Това действително е така, ако подхождаме към процеса нелинейно. Но във вашето измерение-време събитията все още продължават да се случват в линейна последователност. Хайде да направим някаква равносметка, защото вашите логически умове са свикнали да виждат директната връзка на събитията и непрекъсната логическа нишка.

Все още е необходимо време, за да може мнозина от вас да се откъснат от логическите умозаключения и да заменят думите “аз виждам с очи” с “аз чувствам със сърцето си”.

Вашето състояние през последните месеци и години може да се сравни с люлка. Но помнете, че някои смелчаци от вас така силно залюляваха люлката в горната точка, че извършваха пълно превъртане около горния лост на люлката. Точно това се случи. Мнозина от вас успяха да се издигнат толкова нависоко, че тяхната „люлка“ се издигна нагоре и премина границата на горната точка на незавръщане. И това е най-важното!

И какво следва по-нататък? После люлката продължава да се люлее по инерция, но вече в друго качество. Както хората на люлката, които веднъж успяха да превъзмогнат себе си и страховете си и рискуваха да направят пълен оборот около лоста и да не паднат, така и вие изминахте своя път в небесата и преодоляхте вашите страхове. Но мозъкът ви е устроен така, че дори тези, които почувстваха издигането, се питат: не може да бъде, случи ли се това? Във вас продължава да работи инерцията на движението на махалото.

И това е естествено. Нищо не се случва веднага във вашия линеен свят. Болшинството от вас продължава да остава във физически тела, чието едномоментно преустройство е достатъчно сложно.

След преминаването през точката на нeзавръщане цялото човечество се раздели на три групи.

Една част от вас, по-малко от 1%, все пак успя да преодолее инерцията на движението на махалото и да премине в по-високото измерение. Вие не познавате такива? Те бяха незабелязани сред вас, те резонираха на други вълни и затова тяхното “заминаване” премина незабелязано за вас. За повечето от вас. Това са тези първопроходци, за които ние вече говорихме.

Втората и третата група останаха във физическо въплъщение във видимия физически свят, но тези групи започват постепенно да се диференцират по качества и по направления на движението. Т.е. на лоста сега с различна амплитуда се люлеят “люлките“ на трето и четвърто измерение. И разликата между тези две групи с всеки изминал ден става все по-очевидна.

И така, какво става с вас, ако вие сте в групата на 4-то измерение. Вашето състояние е радостно и вие чувствате новите вибрации на новия свят. Във вас се събуди отдавна забравената жажда за творение, иска ви се да започнете да творите нещо, засега във физическия свят, вие сте пълни с проекти и планове, идеи и фантазии, в главата ви са картините на творението.

Вас престават да ви вълнуват проблемите на стария триизмерен свят. Не ви е интересна борбата за власт и ресурси, която тече там. Вие осъзнахте, че няма борба за преживяване, и всичко, което ви е необходимо, постъпва при вас в нужното количество и в нужните срокове. Вашите намерения започнаха да се реализират много бързо, у някои мълниеносно.

Вие започнахте да експериментирате с времето, обръщайки внимание, че по вашето желание-намерение то започва да се разтегля и да се ускорява. Изчезна страхът пред бъдещето. Вие започнахте да чувствате, че не вие зависите от света, а светът зависи от вас!

Физически усещания: прилив на сили и бодрост, намаляване на времето, което по-рано отделяхте за сън, преустройство на системите за хранене (съкращаване на количеството на употребяваната физически храна, изменение на вкусовите предпочитания, преминаване към по-лека храна).

Изменя се виждането на външната картина на света. Вие забравяте много събития от вашия минал живот, изтривате ги от вашите програми. Не се страхувайте – това е нормално. Вие започвате да възприемате света не толкова с очи, а като че ли целия наведнъж на чувствено ниво. Към мнозина идват знания за бъдещето, например вие точно знаете, какво ще се случи в следващата минута или каква ще е реакцията на човека пред вас. Някои започват да осъзнават своите вероятностни линии, които са сътворили. Тоест те практически знаят вектора на бъдещото движение или какво ще се случи с тях в близките години.

Вие започвате да общувате с обкръжаващата ви природа енергийно, в някои моменти разбирате какво искат да ви кажат растенията и камъните и можете да общувате с тях. По-рано това по-добре ви се удаваше с животните, които са по-близо до вас по вълново излъчване. Все по-малко ви се иска да говорите с думи, защото усвоявате предаването на информация и общуване в безсловесна форма.

Все повече се изменят вашите сънища: приключват да работят старите кармични програми, в сънищата вие понякога преживявате минали животи за закрепване на резултатите от минали уроци, сънищата все повече започват да приличат на реалност и вие започвате да се учите да ги управлявате.
Става ви трудно да общувате с хората от 3-то измерение. Техните проблеми престават да ви вълнуват и постепенно се отстранявате от общуване с тях, били те близки приятели или роднини. Няма за какво да си говорите, имате малко допирни точки. Започвате да заемате по отношение на тях позиция на страничен наблюдател. Това е естествено, защото вие имате различни нива на вибрации и колкото повече време минава, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ТЕ ЩЕ СЕ РАЗДАЛЕЧАВАТ. Скоро вие ще се отнасяте към тях като към малки деца, които си играят с техните смешни, а понякога и жестоки играчки, но вас това няма да ви засяга или вълнува.

И като обща равносметка – вие започнахте да се чувствате ПО-ЦЯЛОСТНИ, защото фрагментите на вашите въплъщения напълно са напуснали световете на ниските вибрации и са се възсъединили с вас.

Извършва се окончателно разделяне с човешките пристрастия и предпочитания и вашето его се бори “не на живот, а на смърт”. Затова трябва да сте твърди в своя избор.

Ние разбираме, че имаше много предсказания и за вас е трудно да се ориентирате в този информационен поток. Но за съжаление болшинството от вас не е готово за приемане на знания отвътре и продължава да вярва в информация, постъпваща отвън. Макар че всичко е свързано и единно.
Но работата е там, че ВСЕКИ от приемащите информация ЧАСТИЧНО Я ИЗКРИВЯВА, Т.Е. ПРОКАРВА Я ПРЕЗ СВОЯ ФИЛТЪР НА ВЪЗПРИЕМАНЕ.

Именно затова ние винаги сме настоявали: СЛУШАЙТЕ СЪРЦЕТО СИ. Слушайте Себе си. Всички предавания по канали се извършват именно за това, за да повярвате във възможността за такъв път за извличане на знания, а не за да приемете напълно програмите, които описват другите.
Да слушаш себе си означава да не се привързваш и да не фиксираш твърдо в своето творение твърди програми, описани от други. Иначе вие няма да се научите на самостоятелно сътворяване. Представете си, че са ви поставили задача да сътворите свят, съвършено различаващ се от този, който вие знаете. Как ще можете да направите това, ако през цялото време се ориентирате по програмите, които описват другите?

Ние разбираме, че е трудно да се усвои всичко наведнъж. Първата крачка е да повярваш в себе си като творец и да твориш реалност заедно с други, по написани от някого шаблони. След това вие се учите на самостоятелно сътворяване и тук няма ограничения за вашата фантазия.
Имената на тези, които разговарят с вас – това е вашият личностен филтър. Това са имената на тези, на които имате доверие или в които вярвате. Информацията е единна и постъпва от единен източник – ИНФОРМАЦИОННАТА БАНКА НА ВСЕЛЕНАТА, ОТ ВАШИЯ РАЗДЕЛ НА БИБЛИОТЕКАТА, който вие наричате Акашови Хроники.

Сега мнозина от вас са почувствали отлив на енергия. Именно тези, чиито очаквания не се оправдаха. Този ефект на махалото работи във вас и във все още оставащата дуалност.

Но си задайте въпроса: какво именно сте очаквали? И ще разберете, ЧЕ ВСЪЩНОСТ ВАШИТЕ ЛИЧНИ ОЧАКВАНИЯ СА СЕ СБЪДНАЛИ. Вие очаквахте начало на нова епоха? Тя настъпи. Тя настъпи във вашите сърца и във вашето съзнание. Само че мнозина още не могат да повярват и в това. Твърде силна е инерцията.
Най-главният резултат: мнозина от вас преминаха отвъд точката на незавръщането. И сега промените са необратими. Всеки от вас може със своето намерение да призове в живота си помощ и молба за ускоряване на неговия път. Но това не е лесно. Вашите тела, телата на болшинството от вас още не са готови за новите вибрации.

Сега при вас ще действа законът за критическата сила, или както при вас е прието да се казва: преминаване на количеството в качество. Това означава, че се извършва натрупване на критическа сила на инерцията за формиране на вероятностни времеви линии. Тоест когато в достатъчно количество хора се извърши изменение на осъзнаването на финия план, действието на закона ще се прояви на физическия план. Това е друг закон – законът за съответствието (външно и вътрешно, на формата и на съдържанието).

Източник: espavo.ning.com

Welcome To My Website

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In in risus eget lectus suscipit malesuada. Maecenas ut urna mollis, aliquam eros at, laoreet metus.

We Are a Company of Passionate Designers and Developers

h

Lorem Ipsum

Divi will change the way you build websites forever. The advanced page builder makes it possible to build truly dynamic pages without learning code.

Lorem Ipsum

Divi will change the way you build websites forever. The advanced page builder makes it possible to build truly dynamic pages without learning code.
v

Lorem Ipsum

Divi will change the way you build websites forever. The advanced page builder makes it possible to build truly dynamic pages without learning code.
g

Lorem Ipsum

Divi will change the way you build websites forever. The advanced page builder makes it possible to build truly dynamic pages without learning code.

Drop Me a Line

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In in risus eget lectus suscipit malesuada. Maecenas ut urna mollis, aliquam eros at, laoreet metus.
Споделете тази статия, ако ви е харесала.