Вероятно ще има в живота ти моменти, когато душата ти ще израства по-бързо от обстоятелствата в живота ти. Може би подсъзнателно си готов да преминеш нататък много преди да разпознаеш, че си готов да прегърнеш нов начин на живот. Душата ти интуитивно разбира, че промяната на жизнената среда може да бъде съществена част от процеса на израстване и че може би някаква част от теб копнее да се премести в нов дом, в нова страна, на нов план от съществуването.
Но връзките, които те оплитат в настоящия начин на съществуване, могат да превърнат крачките към следващия етап от живота ти в по-голямо предизвикателство от необходимото. Ако откриеш, че е трудно да преминеш напред, припомни си, че както хората в живота ти могат да идват и да си отиват, така и твоята роля в живота на другите също може да е временна. И много от обстоятелствата, които първоначално са изглеждали благоприятни, са ти послужили за кратко време. Когато си готов да напаснеш ситуацията си към своята душа, ще откриеш, че чувстваш ново усещане за хармония и си все по-свързан с приливите и отливите на вселената. Да преминеш напред може да бъде дефинирано по много начини. Този момент на придвижване напред може да те отведе от настоящото ти местопребиваване към място, което инстинктивно усещаш като по-подхранващо, по-приятно, по-обогатяващо душата ти. И щом веднъж пристигнеш там, твоите опасения ще отпаднат и ти ще знаеш, че си намерил светилище. По подобен начин фините промени в ценностите ти, в целите ти, в емоционалните ти нужди могат да те мотивират да се отдалечиш от група хора, за да се свържеш отново с личности, които са по-способни да те подкрепят. Например това може да значи да се отдалечиш от родното си семейство, за да откриеш енергийното или духовното семейство. Маршрутът, по който имаш нужда да се движиш, може да не е винаги ясен, можеш да се почувстваш вдъхновен за промяна, а да не си сигурен защо или как да я направиш. Яснотата може да дойде под формата на въпрос дали искаш да разбереш наистина накъде се опитва да те отведе душата ти.
По някакъв начин преместването от една точка в друга, когато чувстваш силна нужда да го направиш, е възможност да събереш заедно духовните и земните си енергии. Това е процес от две стъпки, който включва не само пускането, но и новото свързване. Ще разбереш, че си пристигнал до дестинацията си, физически или по друг начин, когато усетиш със сърцето, че си се преродил в живот, който просто ти е точно по мярка, пасва ти като форма и като композиция.

Чрез Алхамбра

Don`t copy text!