Избери си жена, която се е посветила на това да изследва дълбочината на душата си – това означава, че тя ще може да открие дълбочината и на твоята душа.

Учеща да прощава на себе си своите грешки, тя ще се учи да прощава и твоите, и с времето вие заедно ще разберете, че грешки не съществуват, съществуват единствено възможности…

Избери си жена, която очиства подсъзнанието си от „боклука“ там чрез медитация, освобождава се от раните на миналото чрез мантри и дори ако тези думи ти се струват странни и тайнствени, бъди спокоен – това означава, че тя не се страхува от потайните места в душата си. С такава жена те очакват дълги приключения в живота, навигация в океана на сърцето и душата й.

Избери си жена, която почита своето тяло чрез движение и здравословна храна, която се грижи за себе си. Жената, която се чувства комфортно в собственото си тяло, ще успее да донесе комфорт и на теб, а нежността и чувствеността й ще се превърнат в огромен източник на радост и за двама ви.

Избери си жена с гъвкав гръбнак и ум. Възможно е да не я разбираш много, когато тя ти говори за „суфистко въртене“, но винаги ще я разбереш, когато говори за любовта, понеже тя ще живее чрез нея и ще бъде пример за безусловна любов.

Такава магична жена можеш да откриеш на различни места. Можеш да я срещнеш не само в йога студиата, но и там, където е нужна помощ – в училище, в болницата, в парка, в работата.

Ще я познаеш по излъчването, което ще те омагьоса. Дори може да я объркаш с богиня, понеже това е тъкмо така – тя обладава всички сили на

Земята, въздуха, огъня, водата и етера.

Тя е пазителка на Вселената.

Тя създава живота.

И животът, който ще създадете заедно с нея, ще бъде прекрасен.

Рамдеш Каур
Източник: Видислава Тодорова/Soul Page

Don`t copy text!