Напоследък се чувства, че живеем в чудно и бързо променящо се време информацията, познанието, вдъхновенията, новите визии постоянно и всекидневно са факт от живота ни. За да опишем себе си имаме сбор от мисли събрани в паметта, осъзнати или не – всички те са от миналото.

Така се описваме като име, пол, произход, народност с хубаво минало или не, с различни опитности от това което сме преживяли и складирали, но не и изхвърлили в подсъзнанието /като един архив /. Именно този сбор от запаметени мисли и емоциите свързани с тях ни определят светогледа, а също и начина на реакция и действие – тоест всичко което правим – неправим , мислим – немислим, също и взаимотношенията със себе си или с другите. Излиза, че винаги реагираме с миналото, а не с настоящето, което е тук и сега където е новаторството – връзката с духа.

За да поддържаме личната си история и идентичността си ни е необходима памет, за да имаме памет ние нужно магнитното поле на Земята. Вече от науката и човешкия опит знаем,че Астронавтите без гравитация бързо губят памет и стават дезориентирани, дори агресивни и т.н. Така, че им е необходимо да им създават изкуствено такава и сами виждаме какво става с магнитното поле на нашата мила планета Земя? Намалява и то драстично и докъде? Защо И е нужно ? Какъв е смисъла ? Нищо не става Случайно !

Какво би станало ако се създадат условия масово да забравим миналото си и илюзиите, в които вярваме, а че са илюзии го споменават всички религиозни течения. И най-вече какво би останало в нашето подсъзнание и съзнание когато то няма опитност и памет и я няма и в околните – дали не би останало само това което е неразрушимо – нашата Божествена същност – нали сме създадени по Негов образ и подобие ! Нашата реална Идентичност.

Нали не вярвате че ни е създал болнави, смъртни, объркани. Това го прави Егото, на което ни научават околните малко след раждането си и полека губим представа за истинската си Идентичност. От тук нататък е ясно  – всеки го е изживял! Поради глобалността и повсеместността на случващото се /липсата на спомени /, вече и околните съзнания биха станали такива. Няма как и от кого да приемем отново някоя превратна пагубна идея и да почнем по старому.

На принципа: „Каквото е от вътре -Такова е от вън!“ /Втория Херметичен принцип / Тогава вече спокойно можем да предположим Как и Какъв и в Кое измерение ще изглежда нашия свят? И тъй като творението е винаги свързано с твореца си, при липса на съзнание за създаденото от нас /човешката решетка от съзнания на земята /то нещата които сме създали и сме техни творци, сами ще се разпаднат и изчезнат до съставните им елементи заедно със загубата на спомена за тях в колективното ни съзнание.

За нула време Земята ще се само-почисти от илюзиите и всичко сътворено от греховното ни болно и разделено от Бога съзнание в този период от човешката ни история и еволюция.
Автор Владислав Иванов/ holistika.free.bg

Don`t copy text!