Презимето(бащино име) на човек говори за подхода към живота, който е развил в резултат на родителското възпитание, коригира характера и способностите, получени при раждането. Презимето показва влиянието на родителите върху личността, тяхното отношение към света, което те предадат на детето си. Това е програма за живот предавана от родителите.
Ако човек е по-силно повлиян от майка си, ако чувства, че е „дете на майката”, той може да го изчисли с името на майка си като презиме. Тогава тя ще формира неговите приоритети. Влиянието на бащата може да изглежда незабележимо, но в действителност то се усеща силно през целия живот.
Смята се, че презимето контролира емоционалния живот и разкрива симпатия, любов, емоции,склонност към хобита, т.е. Числото на презимето говори за емоционалното отношение към живота.

Сумират се числовите стойности на буквите в презимето и се редуцират до едноцифрено число.

Например, ако презимето ви е ИВАНОВА то като стойност е число 1.

КИРИЛИЦА 

1 2 3 4 5 6 7 8 9
А Б В Г Д Е Ж З И
Й К Л М Н О П Р С
Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ
Ь Ю Я

 

Ако сърфирате през телефон и не виждате цялата таблица с буквите – сложете пръста си върху нея и с приплъзване надясно ще видите всички букви.

Презиме с число 1
Такъв човек ще е научен да взема самостоятелни решения, да използва минимално съветите на някого, да поема отговорност за последствията от собствените си решения.

Презиме с число 2
Такъв човек ще разчита на помощта на роднини, приятели и партньори. Съветът и помощта на тези хора ще играят голяма роля в преодоляването на определени проблеми.

Презиме с число 3
Такъв човек ще има леко отношение към живота – няма да приема всичко присърце, ще мисли повече за своите интереси. А ако направи грешка, подхлъзне се, без да се притеснява ще стане и ще продължи напред, без да гледа назад.

Презиме с число 4
Този човек ще е научен, че нищо не се дава даром, затова упорито ще работи. Ще знае как да се подсигури и защити, за да не го изненадат непредвидени обстоятелства.

Презиме с число 5
Този човек ще живее на пълни обороти, ще го провокират различни неочаквани лудории, ще гони кариерно излитане, пътувания, промени, нови контакти. Ако човек няма достатъчно енергия за такъв живот, е добре да ползва име или фамилия.

Презиме с число 6
За такъв човек неговото самочувствието и уважението към другите хора е най-важното нещо в живота. Той обича да общува и създава кръг от близки по дух хора. Грижовен е към роднини и приятели, гордее се безкористно с успехите на хората около себе си.

Презиме с число 7
Този човек ще придобие знания във всякаква форма. Без значение каква информация идва при него, всичко ще бъде полезно по един или друг начин и ще помогне за решаването на определени проблеми.

Презиме с число 8
Този човек ще се стреми към власт, богатство и кариера – ще върви право напред, без обиколки и съжаления. Ако няма желание да е локомотив, може да се представя без бащиното име, а с име или фамилия.

Презиме с число 9
Такъв човек е хуманист, филантроп, с глобални планове за цялото човечеството. Но въпреки високите си стремежи няма да пренебрегва ежедневната реалност, ще мисли за онези, които вървят заедно с него, докато изпълнява проектите си.

По материали от интернет

Може да ви е интересно също  Нумерология на рожденото ни семейство – чрез личните имена на родителите

Don`t copy text!