Вселената работи благодарение на динамичен обмен… даването и получаването са различни аспекти от потока на енергията във Вселената. С готовността си да дадем онова, което търсим, караме изобилието във вселената да циркулира в живота ни.

Ще вкарам закона за Даването и получаването в сила, обещавайки си да спазвам следните стъпки:

1. Където и да отида и когото и да срещна ще нося със себе си дар. Подаръкът може да бъде комплимент, цвете или дори молитва. Днес ще подаря по нещо на всеки с който осъществя контакт. Така ще стартирам циркулиращия процес на радост, богатство и задоволство в моя живот и в живота на другите.

2. Днес ще приема с благодарност даровете, които живота ще ми предложи. Ще приема даровете на природата: свънчевите лъчи и звуците на пеещите птици, пролетните цветя, първият сняг. Ще бъда отворен към другите и ще приемам техните дарове, независимо дали са в материална или парична форма, комплименти или молитви.

3. Обещавам си да поддържам благоденствието, циркулиращо в живота ми, раздавайки и получавайки най-ценните дарове в живота: дарът на грижата, нежността и благодарността и любовта. Всеки път, когато срещна някой, безмълвно ще му пожелавам много щастие, радост и усмивки.

Източник: www.chopra.com
Превел: Николай Зунов

Don`t copy text!