Енергийните настройки на земното пространство през октомври и ноември са по-мощни от когато и да било. Такава засилена енергия не съм усещала даже в периодите на специални настройки, каквито са затъмненията, тройните дати, активациите.

 

Настройването вече тече на много фино ниво, макар да се отразява изключително силно на физическо ниво – общи неразположения на организма, грипоподобни състояния, сънливост, липса на желание за каквото и да било. Почти тотално отпадане на потребността от външно захранване, чрез контакти с другите, книги, филми и пр.

 

Видях нещо важно. През октомври 2015-та се включи най-горния слой на новата решетка, най-мощното захранване на енергията на Източника – Аз Съм Присъствието. Мога да го опиша като далекопроводната система на Източника.

 

Тя не беше съвсем активна досега, защото се включваха поетапно новите енергийни структури, за да може да издържи физическата и енергийната система на човека по време на пренастройването. Но през октомври се включи и заработи и тази част от новата система.

 

Трудно е, трудно е усвояването и интегрирането на новата ни енергетика. На земно ниво пречистването също е по-силно от всякога. Излизат дълбоките стаени пространства, които се пълнят със Светлина. Подсъзнанието е положено на трансформация и процесът никак не приятен.

 

Много ми се иска да спомена настройването на жлезите с вътрешна секреция, които са физическите органи на чакра-системата ни. Там напрежението в момента е огромно.

 

И още нещо – изгаря каузалното тяло, мястото, където се произвеждат причинно-следствените взаимовръзки на земения план. Това е системата, която подържаше кармичния кръг. Когато дойде Любовта, Божествената Любов, започваме да изгаряме в огън.

Това тече точно сега и ще оказва нлияние и в бъдеще. Божествената Любов е Аз Съм Присъствието на всеки отделен човек. Така кръгът се затваря. През ноември ще тече и засилване на процесите.

 

Веднъж започнала, трансформацията не може да бъде спряна, макар да забелязвам страхът, който се активира при превключването. Страхът само блокира процесът, затова е напълно безмислен, точно сега.

 

Моят съвет е – любов и грижа за себе си повече от всякога. Нищо важно не се случва навън, абсолютно нищо важно! Никой и нищо не е по-важно сега от личната връзка с Любовта/Източника.

Анастасия Гешева

Don`t copy text!