Когато много силно пожелаят. „Каквото горе на небесата, това и долу на земята”
На небесата отива нашето въображение. И то е това, което може да прочете написаната за живота програма – възможните варианти. Кой вариант ще изберем, зависи от смелостта с която живеем.
В каквото вибрационно състояние живеем, такава душа ще срещнем.
И ако се разходим по нивата на небесата, ще разберем, че те съответстват на развитието на нашите чакри.

Първо ниво – тук ни чакат душите свързани с племенните корени. Ако пожелаем да се свържем с тях, имаме възможност да разчетем родовите програми.

Второ ниво – срещаме страстта и се привличаме физически.

Трето ниво – другите показват светлината в нас. Виждаме се като уникални и специални личности. Тук започват да „пърхат пеперудите в стомаха”.

Четвърто ниво – споделяме безрезервната любов. Не онази, която ни кара да се „влюбим до уши”, а дълбокото отдаване на нашето доверие и подкрепа.

Пето ниво – свободно изразяване на спонтанността и креативността.

Шесто ниво – срещите на това ниво ни позволяват да видим света съвсем ясно, защото сме разположени в „Храма на Душата”.

Седмо ниво – пълно сливане с вселената. Чисто състояние на радост и лекота. Разширено състояние. Разтваряне в пространството.

Всяко следващо ниво обединява долните.

Когато срещате една душа, запитайте се от кое ниво е, защото тя е дошла да ви покаже вие до къде сте стигнали в развитието и какво излъчвате в момента. На всяко ниво ставаме по-смели и истински. И ако по щастлива случайност сме привлекли в живота си Човек, с душа обитаваща седмото ниво, ще усетите как започвате да се разширявате, без дори да се докосвате, без пеперудите в стомаха. Няма чувства, няма емоции, няма желания… има само усещане за разтваряне в пространството и Величие.

Възможно е да се изплашите и да побегнете към сигурното място, от което идвате, защото ви е трудно да се задържите на високата вибрация. Възможно е да се разсърдите на Човека, опитващ се да ви задържи на това ниво и да прекратите отношенията си със него, поради страх от бързата трансформация, която ви предстои.

Поспрете и се замислете! Щом веднъж сте полетели толкова високо, значи сте Заслужили!  В единия случай, по пътя на неверието, ще оставите крилата си там горе и стремглаво ще се върнете в колибката, от която ви извадиха Мечтите ви. Отново ще разчитате единствено на себе си и ще продължите да се катерите сам. Колко време ще ви отнеме самостоятелното качване до седмото ниво? Колко болка ще преживеете по пътя? А дали си заслужава жертвите и пропилените възможности?

В другия случай, се изисква да смирите Егото и да подадете ръка. Да се доверите на Вселената и да позволите да ви се помогне. Така ще компресирате времето и единствената болка, която ще изпитате, ще е от загубата на желанието за контрол. Какво ще спечелите?… Бързо случване на Себе си и осъзнато сътворяване на Мечтите ви.

Във всеки момент от живота ни, пред нас се отварят врати. Ние сме тези, които избираме. Как да разберем коя е най-правилната врата?

Влезте в разширено състояние и прожектирайте най-смелите си мечти. И ако в този момент срещнете Душата с голямото „Д”, не се замисляйте, а я хванете здраво за ръка.Как да разберем че е правилната? Ще я разпознаете по това, че тя ви стимулира и ви помага да бъдете Себе си.
Безрезервното, безкрайното и сбъднало мечтите си от седмото ниво. В този момент може да не усетите нищо във физическото си тяло…но знайте, че това е знак, защото нищото обединява всичко. Само от взаимоотношения започнали в седмото ниво се раждат истинските чувства. От там имате възможност да пресъздадете Рая на земята.

Магдалена Попова – автор на книгите „Зад воала от чужди вярвания“, „Божествен оргазъм“, Кристалният град“

Don`t copy text!