Като Свещено Същество, дошло тук, за да донесе осъзнаване на Светлината и нейните трансформиращи качества, вие носите интуитивното знание как да я използвате.

Светлината лекува. Светлината трансформира. Светлината повдига съзнанието. Светлината довежда до повърхността всичко, което егото би предпочело да запази скрито. Светлината отваря сърцето към любовта.

Ключът към работата със Светлината е да не мислите твърде много. Ако искате да работите със Светлина, просто я призовете и вижте какво чувствате, виждате, чувате или осъзнавате по-нататък.

Можете да видите по-ярки цветове, можете да видите искри, може да видите светлина прерастваща в огън, може да видите как навлиза във вашите или на друг човек чакри, може да видите, че работи около енергийните органи, с цел да се премахнат стари неща, които блокират притока от чиста Божествена Любов.

Светлината носи и Божествена Интелигентност. Тя идва от други измерения, по-високи измерения, за да може да бъде повишена вибрацията на всичко, до което се докосва. Светлината знае къде да отиде, какво да направи и как да направи това, което е необходимо, за да се осъществи преобразуването.

Можете да бъдете Божествен Канал за Светлината. Ако Служителите на Вселената са ви избрали да бъдете свят канал за изцеление, тогава винаги ще имате силно желание или копнеж да работите със Светлина. Ще я чувствате почти съблазнителна или много привлекателна. Понякога може да се чувствате като че ли не ще бъдете в състояние да живеете на Земята без нея.
Това е така, защото, когато сте готови, Светлината активира специфични древни кодове, заложени вътре във вашите енергийни тела, които са свързани с истинската мисия на Душата. Светлината става буквално неустоима за вас, защото сърцето, тялото, умът и душата ви направо плачат да бъдат приведени в съответствие с Истинния Път.

Светлината става факлата, спомагаща да се прояви най-висшата ви функция за излекуването на тази планета.
Ако носите връзки към светлината вътре във вас, ще бъдете мигновено привлечени към други, които също живеят в Светлината. Създавате ситуации, които са и в аурите на онези, които вече са избрали да работят със Светлината. Ще имате нужда да бъдете около тези хора, защото тяхната смелост и опитност ще ви дадат сила, за да се отворите за собствения си път към Светлината.

Светлината е най-мощният духовен инструмент, който съществува. Тя е форма на Вселенска Любов. Настройва всичко, до което се докосва, за енергията на любовта. Светлината твори чудеса и позволява да се проявят най-високите, най-чистите и най-любящи резултати.
Когато се чувствате силно привлечени към Светлината, вие не винаги можете да разберете това, към което тя ви отвежда най-напред. Може просто да обичате да сте около един определен човек или на определено място и да не знаете защо се чувствате различно след това. Често това е така, защото този човек или това място са призовали Светлината и я излъчват от себе си навън.

Вие се магнетично привлечени към Светлината, защото тя и онази е част от житейската ви мисия, с която трябва да работите.
След като сте готови да внесете Светлина в собствената си система и да позволите на вашите собствени лечебни дарби да се развият, ще откриете, че идва приливна вълна от възможности, за да ви отведе все по-близо и по-близо до най-пленителните и изпълнени с любов правомощия на Светлината.

Оставете се да бъдете призовани и потопени от чудните сили на Светлината. След като позволите на тази сила да започне да идва чрез вас, животът ви никога няма да бъде същият като преди…

Софи Башфорд / Via Sacred Dreams

Чрез Алхамбра

Don`t copy text!