Рожденият ден носи за всеки от нас особена енергия, но той е само един път в годината. Има и още дни с подобна енергия, просто трябва да знаете кои са те, за да се възползвате.
Вашето число като Лична вибрация(от датата на раждане) трябва да съвпада с числото на Месечната вибрация за някой от месеците за съответната календарна година(2023г.) – това е вашия Ден за Астрален ремонт.
Ето как се изчислява:
Двете числа се пресмятат по един и същ начин – сумират се всички цифри от датата и после се редуцират до единично число от 1 до 9.
Пример:
Дата раждане 01.01.1981г. :
1+1+1+9+8+1=21, 2+1=3 – т.е. Личната ви вибрация е 3.
В рамките на календарната година от януари до декември имате 12 месечни карти свързани с деня и месеца и текущата година(примерно 2023г.).
Дата: 1.4.2023г. е месечната вибрация за април за този човек.
1+4+2+0+2+3=12, 1+2=3 –
т.е. Месечната вибрация за април съвпада с Личната ви вибрация и 1 април 2023г. е вашия ден за „Астрален ремонт”.
Всеки, който си е поръчвал Годишни потенциали чрез Квадрата на Питагор за настоящата календарна година може да види кога е този ден в кратките пояснения за месеците от календарната година (2023г.).
Препоръчително е да се отнесете се към този ден като към ваш приятел и учител. Да премахнете от съзнанието си лоши мисли за неприятни преживявания, а в негативните събития да търсите доброто. Бъдете осъзнати за необичайни събития и знаците и подсказките идващи към вас.
Обърнете внимание на хората, с които се срещате в този ден и на мислите и емоциите, които те предизвикват у вас. Може би ще намерите точно това, което търсите или ви е необходимо. Хората, събитията, обстоятелствата в този ден са ваше „огледало“, подкрепа, дар.
Медитацията в този специален ваш ден в случай, че съвпада с Новолуние или Пълнолуние или лични ваши специални моменти е един от начините да сте в потока на енергията, както и за изработване на на възпиращ механизъм, който да ви пази от прибързани действия.
На този ден е особено подходящо да използвате Личната си числова мандала. Инфо за нея: ТУК
Желая ви осъзнатост!
М.С.(Guru Sakhi)
Don`t copy text!