Всички възможни „версии“ на вашата реалност вече съществуват. Всъщност, те всички са тук – точно под носа ви – точно Тук, точно Сега. Повечето от тези „версии“, обаче, са невидими за нас и стават „видими“, само когато се „настроим“ (посредством своите вярвания) към тях, така че да бъдем съвместими със и резониращи на честотите на съответната „версия“. Нещо повече – тъй като Времето е само местна „илюзия“, която реално не съществува, всичко, което се надявате да „станете“ или „постигнете“, вие вече сте станали и постигнали. Ако то е „невидимо“ за вас, това е само защото вашите вярвания все още не ви позволяват да завибрирате по начин, който е синхроничен с тези версии. Вие съдържате ВСИЧКО – всички възможни „версии“. И всички тези тук/сега версии са в различна степен на видимост/невидимост за вас, в зависимост от вярванията ви, отнасящи се до съответната версия. Вие „виждате“ и „обективно изживявате“ версиите, които са синхронизирани с това как вибрирате, а вашите вярвания са онова, което във всеки един момент определя това как вие вибрирате.
Вселената е изградена холографно. Вие сте холографни. Всяка възможна „версия“ на вашата реалност също е холографна. Вие съдържате в себе си всички възможни версии на реалността. Всички холограми (версии на реалността) се съдържат във вас. От всички тези безкрайни възможности вие „избирате“ версията, която да бъде изживяна, чрез своите вярвания, въображение и чувства. Вашето въображение е „архивът“ на всички възможни холограми. От този архив на възможностите, версията, която вие си „представяте“ (в която вярвате или върху която фокусирате въображението си), е вашата понастоящем избрана версия на реалността. След това вие „активирате“ тази избрана версия посредством своите чувства. Колкото по-интензивни са чувствата, толкова по-мощно вие активирате тази версия и, следователно, толкова по-бързо тя се проявява като ваша осезаема реалност. Положителните чувства активират позитивните желани версии. Негативните чувства активират негативните нежелани версии (онова развитие на нещата, от което се страхуваме). Вашите вярвания са резултат от онова, което си представяте и което след това активирате посредством чувствата си. Версията, която е придружена от най-интензивни чувства, е версията, която се активира.
Ето ви един аналог. Ако екранът на компютъра ви ви предлага множество избори и всичко, което трябва да направите, е да кликнете върху един от тях, за да го изберете, то вашето въображение е общият сбор от всички налични избори върху екрана. Придвижването на мишката върху желания избор е аналогично на фокусирането на вашето въображение върху една конкретна визия. След което, кликването върху този избор е аналогично на използването на вашите чувства за активиране на този избор.
Погрешно разбиране: „Когато го видя, ще го повярвам“ (Онова, което възприемаме, определя онова, в което вярваме.)
Реалното положение на нещата: „Когато го повярвам, ще го видя“ (Онова, в което вярваме, определя онова, което възприемаме.)
Така че не чакайте първо да го видите, за да го повярвате! Първо го повярвайте и след това съответно ще го видите.

БАШАР
Превод: Мария Казакова/Виртуална обител

Ако желаете да се възползвате от възможностите на Нумерологията, разгледайте Раздел „Услуги“ и можете да ни пишете в контактната ни форма или на емейл: megan966@gmail.com

Споделете тази статия, ако ви е харесала.