Напоследък се чувства, че живеем в чудно и бързо променящо се време информацията, познанието ,вдъхновенията, новите визии постоянно и всекидневно са факт от живота ни. За да опишем себе си имаме сбор от мисли събрани в паметта, осъзнати или не- всички те са от миналото .Така се описваме като име, пол, произход, народност с хубаво минало или не, с различни опитности от това което сме преживяли и складирали но не и изхвърлили в подсъзнанието /като един архив /. Именно този сбор от запаметени мисли и емоциите свързани с тях ни определят светогледа а също и начина на реакция и действие – тоест всичко което правим -не правим , мислим – немислим,също и взаимотношенията със себе си или с другите. Излиза че винаги реагираме с миналото а не с настоящето ,което е тук и сега където е новаторството- връзката с духа . За да поддържаме личната си история и идентичността си ни е необходима памет ,за да имаме памет ние нужно магнитното поле на Земята /вече от науката и човешкия опит знаем,че Астронавтите без гравитация бързо губят памет и стават дезориентирани, агресивни и т.н. Така че им е необходимо да им създават изкуствено такава /
сами виждаме какво става с магнитното поле на нашата мила планета Земя .? Намалява и то драстично и докъде? Защо И е нужно ? Какъв е смисъла ? Нищо не става Случайно !
Какво би станало ако се създадат условия масово да забравим миналото си и илюзиите в които вярваме /че са илюзии го споменават всички религиозни течения/
И най вече какво би останало в нашето подсъзнание и съзнание когато то няма опитност и памет и я няма и в околните –дали не би останало само това което е неразрушимо –нашата Божествена същност –нали сме създадени по Негов образ и подобие ! Нашата реална Идентичност . Нали не вярвате че ни е създал болнави, смъртни, объркани. Това го прави Егото на което ни научават околните малко след раждането си и леко по-леко губим представа за истинската си Идентичност.От тук на татък е ясно всеки го е изживял! Поради глобалността и повсеместността на случващото се /липсата на спомени /, вече и околните съзнания биха станали такива. Няма как и от кого да приемем отново някоя превратна пагубна идея и да почнем по старому.
На принципа Каквото е от вътре Такова е от вън /Втория Херметичен принцип / Тогава вече спокойно можем да предположим Как и Какъв и в Кое измерение ще изглежда нашия свят? И тъй като творението е винаги свързано с твореца си, при липса на съзнание за създаденото от нас /човешката решетка от съзнания на земята /то нещата които сме създали и сме техни творци ,сами ще се разпаднат и изчезнат до съставните им елементи заедно със загубата на спомена за тях в колективното ни съзнание .За нула време Земята ще се само- почисти от илюзиите и всичко сътворено от греховното ни /болно / разделено от бога съзнание /в този период от човешката ни история и еволюция .
Владислав Иванов/ holistika.free.bg/

Don`t copy text!