Зоните на парите в тялото са четири. Едната е свързана с начина на получаването им, другата – с това как се изразходват, третата – с натрупването им, четвъртата – с възможността да се превръщат в богатство.

ПЪРВАТА ЗОНА, получаване на пари – ШИЯТА
Преценете състоянието и. Можете ли свободно, без напрежение и скърцане да въртите шията и да си обръщате главата? Ако е да, тогава е лесно да видите различни начини за получаване на пари.
Шията е зона на възможност и свобода на избор! Свободна, подвижна, неблокирана шия говори, че с избора при вас всичко е наред. Вие сами виждате много възможности за развитие на събитията и никакви проблеми при смяна на сценариите в живота. Лесно приемате себе си и другите хора. Нямате твърди цели. Лесно отивате на компромис. Свободно изразявате мисли и чувства. Лесно изразявате мнението си. Свободната шия дава на тялото жизненост, а на човека бързи реакции.
Хората с блокирана шия гледат само напред. Това е гледната точка на подчинен, офицер или войник.
Анализирайте своите финансови сценарии. Може би сте упорити и невярващи, често се съпротивлявате. Не ви ли завладява напълно една финансова схема, която започвате активно да налагате на всички? „Гледай там, само там”, – както ви казва тялото.

ВТОРАТА ЗОНА, разпределение на парите – РЪЦЕТЕ
Нищо чудно че казват – „парите изтичат през пръстите“. Представете си че някой ви подава банкнота. Протегнете ръка и я вземете. Как ще го направите? Преценете има ли напрежение в ръката. Ако е така, къде?
В китката? Означава че за вас е важно как ви подават парите, кой ви ги дава, с какви думи. Придавате голямо значение на ритуалността при получаване на парите. Ако не ви хареса как ви ги дават, то може да откажете дори спечелени пари. Добре ли е това? Има ли твърде много условности и церемонии?
В предмишницата? Трудно вземате решения за пари. Нито насам, нито натам, както казват. Трудно ви е да вземате, да давате, да правите покупки и да инвестирате пари. Преди да вземете решение за нещо, десет пъти ще мислите и често, именно поради това губите. „Който не рискува, той не пие шампанско” – понякога си спомняйте това и парите ще потекат в ръцете ви.
В рамото? За вас е трудно да вложите парите в живота си. Може да ги вземете, но след това започва душевно мъчение. Може би вие сте от тези, които смятат че парите са мръсотия, че те покварят човека. Подсъзнателно се дистанцирате от тях. Те винаги стоят пред прага на дома ви, но вие не ги пускате вътре. Опомнете се, те могат да се отегчават там и какво ще направите тогава?
Как предавате пари? Ако с широк размах протягате разтворена банкнота, то вие сте щедър и уверен човек. Но, ако държите банкнотата до себе си и чакате човека сам да протегне ръка за нея, то не сте сигурни, че тези пари трябва да бъдат дадени. Може би сте плахи, неуверени и ви е трудно да се разделите с парите.

ТРЕТА ЗОНА, натрупване на пари – КОРЕМА и ТАЗА
Нищо чудно, че богатият човек винаги е представен като дебел човек, с голям корем.
Но големият корем, едновременно е и знак, че този човек има много страхове. А страхът не ни позволява свободно да разполагаме с парите. Страхът от загуба на благополучие се проявява в алчност, а алчността в пълнота. Какви да бъдем?
Мек, но не пълен и здраво стегнат корем, със свободно движение на таза, грациозна походка, като при ориенталските танцьорки, свидетелства че пред нас стои човек доволен от живота, човек, който знае как да се радва и да се наслаждава на всеки миг, преживял всички плътски удоволствия и без комплекси по въпросите за увеличаване на богатството. Затова искате ли пари, захванете се с ориенталски танци. 😉
Любопитно е, че една от зоните за неразумно натрупване на пари, са скандално известните бричове(отзад, горе на бедрата). При алчните хора, особено, алчни за парите на другите, бричовете са силно изразено. При тези, които лесно се разделят с парите и спокойно ги харчат за други хора, с тази част от тялото им всичко е наред.

ЧЕТВЪРТА ЗОНА, увеличаване на богатството – КРАКАТА
Колкото по-силни са краката, толкова по-лесно човек изгражда своето благополучие. Дом, стабилен бизнес, силни доходи, луксозни стоки. Цялото това притежание вече не са пари, а богатство.
За да задържите богатството трябва да стоите твърдо на краката си. Ако имате слаби крака, вие често се отказвате, завъртате ходилата си, имате случайни, нелепи фрактури, разширени вени или други заболявания на краката, всичко това показва че сте нестабилни, а може би се страхувате от това.
Научете се да стоите твърдо на краката си. Създайте си походка на победител. Стъпвайте върху цялото си ходило, пружинирайки в колената и пренесете тежестта на тялото върху носещия крак. Престанете да ходите на токове, докато не почувствате опора под краката си. През лятото често ходете боси. Укрепвайте краката си и осъществете изгубената си връзка със земята.

Via  Sashka Hristova 

Още по темата за ПАРИТЕ: ТУК

Don`t copy text!