Амулети, ангели, архангели, кристали, защити, сфери, кълбета, колелета и всякакви други. Самият израз предполага някакъв вид атака. Ако аз се застраховам, то значи очаквам да се случи събитие. Ако аз се защитавам, то значи очаквам нападение. Висшият пилотаж е да спреш да се чувстваш заплашен. Как става това? С укрепване на личните граници и способността да казваме НЕ.
Но как да разберем дали границите ни са слаби?
Какво е характерно за хората, които позволяват да ги използват, пращат им клетви, проклятия, особено енергийни нападения, чужди мисли и други, та така неистово искат защита?

– позволяват на другите да ги използват за своите цели
– изпитват чувство на вина
– безпокойство, претовареност, безпомощни
– сложности с финансите и здравето
– едни и същи деструктивни ситуации
– раздават се или поставят другите преди себе си
– постоянно критикуват другите
– зависимости от някой или нещо
– психически и паник-атаки
– травми и драми от миналото и много други
– често такива хора сами правят защити на други чрез кристали, оргонити, свитъци, кесийки, пакетчета, розети, мандали и каквото още се сетите

Какво да направя?
Да започна да работя върху чувството за себестойност, самооценка, самочувствие, значимост и лична сила. Да проработя чувството на вина и страх, да успокоя малкото дете в мен, да се науча да се разделям с миналото без да се чувствам негова жертва, да осъзная защо съм избрал това семейство, родители, партньор, деца…..И тогава няма да Ви трябват никакви защити. Защото ще сте открили своята сила и няма да се чувствате заплашени. Всичко това се постига с работа върху себе си. Зависи колко искате да разкриете от истинската си същност, колко сте готови да го направите и колко искате да кажете „СТИГА“. Повечето хора не са готови на това или правят първата стъпка и се връщат обратното в познатата какафония. Гадно е, но е познато и не изисква работа. Да израстваш е много работа и отговорност , но пък резултатът се вижда и няма как да се скрие. Да израстваш е да си напишеш и направиш домашното, да се самонаблюдаваш и усетиш разликите, да избереш в отново повтарящата се ситуация да реагираш по нов начин, да си внимателен за всяко ново нещо и да не се поддаваш на старите емоции, съзнателно да прекъсваш познатия стимул-реакция. И резултатът е гарантиран. Въжето на защитата, което те дърпа надолу вече не съществува и твоят път напред е свободен!

Чрез Зорница Гюрова/Тетахилинг

Ако желаете да се възползвате от възможностите на Нумерологията/Анализ на дата на раждане, разгледайте Раздел „Услуги“ и можете да ни пишете в контактната ни форма или на емейл: megan966@gmail.com

Споделете тази статия, ако ви е харесала.