от Инелия Бенц

Коя е Инелия Бенц – никога не бях чувала за нея – всъщност има дълги и красиви доста имена след „Инелия“, но била известна като Инелия Бенц. Изглежда много млада, а твърди, че не е… Според нея, тя е същество, което е дошло директно от „Източника“ с определена задача – да повдигне вибрационното ниво на Земята във връзка с наближаващите събития. Невероятно чувство остава при четене  или слушане на интервюта, статии – че всичко това е точно така, както го казва, сякаш това, което сме чели по книгите, изведнъж се случва пред очите ни – и е истина, която можеш да видиш и докоснеш…. И тя далеч не е единствена…

Дали ще й повярвате – преценете сами.

Пробуждането е моментът, когато осъзнавате, че има нещо повече в живота, отколкото виждат очите. Не съм тук да ви убеждавам, че има нещо повече от материалният свят около вас.
Вече знаете. Тук съм да кажа, участвайте в процесът на пробуждане, така че да знаете през, какво минавате.

Процесът на пробуждане започва различно за всеки.
Някои започват, когато нещо ги разтърси във всекидневният им живот,
докато други просто се събуждат един ден и осъзнават, че са спали…по-голяма част от живота си.

Мисля, че повечето хора, които познавам,
са се пробудили благодарение на някакви сетивни способности, които са имали,
за разлика от хората около себе си. Повечето в началото се насочват към книгите за езотерика или магия, просто защото магията е най-познатият социален мит за нещата извън ежедневната реалност.

Независимо дали сте  процесът на събуждане ще бъде част от това, което сте и наистина няма значение, каква религия изповядвате. Започнало е и ако го изберете, то ще продължи. Имате избор и да го ускорите, и да се включите в хода на издигането.

По някакъв начин процесът на пробуждане е много интересен за съзнанието,
просто защото той е свързан с доста експериментиране и проучване.

Това, което можете да направите:

= Научете повече за процесът или Законът на Привличането. Това е най-лесното и най-признато пробуждащо упражнение познато днес. Препоръчвам работите на Естер и Джери Хикс(Абрахам), които обичам и намирам за извънредно вдъхновяващи.

= Проучете способността си да оставате в Настоящият Момент. Най-мощното средство за пробуждане, което знам засега.

= Разширете хоризонтите си. Разтеглете зоната си на комфорт, започнете да медитирате.

= Прочетете книги  как да създаваме собствената си реалност. Моят любим и вдъхновяващ ме автор на всички времена е д-р Уейн Дайър.

~Източник: ineliabenz.com

Още от Инелия Бенц „Да се свържем с духа на парите“: ТУК

В 3 минутно клипче Инелия Бенц обяснява Смисълът на живота. ТУК   Не забравяйте да пуснете субтитрите на български ако ви е необходимо – като кликнете върху буквите CC отдолу вдясно.

 

 

 

Don`t copy text!