ви ще стане много интересна.

Число 7 : Заедно сте, защото някаква висша сила е решила да е така. Имате мисия на този свят и трябва да я изпълните заедно. Нищо в живота ви не е случайно. Ще имат усет към фините нива у партньора. Също така всеки от двойката ще вижда стойностен човек в лицето на партньора.

Число 8 : Движите се в различни орбити. Всеки има свои правила и ценности в живота. Намерете нещо общо, което да ви обедини, иначе връзката ви е обречена. Показва и трайност, стабилност и ангажираност в отношенията. Също така е предпоставка за по-материален характер на любовта между тези двама души – всеки ще се интересува другия какво е направил за него.

Число 9 : Вие сте двойка индивидуалисти, които има какво да научат един от друг. Връзката ви би могла да ви обогати взаимно, ако отделите повече време и само за себе си. Създава се усещане за пълнота, искаш цялата любов на партньора. Девет години са определен кармичен цикъл, в който могат да се изразходват отношенията и те на всеки девет години се повтарят и обновяват.

По материали от интернет

Още за Съвместимост спрямо имената на партньорите ТУК

Don`t copy text!