Галените имена издават какво чувствате един към друг.
Почти всички двойки се наричат помежду си с галени имена. Но те не са възникнали случайно, а издават какво мислят влюбените един за друг. Когато нумерологично проверяваме името за някого, задължително проверяваме и галеното/псевдонима/прякора, които използват близки и приятели – просто защто тази енергия е 24 часа и 7 дни в седмицата с човека. ❤

…ТОЙ
Когато партньорът ви нарича съкровище, скъпа, любима, мила или принцесо, значи, че ви се възхищава. Издигнал ви е на пиедестал, а себе си смята за страхотен тип, защото му се е удало да притежава такова бижу като вас. Всъщност само един истински кавалер може да нарече “съкровище” своята нежна половинка.

Ако ви казва малката ми, мишленце, бълхичка, врабченце или пиленце, тогава изпитва желание да ви закриля. Той обича миньончетата, беззащитните и слаби създания. Силните жени не са по вкуса му. Тази, която се оставя с удоволствие да бъде ръководена, ще изпита истинско щастие, защото партньорът е любвеобилен и обича да закриля. Ако му дойде до гуша обаче, ще си потърси ново “врабченце”.

Нарича ли ви кукличке, сладурче, захарче или бебчо, означава, че ви намира за привлекателна, защото имате фантастична фигура. Иска му се хората да го виждат с вас. Внимавайте, този мъж може да се окаже евтин сваляч или диктатор.

Ако се обръща към вас с котенце, меченце или зайче, имате до себе си един гальовник. Той харесва в партньорката предимно нейната женственост. В леглото с него никога не е скучно.

Обръщенията агънце, пухче или джудженце показват, че имате до себе си мъж-мечтател, който иска да ви свали звездите от небето. Трябва обаче да му обясните как да го направи. Той е любвеобвилен, но незрял.

Ако ви нарича мамче, госпожата, или шефката, господинът обича да бъде добре обслужван, да се грижат за него, да му сервират обяда, да му гладят ризите. За него сте втората му майка. Нищо чудно, че не му върви в секса.

Ако партньорът ви измисля различни галени имена, неизброени тук, показва, че фантазията му е богата. За него вие сте специална.

Обръща ли се към вас винаги по име, дори когато сте сами, е знак, че ви уважава. Той е реалист. За него романтиката съществува единствено в спалнята.

…ТЯ
Щом тя ви нарича скъпи или любими, означава че копнее за нежност. Нужни са й повече милувки. Непрекъснато си спомня хубавите дни от запознанството ви и трудно се примирява с прозаичното брачно всекидневие. Такава жена непрестанно се нуждае от нови доказателства за обичта ви.

Когато любимата ви нарича таралежче, тигърче или котенце, показва, че е наясно с вашата сила и авторитет. Няма нищо против да се обляга на рамото ви, да усеща силата и закрилата ви.

Ако ви нарича шишко, мечо или дебеланко, значи харесва чувството за сигурност, което й създавате. Готова е да играе ролята на малко момиченце и да поставя на заден план собствените си желания.

Ако тя ви нарича сладурче, бонбонче, златце, може да сте нейния любим бонбон в живота. Дамата се нуждае от партньор, който ще я разсмива, ще бъде винаги в добро настроение. Всичко друго тя постига сама.

Ако се обръща към вас със сърце мое, зайо, врабчо, комарче, си имате работа с дама хитруша, която държи да има у дома си “мъжки панталони”. Не забелязвате ли, че ви превръща по най-мил начин в послушно мъжленце. Но все пак тя ви обича, защото имате добро сърце и винаги я разбирате.
Внимание! Една така връзка бързо става скучна.

Ако дава воля на въображението си и според случая ви измисля различни галени имена, тогава партньорката ви обича, заради вашите душа и ум. Тя мрази разправиите и се стреми към хармония.

Ако дамата на вашето сърце не ви нарича с никакво галено име, означава, че нежностите и ‘глезотиите’ за нея са табу. По този начин тя ви държи на дистанция, дори когато сте сами. Такава жена трябва да се научи да проявява чувства си по-открито. Мъжете също обичат да им шепнат нежни имена.

Източник: ilianiliev-psichologistpleven.blogspot.com

Нумерологията може да ви подкрепи чрез изследването  „Анализ на име“ ТУК.

Още за имената на българите ТУК

Don`t copy text!