Интервю дадено от Друнвало Мелхизедек за американското списание „Седона”

– Да поговорим за промените и ангелите, за да разберем каква е връзката ни с тях.

– Ще започна с физиката. Учените физици стигнаха до концепцията на 11-то измерение. Идеите им се основават на това, че осите x,y,z са всъщност ТРИТЕ измерения, а времето е ЧЕТВЪРТОТО измерение. По-късно, с помощта на математиката, те достигнаха до концепцията за 11-те измерения, а може да открият, че има и повече измерения, но до момента се ограничават с 11-тте.
Искам да направя едно важно уточнение – говорейки за измеренията, имам предвид нещо съвсем различно, от общо познатото определение. Не става дума за измеренията, от гледна точна на физиката, защото идеите, които отразява тази наука, нямат нищо общо с вселената. Когато говоря за измеренията, аз имам предвид структурата на вселената, която е вибрация. С една дума, аз твърдя, че съществува САМО ЗВУК и нищо повече. Както че всички вибрации и честоти, във вселената, са взаимно свързани така, както в музиката са свързани нотите, една с друга.

Ако погледнем скалата, в музиката, ще видим, че разстоянието от „до” – „до диез” – „ре” – „ре диез” е основано на 11 цикъла, в секунда и на това се основава музиката. В този смисъл, всички ноти, в хроматичната скала, са на принципа 11 цикъла в секунда, или техни производни. Ето как вселената се структурира и организира.

Всичко е честота и музикална хармония.

Когато говорим за измерения, ние ги виждаме отделени, едно от друго, както нотите са отделни. Учени от лабораторията Bell labs откриха ТРЕТОТО измерение. Историята на това откритие е дълга, но те са стигнали до дължина на честотата, равна на 7,24 см. Ако вие знаете една от тях, можете да разчетете останалите. Същото е, както когато гледате някой телевизионен канал, на вашия телевизор – той има определена честота и дължина на вълната. Ако превключите на друг канал, дължината на вълната ще бъде, или по-висока, или по-ниска и картината, която гледате се сменя напълно. Ако имате СЪЗНАНИЕ, вие можете да сменяте неговата честота и моментално да изчезнете от този свят и да се появите на друга вълна, на която можете да се настроите.

В цялата вселена има разделение между измеренията, точно както има интервали между тоновете в музиката.

Що се отнася до ангелите, те живеят не в ТРЕТО, а в ЧЕТВЪРТО измерение. Тези същества се намират в специални обертонове 4-5-6. Хората, които са на това НИВО, могат да се свързват, с тях. Ние винаги сме били съседи, с тях и имаме отношения, помежду си, от много отдавна.

– Какви отношения?

– Преди много години, хората са били по-висши същества, от ангелите, но когато се е случило ПАДЕНИЕТО на СЪЗНАНИЕТО, преди 13 000 години, ние сме паднали много ниско – тук, където сме днес. Сега, човечеството си мисли, че сме най-великото творение, съществувало някога, на Земята.

Толкова е голямо егото ни, че да си мислим, че сме най-добрите и единствените във вселената.

Но в крайна сметка ние сме като бръмбари – намираме се толкова ниско, колкото да имаме възможност да се върнем обратно на НИВОТО на СЪЗНАНИЕ, на което сме били.

Ние сме имали прекрасни отношения, с ангелите – винаги сме се обичали, помежду си. И когато човешкото СЪЗНАНИЕ е паднало така ниско, ангелите толкова ни обичали, че решили да ни последват. Това е описано и от Библията, само че там се споменава само думата ПАДЕНИЕ, без да се казва точно, че става дума за ПАДЕНИЕ на СЪЗНАНИЕТО. Ангелите винаги са с нас и винаги се опитват да ни помогнат да си спомним кои сме, защото ние сме забравили.

– Значи ангелите са тук, за да ни спасят?

– Те ни спасяват постоянно, а в повечето случаи – ние дори не разбираме какво се случва. Ангелите, непрестанно се опитват да ни помогнат, да се върнем в Пътя си, за да не ПРОПАДНЕМ още по-надолу. А в момента, ние се намираме много близо до дълбоката пропаст. Готови сме, да взривим целия свят и да се избием, помежду си. Но това не е в нашата природа, това не сме ние. И ангелите искат да ни го припомнят.
Толкова дълго сме били, заедно с ангелските СЪЩНОСТИ, че има ангели, които са хора и хора, които са ангели.

Всеки човек на Земята има поне 2 ангела, които са свързани, с него.

Много хора изобщо не подозират това. Те не знаят, че тяхната СЪЩНОСТ има друго съществувание, в друг свят, в друго измерение и там те са съвсем други същества. И това се отнася, за абсолютно всеки човек, на Земята. Човекът просто не може да бъде тук, ако не съществуваше тази връзка.

Когато вие се раждате на Земята, като бебе, за да направите това, трябва да се разделите на две.

Защото ние се намираме в свят на полярностите: добро – зло, хубаво – грозно, мъж – жена и т.н. Но на другите места – всичко е различно – в повечето случаи има СЪЗНАНИЕ за ЕДИНСТВО. Другите същества разбират отношенията между противоположностите, а ние – не.

За да дойдем тук, на Земята, трябва да се разделим на две и затова всеки човек, на планетата, има своя втора половинка – ако сте мъж, то вашата половинка ще бъде жена.

– Имате предвид това, което някои хора наричат души-близнаци?

– Да, хората наричат тези отношения, по различни начини. Много човеци имат романтична представа и смятат, че ако намерят своята втора половина, ще бъдат щастливи. Това не е съвсем така.

Когато се разделите, вие тръгвате по различни кармични пътища и преди да бъдете завършени, на това НИВО на СЪЗНАНИЕ, трябва да се съедините и да балансирате вашите кармични шаблони.

В крайна сметка, вие ще умрете, заедно с втората си половинка, за да слеете своята душа. Но това съединяване, в плана на кармичните шаблони, не е никак лесна работа и съвсем не е свързано, с щастие и радост.

Накратко, вашата втора половина се намира тук, на Земята, само ако тя не е умряла и сега не е в ЧЕТВЪРТО измерение.

Безсъзнателната смърт, обаче, привежда човека в 7-8-9 обертон на ЧЕТВЪРТО измерение и там душата ще бъде принудена да се върне назад и да се въплъти отново, в тяло. И така вие ще се превъплъщавате дотогава, докато не се НАУЧИТЕ да си тръгвате от тук, СЪЗНАТЕЛНО, т.е. СЪХРАНЯВАЙКИ СЪЗНАНИЕТО, между световете, което значи да пренесете, със себе си и своето физическо тяло.

Ако сте се НАУЧИЛИ – да взимате със себе си и физическото си тяло, то това е всичко – това е краят на ТРЕТО измерение.

– От къде имаме тази информация, че трябва да носим тялото, със себе си?

– Това знание имаме от древен Египет, Индия и Шумерската цивилизация. Фокусът на Египет е бил свързан с процеса на прехода, от едно състояние в друго, т.е. с умирането. Египтяните са знаели, че трябва да пренесат физическото си тяло, в другия свят, защото това тяло става дете, когато премине отвъд, в ЧЕТВЪРТО измерение. Тялото там започва да расте – става по-високо, главата променя формата си, очите сменят цвета си, ръстът достига 3 – 4,5 метра. Така е в ЧЕТВЪРТО измерение.

Това е умирането – преход в ЧЕТВЪРТО измерение.

Но ако отидете там без тяло, в един момент, ще трябва да се върнете на Земята, да изживеете още един живот и ОСЪЗНАТО – да преминете в другото измерение. Повечето хора, които са били на Земята, са минавали през това по 1000, или повече пъти. С изключение на новите хора, които в момента населяват планетата ни. За болшинството, от пребиваващите сега на Земята, това е абсолютно непознато – да бъдат човеци.

Те са дошли от други нива на съществуване и някои от тях са много издигнати души, които са избрали да бъдат тук. Никой не ги е задължил да дойдат – те сами са решили да бъдат тук, за да помогнат на останалите. Но тези души са забравили какво е да бъдеш, в плътно физическо тяло, тъй като идват от светлинни тела и им се струва ужасно трудно тук. Това е голяма трансформация.

– Вие трябва да си спомняте кой сте и защо сте дошъл на Земята?

– Аз не съм по-различен, от останалите нови хора, дошли тук. Напълно съм съхранил спомена си за другите светове. Помня всяка минута от моето пътешествие, из света, който населявам тук. Помня абсолютно всичко и това ми е необходимо, за да правя това, което правя, на Земята.

Когато говоря за другите измерения, аз говоря от собствен опит, а не от научено и прочетено някъде. Аз знам, че съм бил във всичките 144/12 измерения по 12 обертона/ измерения на нашата вселена. Ето това е мелхизедек. Съществуват много мелхизедеци – в тази галактика, например, има 10 милиона.

Но има едно НИВО на СЪЗНАНИЕТО, с което ние всички сме свързани. Физическата форма не е важна, важно е НИВОТО на СЪЗНАНИЕ и то е едно за всички мелхизедеци.

И когато става въпрос за помощ, за способността да се помага, аз съм длъжен да помня от къде съм дошъл и защо.

– Каква е Вашата роля тук, на планетата Земя?

– Ролята ми е същата като на всеки мелхизедек, който се намира на която и да е планета. Това, което се случва е, че душата започва да съществува близо до Източника и след това се спуска ниско в ГОЛЯМАТА ПЛЪТНОСТ.

После, когато тя се спусне толкова ниско, колкото усеща, че може, започва да върви отново нагоре, към върха. Ние сега говорим за Възнесение, но високите същества, за да дойдат до тук, преминават през слизане в ниското. И когато преминат през всички нива на съществуване, в ниското, започват да еволюират към върха и да се върнат, обратно, при Източника.

Сега, вие имате избор – дали да излезете извън предела, или да направите още един еволюционен кръг. Аз избрах още един кръг. Тогава, животът ти казва: „Аха, ти си мелхизедек” и те използва, тъй като ти знаеш как да преминеш през всички измерения и да бъдеш стабилен, в своето СЪЗНАНИЕ. Животът ни използва, когато планетата, или слънцето, или която и да е друга зона, в космоса, или галактиката, има нужда от помощ, за връзката между измеренията. Животът изпраща мелхизедеците, защото ние знаем как да работим, за това. Сега ние срещаме трудности, с преминаването от ТРЕТО в ЧЕТВЪРТО измерение, защото хората не знаят как да го направят.

– Защо сте тук сега – да ни научите на нещо, или да узнаете нещо?

– Всъщност не става въпрос за обучение, а за ПРИПОМНЯНЕ. Ние всички сме експерти, в това. Ние помним и знаем как се прави преминаването от ТРЕТО в ЧЕТВЪРТО измерение, но силно „сме си ударили главите“ и сме забравили. Моята работа е просто да бъда катализатор и да казвам: „Помниш ли, ние сме го правили преди”. Аз просто ПРИПОМНЯМ всичко това и когато вие си СПОМНИТЕ, казвате:

„Разбира се, аз съм го правил толкова много пъти.” Когато, най-накрая, се СЪЕДИНИТЕ с ТЕЧЕНИЕТО, ще знаете точно какво да правите.

Всичко ще бъде нормално. Дълбоко в себе си, аз знам, че всичко ще бъде наред.“

Превод: Анна Димитрова

Don`t copy text!