Нумерологията е символен език от числа, а също и система за свързване на числа и имена за разкриване на човешката същност. Можете да мислите за нумерологията като за наука за числовите енергии, тъй като всяко число има собствени вибрации и влияние. Основана на разбирането, че всеки човек идва на този свят на определена дата, с определено име, нумерологията използва числата, за да каже каква е тази личност и каква е картата на живота и. В Библията има множество свидетелства за факта, че Исус Христос е използвал нумерологията в учението си, като дори е давал на учениците си нови имена, съответстващи на нумерологичните вибрации на мисията, за която ги подготвял. „Симоне, отсега нататък твоето име ще бъде Петър (камък) и на този камък Аз ще съградя църквата си”. Така и станало – това е базиликата „Свети Петър” във Ватикана.

 

 

 

Днес нумерологията се радва на възраждане и това не е изненадващо – тя има много да предложи за самопознанието и тези знания можем да използваме точно сега. През двайсет и първи век мнозина започват да стават по-съзнателни относно собствената им лична сила – да визуализират, да създават и представят – и с желанието да разширят познанията си за себе си те продължават да търсят интуитивни системи за самопознание. Не е изненадващо, че науката за числата преживява второ раждане. Освен всичко друго, по-голяма мъдрост и просветление могат да се получат от познаването на личните ни числа. Днес учените казват, че всичко във вселената вибрира и притежава енергия, и по някакъв начин всички тези енергии са свързани. Така че чудно ли е в такъв случай, че системата за енергиите на числата си поправя път в живота ни? Ние посещаваме терапевт, за да разплете обърканите ни връзки, консултираме се с финансов експерт относно планирането на сигурен живот, но като че ли няма кой да ни каже нищо за самите нас. Откъде например да научим кои сме всъщност, какво е предназначението ни в живота или защо ще се провалим в дадена област, а в друга ще сме стъпили на правилен път? Почти всеки започва да се чуди дали не пропуска нещо в живота си. Дали пък няма нещо повече в този живот от всекидневната суета? Нумерологията може да ви помогне да видите живота си като част от една по-голяма картина. Веднъж след като узнаете числата си, ще можете да разберете къде е мястото ви в хармоничната вселена. Нумерологията може не само да ни каже неща, важни за нас, но и да ни даде информация за хората около нас. Нумерологията може също така да ви разкрие пътя на всеки, с когото имате взаимоотношения, независимо дали са лични или делови, като ви даде указания за личността му според буквите на името му. Това може да ви помогне да определите как да се държите по време на интервю, на среща с потенциален клиент, как и кога да помолите за услуга или повишение, как да впечатлите човека, с когото имате среща, или как да подходите към приятел или член на семейството в определен ден – изчислението веднага ще ви покаже каква ще е реакцията му и как да предизвикате желания от вас положителен отговор.

 

 

 

В деня, когато сте се родили, са ви били дадени определени сили, които ще притежавате до края на живота си. Тъй като тази дата не може да се промени, нейните лични вибрации обуславят всички събития в него. Единственият избор, който имате, що се отнася до съдбата ви, е дали да се придържате към нейните положителни или отрицателни аспекти. Ако подхождате негативно, като се опитвате да следвате пътища, които не са за вас, ще си навлечете само разочарования и неуспехи: ако обаче желаете да изразите позитивните аспекти и да живеете в съответствие с тях, ще останете изумени от лекотата, с която нещата се развиват във ваша полза, и от чувство на удовлетвореност, което неизменно ще ви съпътства. Всичко ще си идва на мястото леко и безпогрешно. Всички ние имаме избор – да вървим през живота си нащрек и осъзнато или да го изживеем в унес и невежество. Навярно вече сте се досетили, че всяко населено място също си има число, което ви казва какво да очаквате от него. Просто помислете над възможностите: ако например възнамерявате да се местите, навярно ще искате да разберете какво е числото на града или селото, или държавата, където смятате да отидете. Какво може даден град да ви предложи? Ще можете ли да живеете в съгласие с изискванията му? Дали ще претърпите провал, или ще спечелите в даден град, село и държава? Числата на вашата къща, апартамент, телефон и улица са сред най-значимите в живота ви, защото влияят на всекидневието ви. Адресите на канторите, офисите или друг вид месторабота въздействат по същия начин като числата на къщите и апартаментите. Можете да живеете в хармония чрез познанието за числата, които притежавате вие, тези, които ви заобикалят, и тези на местата и нещата, с които вие се заобикаляте.

~Елена Иванова

Нумерологията определено може да ви подкрепи чрез Анализ на датата на раждане – вашата „пътна карта”: ТУК

Don`t copy text!