Политика за

Личните Данни

Каква информация събирам?

Събирам информация от Вас, когато се регистрирате на сайта, правите поръчка, абонирате се за новини или попълните някоя от формите на сайта.

Когато правите поръчка или се регистрирате на сайта, може да бъдете помолени да предоставите Вашите: име, е-мейл адрес, или друга необходима информация. Можете също така да посетите сайта анонимно.

 

За какво се използва Вашата информация?

Информацията, която събирам може да използвам по следните начини:

  • За да индивидуализирам сайта за Вас (Вашата информация ми помага да отговоря по-добре на Вашите индивидулани нужди)
  • Да подобрявам сайта (Постоянно подобрявам и развивам сайта, благодарение на информацията и обратната връзка, която получавам от Вас)
  • Да подобрявам обслужването (Вашата информация ми помога по добре да обслужвам Вашите молби като клиенти)
  • Да обработвам плащания

Вашата информация, независимо публична или лична, няма да бъде продавана, разменяна, прехвърляна, или предоставяна на трети страни по каквито и да било причини, без Вашето съгласие, освен за изричната цел да доставя закупените от Вас продукти или услуги.

  • Да изпращам периодични е-мейли

Е-мейл адресът, който предоставяте за обработка на Вашата поръчка, може да бъде използван за да Ви изпращам информация и новини, свързани с Вашата поръчка, както и за новини, свързани с моите услуги и материали, и т.н.

Забележка: По всяко време можете да се откажете да получавате е-мейли от мен, като ми пишете, че не желаете бъдеща комуникация, в отговор на който и да е е-мейл от мен.

 

Как защитавам Вашата информация?

Прилагам различни мерки за сигурност, за да поддържам сигурността на Вашата лична информация, когато правите поръчка или предоставяте, въвеждате или достъпвате Вашите лични данни.

Използвам сървър с високо ниво на сигурност. Всяка предоставена чувствителна информация се обработва чрез т. нар. Secure Socket Layer (SSL) технология и се криптира, преди да бъде предадена от един сървър на друг, ако такова предаване изобщо е необходимо.

 

Достъп, управление, изтриване и прехвърляне на информацията, която имам за Вас

Имате правото да изиската копие на информацията, която имам за Вас.

Можете да достъпите и да свалите пълен архив на всички данни, които имам за вас, като изпратите запитване на следния линк:

https://5itagor.com/gdpr-request-personal-data/

След като изпратите запитването, ще получите ДВА (2) е-мейла от мен:

–              Един с достъп до всички коментари, които може да сте оставили в блог постове или други места по сайта coachemi.net. Ще можете да промените, изтриете или направите анонимни всички свои коментари чрез линка, който ще получите в този е-мейл.

–              Втори е-мейл с всички данни, които имам за вас и причините, поради които ги съхранявам.

След като получите данните, можете да ги предадете или прехвърлите на други лица по ваш избор или да отговорите с желание за унищожаване на данните за Вас. В такъв случай те ще бъдат напълно и завинаги изтрити от моята база данни и няма повече да се свързвам с Вас, освен ако изрично не пожелаете и не дадете отново съгласието си за това.

Искам да съм сигурна, че Вашата лична информация е точна и обновена. Можете да изискате обновяване, промяна или корекция на информацията, която мислите че е необходимо.

Ако не сте удовлетворени от отговора ми или вярвате, че не обработвам информацията Ви в съответствие със законовите разпоредби, моля пишете ми на: megan966@gmail.com или на адрес:

с. Елешница, община Елин Пелин, област София, ул. Ботевградско шосе №13

България

Колко дълго съхранявам Вашите данни?

Ако не Ви предоставям платени услуги, то данните Ви ще бъдат при мен, докато не изпълнят целта си, или не изпратите молба за изтриване. Ако Ви предоставям платени услуги, Вашата платежна информация ще се пази в съответния доставчик на платежни услуги (PayPal, ePay, Еконт, EasyPay или съответната банка) според тяхната политика.

Аз няма да пазя Вашата платежна информация, освен ако не поискате данъчна фактура. В такъв сллучай, както се изисква според Българското законодателство, ще пазя Вашите данни (като име, адрес, информация за контакт) за минимум 5 години, след което те ще бъдат унищожени.

Вашата информация, която пазя за маркетинг цели, ще бъде пазена докато не заявите че не искате повече да получавате маркетингова информация от мен.

Е-мейли

Ако сте се абонирали за бюлетина ми или сте поръчали платени услуги от мен, може да получавате е-мейили с обновления, информация и новини за продукти или услуги, които предоставям, както и за безплатни ресурси и инициативи, които организирам.

Ако сте се съгласили да получавате такива е-мейли, можете да се отпишете от тях по всяко време. Имате правото да отмените съгласието си и ще спра да ви изпращам каквато и да било информация. Можете да направите това като ми отговорите на който и да било е-мейл и заявите че не желате бъдеща комуникация. Ако се отпишете, ще бъдете изтрити от моята база данни и никога повече няма да получавате е-мейли, освен ако не се абонирате и не дадете съгласието си отново.

 

Предоставям ли информация на трети страни?

Не продавам и не търгувам или прехвърлям по какъвто и да било начин Вашата информация, по която може да се удостовери самоличността Ви, на трети страни. Това не включва доверени трети страни, които ми партнират за операциите на сайта 5itagor.com, или за други операции, свързани с изпълнението на услугите ми към Вас, като тези партньори се задължават да пазят конфиденциалността на Вашата информация. Също така е възможно да предоставя информацията Ви, ако това е необходимо, за да спазя закона, да приведа в сила тази Политика за Личните Данни или Условията за Ползване на сайта 5itagor.com, или да защитя правата си или правата, собствеността или сигурността на трети страни. Информация, по която не може да се удостовери Вашата самоличност, обаче, може да бъде предоставена на трети страни с цел маркетинг, реклама и други.

 

Проследяващи инструменти на трети страни

Използвам проследяващи инструменти на трети страни, като Google Analytics и Фейсбук пиксел, за да подобрявам работата и функциите на сайта. Тези инструменти събират само информация, която не може да се използва за установяване на личността, свързана с Вашата употреба на сайта. Тези инструменти са създадени и се управляват от страни, които са извън моя контрол. Като такива, аз не нося отговорност за информацията, която се събира от тях, както и как те използват и съхраняват тази информация.

 

Автоматична информация

Автоматично получавам информация от Вашия уеб браузър или мобилно устройство. Тази информация включва името на сайто от който сте влезнали в моят сайт, ако има такъв, както и името на сайто към който отивате, когато напуснете моят сайт. Тази информация също включва IP адреса на Вашият компютър/прокси сървър, който използвате за достъп до интернет, името на вашият доставчик на интернет услуги, тип на уеб браъзъра, който използвате, тип на мобилното устройство, ако използвате такова, и операционната система на компютъра ви. Използвам цялата тази информация, за да анализирам тенденциите сред потребителите и тов ами помага да подобрявам функционалността на сайта.

 

Използвам ли кукита?

Да (Кукитата са малки файлове, които сайт или доставчик на интернет услуги прехвърля на Вашия компютър, чрез Вашия уеб браузър (в случай че позволите тази опция). Тези малки файлове позволяват на съответните сайтове или системите на съответните доставчици да разпознават Вашия браузър и да събират и запаметяват дадена информация.

Използвам кукитата, за да разбирам и запазвам Вашите предпочитания за бъдещи Ваши посещения на сайта, да следя дейността, свързана с реклами, да събирам общи данни за трафик към сайта и взаимодействия със сайта, за да предлагам по-добро обслужване и инструменти на сайта в бъдеще. Възможно е да сключа договори с трети страни, които да ми помогнат да разбера по-добре посетителите на сайта си. Тези трети страни нямат право да използват информацията, събрана от мое име за други цели, освен да ми помогнат да извършвам и подобрявам услугите, които предлагам.

Повечето браузъри са настроени да приемат кукита по подразбиране. Повечто браузъри позволяват изтриване на кукитата от Вашия компютър, както и блокиране на кукита изобщо или получаване на известие преди да бъдат приети кукита. Насочете се към инструкциите на Вашия браузър, меню „Помощ”, или подобен ресурс за да научите повече за управлението на кукитата и евентуално да настроите Вашия браузър да отказва всички кукита или да Ви предупреждава, когато е изпратено куки. Имайте предвид че някои части от този Сайт може да не работят правилно, ако забраните кукитата и е възможно да не можете да се възползвате от някои от функциите на Сайта. Консултирайте се с доставчикът/производителят на Вашия браузър ако имате въпроси, свързани с упралвнието на кукитата.

 

Връзки (линкове) към други уеб сайтове

Възможно е понякога, по свое усмотрение, да показвам оферти за продукти или услуги на трети страни на сайта. Тези трети страни имат отделни и самостоятелни политики за лични данни. Следователно не нося отговорност или задължения за съдържанието и дейностите на уеб сайтовете на тези трети страни. Въпреки това, държа да запазя почтеността на собствения си сайт, поради което приемам отзиви за вски сайт към който съм сложила линк.

 

Само за настоящия уебсайт

Тази Политика за Личните Данни се отнася само за информация, събирана чрез този уебсайт (www.5itagor.com), и не се отнася за информация, събирана по други начини.

 

Условия за ползване

Моля прочетете моите Условия за Ползване, които указват използването, специалните условия и ограничения в отговорността, управляващи използването на сайта http://5itagor.com/

 

Съгласие

Като използвате този сайт, Вие се съгласявате с тази Политика за Личните Данни.

 

Промени в Политиката за Личните Данни

В случай че има промени в тази Политика за Личните Данни, ще публикувам тези промени на тази страница, и ще обновя датата на последна промяна по-долу.

Тази политика беше последно обновена на 7 Август 2018.

 

Връзка с мен

Ако имате някакви въпроси относно тази Политика за Личните Данни, можете да се свържете с мен на следния е-мейл адрес: megan966@gmail.com, или на адрес:

с. Елешница, община Елин Пелин, област София, ул. Ботевградско шосе №13

Don`t copy text!