На много от вас сигурно се е случвало да поглеждат към часовник, телефон, компютър или други места, където могат да бъдат видяни цифри. Интересните комбинации при мен се засилват с времето. Дали е истина или не е въпрос на вярване.

Една статия, която предлага тълкуването на различни повтарящи се комбинации. Според Дорийн Върчу, автор на „Лечение с помощта на Ангелите“ и терапевт „ангелите дават най-доброто от себе си, за да привлекат вниманието ни и да общуват с нас. Така ни помагат да излекуваме живота си.

Ангелите правят всичко зависещо от тях, за да привлекат вниманието ни и да общуват с нас. Така ни помагат да излекуваме живота си. Независимо от всичко това, ние често пренебрегваме знаците, които ни дават, обявявайки ги за съвпадение или като игра на въображението ни. Ангелите казват: „Не можем да напишем посланията си на небето. Трябва да обръщате внимание и да вярвате, когато наблюдавате някакви знаци, които се появяват в ежедневието ви, особено в отговор на някакви ваши въпроси или молитви, които сте формулирали. Когато слушате повтаряща се песен или повторение на едни и същи номера, кой мислите стои зад всичко това? Вашите ангели, разбира се!” Ангелите често ви изпращат съобщения, като ви показват последователност от цифри. Правят го по два начина. Първо, тихичко ви нашепват в ухото, за да вдигнете глава навреме и да забележите цифрите на часовника или телефония номер на дъската за обяви. Вторият метод, чрез който ангелите ви показват последователност от цифри, които имат смисъл, например, насочват вниманието ви върху номерата на колата пред вас, който искат да забележите. Тези, които са запознати с този феномен, стават специалисти в разчитането на разни цифрови последователности. По този начин ангелите могат да ви предават детайлни послания. Тук са посочени основните значения на някои цифрови последователности. Ако цифровото значение има друг смисъл за вас, вашите ангели ще ви кажат. Попитайте ангелите си: „Какво се опитвате да ми кажете?” и те с радост ще ви дадат допълнителна информация, за да ви помогнат в разшифроването на кода.

000 – Едно напомняне, че вие сте едно с Бог и да чувствате присъствието на любовта на Бога вътре във вас. Това също е един знак, че ситуацията е изминала един пълен кръг.

 

111 – Наблюдавай внимателно мислите си, мислиш ли само за това, за което искаш или за което не искаш. Тази последователност означава, че пред вас се разкриват широки възможности и мислите ви се материализират в рекордни срокове. 111 прилича на ярката светлина от светкавица. Това означава, че вселената е фотографирала мислите ви и ги материализира. Доволни ли сте от мислите, фотографирани от вселената? Ако ли не, поправете мислите си. (Помолете ангелите си да ви помогнат в това, ако имате проблеми с контрола и наблюдението на своите мисли.)

 

222 – Нашите посеяни неотдавна идеи започват да растат в реалността. Продължавайте да ги поливате и торите и те скоро ще се покажат от почвата, така че ще можете да видите доказателства за своите възможности. С други думи, не пропускайте петте минути преди чудото. Вашето проявление ще стане скоро очевидно за вас, затова продължавайте да работите добре! Продължавайте да държите позитивни мисли. Продължавайте да повтаряте призивите и визуализациите.

 

333 – Възнесените Майстори са близо до вас и искат да ви покажат, че можете да разчитате на помощта, любовта и на приятелски отношения. Призовавайте Възнесените Майстори често, особено, когато виждате често поредица от цифри с тройки в тях. Някои от най-знаменитите Възнесени Майстори са: Исус, Мойсей, Мария, Куан Ин, Йогананда.

 

444 – Ангелите ви обкръжават и ви уверяват в любовта си и са готови да ви помагат. Не се притеснявайте, ангелската помощ е близко.

 

555 – Затегнете коланите! Главната промяна предстои. Тази промяна не бива да се разглежда като „позитивна” или „негативна”, защото промяната е част от жизнения поток. Възможно е тази промяна да е отговор на молитвите ви, затова запазете спокойствие.

 

666 – Мислите ви не са балансирани, фокусирани са прекалено на материалния свят. Тази последователност от цифри ви моли да поддържате мисловен баланс между Небето и Земята. Както е казано в знаменитата „Планинска проповед”, ангелите ви молят да се фокусирате върху духа и служенето, и да помните, че като резултат, материалните и емоционалните ви потребности ще бъдат удовлетворени автоматично.

 

777 – Ангелите ви ръкопляскат, поздравления, носите се по течението! Продължавайте да работите все така добре и знайте, че желанията ви се осъществяват. Това е изключително позитивен знак, който означава, че можете да очаквате още по-големи чудеса.

 

888 – Завършва определен етап от живота ви и това е знак за подготовка. Тази последователност от цифри може да означава, че приключвате емоционална кариера или фаза на отношения. Означава също, че има светлина в края на тунела.Допълнително: „Реколтата е узряла. Събирайте и се наслаждавайте”. С други думи, не се суетете в движението си напред и се наслаждавайте на плодовете от труда си.

 

999 – Завършване. Край на голяма фаза в личния или всеобщия живот. Също така е послание за Светлинните работници, които се занимават с лечението на Земята: „Започвайте работа, Майка Земя има нужда от вас”.

~ Дорийн Върчу

Още по темата „Знаменията на повтарящите се числа и неслучайните случайности“: ТУК

Don`t copy text!