Чудили ли сте се защо един човек, който върви по тъмна алея през нощта, ще бъде ограбен, докато този преди него е минал незасегнат? Лоши неща могат да се случат на изглеждащи „добри“ хора и добри неща се случват на на пръв поглед „лоши“ хора поради основното ниво на енергия, на което те вибрират в момента.

 

 


Вие сте като радио кула, която непрекъснато предава на определена честота към Вселената. Вашите мисли и чувства създават енергийна вибрация, която се изпраща в света. След това тази вибрация се отразява обратно към вас от Вселената и произвежда физически резултати в личния ви свят. Онова, което вие изпращате, е ТОЧНО това, което се връща!

 

 


Вашето тяло постоянно излъчва специфична честота на енергия. Честотата, на която енергията на тялото и ума ви има тенденцията да вибрира, привлича или отблъсква нещото, което в момента желаете. Ако тази честота е експанзивна, вдъхновяваща и положителна, тя ще магнетизира подобни вибрационни преживявания обратно към вас (като невероятни възможности, положителни съмишленици, успешни ситуации и т.н.). От друга страна, когато излъчвате енергия на съмнение, неудовлетвореност или страх, често привличаме много трудни и предизвикателни преживявания, които ни карат да страдаме безкрайно!

 

 


За да проявите това, за което сърцето ви копнее в живота, просто и последователно излъчвайте висока положителна вибрация. Това се случва, като се потапяте в тези мисли и чувства, които ви карат да се чувствате чудесно в живота! Онова, върху което непрекъснато съсредоточавате вниманието си, расте и е това, което ще се проявява повече по пътя ви.

Джефри Озуалд, “Просветленият Манифестор“            Още от автора: ТУК

Don`t copy text!