Естеството на съществуването реално е триединство, а не полярност от две точки Идеята е, че равновесната точка в центъра е третата точка. Вътрешния ни център и числото 5  И, че без тази трета точка, без това триединство, без тази равновесна точка, вие се справяте половинчато с идеята за противоположностите. И с всички различни типове преживявания, които имате вътре в конкретната област. Но ако си позволите най-накрая, да разпознаете творението, не само като противоположности, не само като двойственост, а като триединство, и започнете да си позволявате, да се осъзнавате от тази централна точка, където реално съществувате – в тук и сега, в настоящето, в центъра, тогава е много по-лесно да се справите с идеята за противоположностите – положително и отрицателно, на едната и другата от страните, от тази централна трета балансираща точка. И можете да си позволите, да научите ефекта, които всички те имат.

И така, можете да използвате негативната реалност по положителен начин, като ѝ позволявате да ви напомня, че това не е, което предпочитате, толкова силно, че накрая да ви позволи да се преместите в посока, която предпочитате. В някои случаи ви посочвахме това в миналото, като „аналогията за ластика”. Знаете, че ако имате ластик и го дръпнете назад и дърпате, дърпате, дърпате и колкото повече го дърпате, веднъж, разбира се, щом го пуснете, ще отлети, толкова по-далеч, толкова по-бързо в другата посока. Добрата новина е, че като най-накрая пуснете това, ще се запратите обратно, толкова по-далеч, толкова по-бързо в светлината.

 

Това не са просто приятни идеи, това не са просто приятни приказки. Това е физика – вибрационна, енергийна физика.

Има само пет закона в съществуването.

Номер едно – Ти съществуваш, не можеш да направиш нищо по този въпрос, никога няма да промениш това, не можеш да станеш несъществуващ. Защо? Защото по дефиниция несъщестуващото – не съществува! Така че, не можете да станете несъществуващи, ако съществувате. Това фундаментално е единственото качество, което имате, така че никога няма да промените това.

Закон номер две – Всичко е тук и сега.

Закон номер три – Едното е всичко, всичкото е едно.

Номер четири – Каквото изпращаш Е което получаваш.

Номер пет – Всичко се променя, освен първите четири закона.

И това е всичко, което е в него. Това е всичкото, което е в него. Това е структурата, това е рамката. И всяко едно преживяване, което някога сте имали, което имате сега, или някога ще имате в тази реалност, или в което и да е измерение, от която и да е реалност, или която и да е цивилизация, така или иначе ще бъде някаква комбинация от тези пет закона.

Башар

Don`t copy text!