Това е най-добрият набор от съвети, които съм виждала за това как да се справите с бъдещето си в последните месеци.

 

Ако изглежда, че сега е апогея на нестабилността и трансформациите – то все още не е! Той е напред във времето. 2022 и 2023 г. все пак нажежават обстановката. Светът ще се промени безвъзвратно, особено след апогея на 2-ките(22.02.2022), който няма скоро да се повтори.

 

 

Всъщност вече промяната е факт. И това е ключово! Всички опити за връщане към предишни наши версии ще бъдат много „скъпи” като енергия – следователно почти безмислени. Не се опитвайте да я запазите и спестите. Оставете промените да преминат през вас. За да направите това, трябва да отворите юмруците си и да откриете дланите. И да започнете да внасяте в себе си, в отношенията си, в живота си ПРИЕМАНЕ.

 

А как да стане на практика?

 

1.Тялото. Нуждае се от пречистване, да. Тук всичко, което направите е добре – промяна в храненето, във физическата активност (основното е да не се претоварвате), детоксикация, телесна и психосоматична терапия, медитации и очистителни практики, от физически към енергийни, до които всеки може да достигне. За да може тялото да издържи на постоянното обновление и „изтегляне на актуализации”(ъпдейтване).

 

2. Обърнете внимание на сърцето. Сърцето в този преход е основният двигател. Витаминни, физически и медицински манипулации, които поддържат самия мускул, включително премахване на натрупвания от „претоварването“ му. Ще се изненадате колко много неща започват да излизат и да изплуват на повърхността, дори вчера да сте станали човек с „отворена Анахата”(сърдечна чакра). А това означава…

 

3.. че трябва да се изправите пред болката.И своята, и чуждата.Болката не е нещо, което ще ви помогне да се скриете в познатата черупка.Болката е нещо хубаво, с което трябва да се справите в момента.И по-добре – директно.Ако слоеве от гняв, негодувание, арогантност, „замръзване” в дадена емоция, автосугестия от типа: „Това не ме засяга…“, ще изисква „Отстранете от мен това незабавно!“ А това вече е болка, поносима болка, но ако не се криете от нея и не бягате.И влезете в това внимателно. Както при прочистването на сърцето.Вижте точка 2.

 

4. Енергийните(ресурсни) практики не са много актуални сега. Ресурс в космоса има в излишък. Затова има смисъл да следите къде и за какво отива вашият ресурс/енергия и кой всъщност го управлява – важно е да сте вие. И при най-малкото съмнение – си го вземете обратно. Ако енергията се използва за да се противопоставите на промяната, да се опитате да запазите остарялото и да направите динамичното статично – го губите.

 

5. Отидете на психотерапия. Всяка терапия, която сметнете за подходяща – от класическа(кабинетна), до „Дявол знае как работи това, но по някаква причина ми помага!“. Толкова често колкото можете да си позволите. Веднъж месечно е по-добре от нищо. От дъното на душата тепърва вътрешните травми ще натискат бутоните ви, уви. И костюмът „доброто момиче/момче“ и надеждата за любов там, където я няма, силно ще изкривяват усещанията.

 

6. Позволете на старите връзки да се разпаднат. Това, което вчера е било супер ценно, днес и утре може да не е. Онези, с които въздишахме и се прегръщахме хлипайки на раменете си доскоро – май вече могат да се възприемат като… непознати. Това всъщност, е добре – не е необходима драма. Динамиката на възстановяването на старото вече е много висока. Опитите да запазите „вчерашната топлина“ ще се заплащат от вас на висока цена.

 

7.Разрешете си създаването на нови връзки.Истината е, че те вече са се създали.Хората, на които не обръщахме внимание, не виждахме, изведнъж започнаха да се усещат от вас различно.Даже и да не мислите сега така.

 

8. Седнете, помислете и напишете стратегически планове поне за следващите 3 години.Задайте вектор на енергията и действията си.По този начин в моменти на лична тъмнина и външни бури ще имате карта, отправни точки и маяци.

 

9. Улавяйте навреме възможностите. Развийте нюх за тях. Вече няма нужда да ги търсите – затова е важна точка 8. Също и всяка вечер внимателно да преглеждате деня си, за да уловите това, което е могло да остане незабелязано в суматохата. Или пък сутрин – както ви е удобно.

10. Записвайте какво се случва с вас.От три ключови събития на ден – до дълги записки в дневника.На когото е добре познато – чудесно! Продължавайте! Малките събития ще станат повратна точка на големи процеси и промени в съдбата.

11. Направете списък на дълговете си – където нещо не е приключено, на когото сте обещали и не сте го изпълнили.Включително и към себе си. Доколкото е възможно се справете с това.Допълнителният баласт в трудни моменти е безполезен.

 

12. Връщайте се често към въпросите: Кой съм аз? Какво ме прави този, който съм? Какво истински обичам? За какво живея? Кое е толкова ценно за мен, че без него ще предам себе си? Какво мога да дам на другите, без да обеднявам от това? Премахнете очевидните отговори и отидете по-дълбоко.

 

Понякога всичко описано дотук изисква помощта на специалист. И ще изисква ресурси – време, внимание, умствена сила и пари. Инвестицията в себе си само ще поскъпва с годините. Този, който е започнал по този път по-рано е стабилен и то динамично стабилен. Когато активните фази на световните катаклизми отшумят, светът ще бъде нов и никога няма да бъде същият. Помислете над това.

Автор Natalia Tyulyaeva  – психотерапевт    Превод: М.С.(Guru Sakhi)

Може да ви е интересно и „Какво да очаквате от вашата лична 2024 година?“ 

Или да си поръчате Годишни потенциали за 2024г. ТУК

Don`t copy text!