Когато вашата библиотека била свалена от рафтовете и разпиляна и вашето ДНК било разкъсано, така че останали само две спирали с много малко информация и много малко памет, сексуалността останала непокътната във физическото тяло. Тя била оставена, разбира се, като начин за възпроизводство – като начин хората да останат в допир със собствената си същност и да създават нов живот. Много дълбоко в механизма на сексуалността има една честота, която може да бъде достигната и която е била търсена и неправилно разбирана от много хора. Тя се нарича оргазъм.

Първоначалното предназначение на оргазма било изопачено. Тялото ви е забравило за космическия оргазъм, на който е способно, защото обществото ви е учило в продължение на хиляди години, че сексуалността е нещо лошо. Учили са ви така, за да може да бъдете контролирани и да не търсите свободата, която дава сексуалността. Сексуалността ви свързва с честотата на екстаза, която възстановява връзката ви с божествения източник и информацията.

Сексуалността е получила лоша слава на тази планета и тази лоша слава се съхранява в клетъчната ви памет. Това не е резултат само от този живот; това се дължи на хиляди години оплюване и злоупотреба. Необходимо е да изчистите от този живот отрицателните асоциации, които предизвиква сексуалността, както и да усетите и проучите как използват сексуалната енергия и сексуалната изява многоизмерните ви Азове.

Сексуалността се разбира толкова погрешно на тази планета, че когато двама души я споделят, рядко съществува намерение тя да се свърже с духовността. Сексуалността предизвиква духовност, която е свободна и възприема себе си като създател. Много рядко обаче сексуалността се използва като мост към по-висши нива на съзнанието.

Моногамията се отразява на повечето от вас много добре, тъй като такава е вибрацията ви. Когато имате много партньори, не сте достатъчно честни и криете своята същност: споделяте по малко тук и по малко там и пилеете себе си. Най-добре е да бъдете с един човек, но това не означава един и същи човек завинаги. Бъдете верни, открити, споделяйте с човека, с когото работите и стигнете възможно най-далеч с него. Ако стане така, че издържите цял живот заедно, прекрасно. А ако не, когато стигнете до момент, в който вече не общувате, не си служите и чувствате, че връзката ви няма да може да продължи, прекратете я и намерете друг човек, който работи на вашата вибрация.

Когато работите интимно с някого, развивате доверие. Повечето от вас не вярват в себе си, защото нямат модел за доверие. Една връзка може да ви научи да вярвате, защото връзката изпълнява ролята на огледало, което ви показва неща, които не можете да видите от собствената си гледна точка. Тя ви показва вас самите, извадени извън себе си, когато общувате открито в рамките на сексуалността и дълбоката интимност и не използвате сексуалността като средство за абстрахиране и затваряне. Много от вас използват сексуалността като средство за абстрахиране и начин да избегнете близостта, вместо да я развиете. Започвате да натрупвате енергия, да гледате в очите на другия и да се чувствате нагорещени и възбудени. После, вместо да започнете да се проучвате интимно и духовно, затваряте своя център на чувствата, слагате бронята си и правите повърхностен, генитален секс, защото ще бъде твърде страшно и твърде силно, ако тръгнете по по-дълбокия път към пълна телесна и пълна духовна връзка. Понякога горещият секс дава страхотно усещане и е прекрасен. Просто ви казваме, че това не е всичко. Има много повече и никой не ви пречи да го получите освен вие самите, вашите вярвания и страха, който изпитвате да свалите границите и преградите си.

Сексуалната ви история влияе на всяка частица от душата ви, така че всички проблеми на душата ви се излъчват ясно и силно чрез тялото ви. Понякога не искате да мислите за това, защото е твърде болезнено и го осъждате, защото мислите, че е нещо лошо. Престанете да осъждате и се отнесете неутрално към това, което сте правили – независимо какво ще откриете, независимо колко чудовищно изглежда то, независимо колко трудно изглежда и независимо колко нарушения на правилата се изискват. Разберете, че вашата цел е била да съберете данни и да разберете себе си.

На сексуалността се гледало като на нещо много лошо. Казвали на жените, че сексуалността е нещо, което трябва да понесат, за да служат на мъжете и че нямат контрол върху родилния процес. Жените вярвали на това; и така до ден днешен вие като цяло вярвате, че нямате контрол върху тази част от тялото си. Трябва да осъзнаете, че само и единствено вие решавате дали ще родите дете или не. Това не е толкова сложно, колкото са ви убеждавали. Ако решите и имате намерение вашето същество ще изживее това. Можете да контролирате дали да родите дете или не. Ако жената притежаваше тези способности през последните няколко хиляди години и ако можеше да изучава сексуалността си без да се страхува, че ще роди дете, може би мъжете и жените щяха да открият, че са много по-свободни, отколкото са им казвали.

Любовта е същността, която трябва да се създава във всички взаимоотношения. Ако обичате и почитате някого, няма никакво значение как сте устроени. Единственото, което е от значение е вибрацията на любовта и как проучвате тази любов, която в идеалния вариант носи и е съчетана със съединяването на мъжкото и женското начало, които съставят двойния пламък. Вие сте електромагнитни същества и когато се съедините физически с друго човешко същество се осъществява връзка на електромагнитните честоти. Когато вашите честоти се настроят и към тях се присъедини честотата на любовта, могат да се случат невероятни неща.

Преди хиляди години, когато обществото в много части на планетата било по-скоро матриархално, енергията на Богинята прониквала и работела с определени индивиди. Жената разбирала своята сила, своята интуиция, центъра на чувствата си, свързаността си и желанието си да създава живот. Освен това, тя разбирала, че никога не се налага да зачева дете, ако нейното намерение не е такова. За да може патриархалното общество да завърши цикъла и да подготви Земята за тази промяна в съзнанието, женската енергия трябвало да мине на заден план. Така женската сила, енергия и разбиране на сексуалността били потиснати. В съвременността, през изминалите 2000 години, на планетата станало така, че жените повярвали, че не могат да упражняват контрол върху раждането на деца, че сексуалността се счита за нещо лошо и отвратително, а сексът бил приемлив само в контекста на брака. Всичко това било пазарна стратегия.

Преди вашето ДНК да бъде преустроено, много хора стигали до висшите сфери и успявали да се изкачват по стълбата на самоличността си и да стигнат до извънпланетни честоти чрез електромагнитна връзка с любов. Те създавали изживяване подобно на космическа совалка, което ги изстрелвало в други системи на действителността. Това била една от най-ревниво пазените тайни на планетата. Оставена ви е честотата на оргазма в сексуалността, за да можете да си спомните своята по-висша самоличност. Когато тази ваша енергия или история бъде разкрита и вие разберете кои сте, ще обедините много от полетата на вашата многоизмерна самоличност във физическото си тяло. За да изпитате пълното въздействие на мрежата на вашата самоличност, оставете дванадесетте спирали на ДНК да намерят своето място във вашето тяло и позволете на светлинно-закодираните влакна да се пренаредят. Този процес засяга мисловното тяло, което, разбира се, е свързано с физическото тяло. Емоционалното тяло, което е свързано с духовното е тялото, което всеки иска да избегне. Казвате си: „Искам да се развивам. Искам ускорение, но не искам да мина през центъра на чувствата, за да го постигна.“

Ако имате проблеми с представата за любовта и не можете да разберете много неща за нея, трудностите ви идват от това, че търсите любовта извън себе си. Търсите някой друг, който да придаде смисъл на вашия живот и да оправдае съществуването ви. Ако не намерите този човек, изпадате в ярост или се чувствате недостойни. Това е закономерност, с която сте израснали, която са ви показали родителите ви и обществото. Многократно ви повтаряхме, че най-важното нещо, което можете да направите е да обичате себе си и да почитате Земята. Но вие непрекъснато забравяте това и търсите следващата връзка, която да ви направи цели и завършени. Чувствате, че ако нямате връзка не сте нормални граждани. Освен това се чувствате самотни. Трябва да се научите да бъдете сами. Самотата е просто състояние на ума. Вие никога, никога не сте сами. Има множество същности около вас. Ако престанете да се самосъжалявате ще откриете, че непрекъснато ви обстрелват с толкова много данни, така че може би не е чак толкова лошо да сте сами, за да можете да се забавлявате като ги възприемате и осъществявате контакт.

Когато обичате себе си и престанете да се занимавате с нуждата от някой друг, който да ви обича сте в състояние да приемете това, което ви се предлага. Задължително е да цените себе си и да не се съгласявате на престорена любов. Ако решите да имате партньор или да вибрирате с някого и не получавате това, което искате, не се оплаквайте, не се сърдете и не се цупете на човека, за да го накарате да се промени в съответствие със собствените ви нужди. Ако си определите някакви стойности и не ги създавате, просто променете своята действителност и продължете напред сами докато срещнете някой, който отразява вашите стойности. И непрекъснато вибрирайте с любовта към Аза, почитайте го и разберете, че целта на това пътуване е да откриете себе си в отношенията си с другите.

Сексуалността може да бъде много объркваща в този момент, защото сега възстановявате и проучвате своите честоти. Когато съединявате телата, дори когато прегръщате някого, разменяте честоти. Когато правите секс, тялото ви отделя хормони. Хормоните пробуждат определени енергии в клетките и се осъществява пренасяне на същността на единия човек върху другия. Ето защо, когато правите секс с някого често не можете да се измъкнете от неговата енергия. Въпреки че не искате да бъдете с този човек, сексуалното изживяване не може да бъде изличено, защото е протекъл електромагнитен обмен. Колкото по-осъзнати ставате, толкова по-сериозно започвате да внимавате как използвате тялото си, къде го включвате, къде сядате и определено с кого имате сексуални отношения.

Разберете, че в процеса на развитие на Аза, много често има един период на намаляване и изчезване на сексуалната активност. На сексуална честота вие правите обмен с някой друг. Така че, ако се свържете и направите химически обмен с човек, който не ви допада, вие приемате неговите отпадъци, тъй като обменяте енергия по доста интимен начин.

Понякога ще бъдете отклонявани от този вид обмяна. Може да си помислите: „Боже мой, какво става? Остарявам ли? Не съм ли вече във форма? Какво става?“ Няма такова нещо. Можете да се научите да използвате енергията, която ви стимулира сексуално, без да я давате на друг човек. Вместо да изпадате в състояние на объркване и хаос можете да проучвате тази енергия чрез изкуството на мастурбацията, като трябва да знаете, че в това няма нищо лошо и то е съвсем нормално. Или може да решите просто да наблюдавате възникването на сексуалната възбуда и да прецените какво да правите с нея. Може да си кажете: „Няма да се възползвам от това сега. Да видим какво ще стане с енергията.“ Поемете енергията, оставете я да се надигне във вашето тяло и я използвайте в други области. Научете се да мислите стабилно. Научете се да владеете напълно своята енергия. Какво означава това? Това означава, че където и да сте наблюдавате себе си – какво е положението на тялото ви, как използвате ръцете си, дали се повтаряте непрекъснато, дали говорите или мълчите. Научете се да се наблюдавате, без да се осъждате. Научете се да наблюдавате и да се поправяте, определяйки какви бихте искали да бъдете вместо това, което сте. Научете се да успокоявате съзнанието си.

Честотата се предава от човек на човек, особено ако съществува любовна връзка. Любовната връзка не означава, че ще бъдете един до друг завинаги. Това означава просто, че ще бъдете заедно докато преценявате, че тази връзка е подходяща, в смисъл че се цените взаимно, обменяте енергии и оставяте енергиите да се движат като в отворена верига. Когато не се обичате и не сте свързани няма обмен; веригата не е отворена. Това не означава, че не можете да правите хубав секс; това просто означава, че веригата не е отворена.  В крайна сметка няма да можете да се сближавате или да бъдете с някой, който не работи на същия волтаж като вас. Просто няма да си подхождате. Това ще бъде като опит да сложите на човек, който носи 45-ти номер обувка номер 36. Няма да стане. Няма да си подхождате, защото няма да можете да слеете вибрациите си. С времето ще разберете колко важно е вибрационното захранване, когато започнете да осъществявате сексуална връзка. Сексуалната връзка е начин за сливане на хора, които имат еднакви или съвместими волтажи. Ще ви бъде много напрегнато, ако трябва непрекъснато да се адаптирате към дадена вибрация по време на интимната си сексуална връзка. Ще ви коства твърде много усилия. Цялата ви енергия ще отива за създаването на механизми за приспособяване. Тогава ще се откажете от това и няма да си позволите да продължавате по-нататък, защото по този начин занижавате стандартите си.

Разберете, че на тази планета сексуалността винаги е била връзката на тялото с по-висшата му честота. Въпреки че много от данните били разпилени и разкачени във вашето тяло, тази възможност за създаване на живот ви е била оставена, за да разберете напълно кои сте в дъното на вашата същност и в сърцевината на това, което представлявате. Сексуалната вибрация е била вашата връзка с космическата самоличност, но цялата тази идея била разбрана напълно погрешно и се изгубила. Имало такива, които не са искали да сте в съзвучие с тези честоти, защото сексуалните честоти можели да ви отведат в зони на освобождаване, където да започнете да разбирате нещата. Сексуалността останала като честота, с която да преминете през нервната система и да се свържете с по-висшето съзнание, извиращо от вашето тяло. Ако ви бяха казали, че това е пътя, който ще ви изведе от мрака, кой би могъл да ви контролира или манипулира?

В следващите няколко години вашите сексуални изяви ще получат едно съвсем ново измерение. Ще се развиете и израснете при условие че имате партньор, който е готов да тръгне по същия път и да бъде не по-малко открит. Но ако сте някой, който иска да играе играта на избягване или играта на отричане няма да стигнете до там.

Барбара Марчиняк, „Вестителите на Зората – Учението на Плеядите”

Още по темата: ТУК

Don`t copy text!